כללי מה קורה לרימון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;571804:
אם כבר נתיב ורימון...אז יש לי שאלה......
רימון הוא בעצם ספק אינטרנט??ז"א,אם אני מחברת למחשב שלי מודם אלחוטי של סלקום למשל,האלה מהUSB,אז אני בעצם מחוברת לאינטרנט פתוח ופרוץ....??

רימון הוא לא כמו נתיב ששם זו תוכנה שיושבת על המחשב,וכל חיבור אינטרנט שעושים לא יאפשר התחברות לאתרים 'פרוצים'....???

רימון הוא הספק, אבל התשתית היא של בזק. המודם הוא של בזק.
החסימה של רימון אמורה לעבוד גם אם משתמשים במודם אחר.

מעבר לזה, באופן כללי, מה מונע מאדם לקנות כרטיס אוטובוס ולנסוע למקומות פרוצים רח"ל?
יש יצר הרע וצריך להעמיד לו גבולות סבירים וחזקים מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;571817:
רימון הוא הספק, אבל התשתית היא של בזק. המודם הוא של בזק.

מעבר לזה, באופן כללי, מה מונע מאדם לקנות כרטיס אוטובוס ולנסוע למקומות פרוצים רח"ל?
יש יצר הרע וצריך להעמיד לו גבולות סבירים וחזקים מספיק.

'אמורה' לא מספק אותי,אני רוצה לדעת בוודאות אם זה אפשרי...
אני שואלת מסיבות 'חנוכיות'.
הרבה הורים היום עושים עפ"י דרישת ביה"ס חסימה למחשב שבבית,רק שהם משתמשים ברימון,ואח"כ לא ברור איך הילד הצליח להכנס לאינטרנט פתוח בכ"ז...
אז אני רוצה לבדוק אם מודם אלחוטי גם נחסם ברגע שיש בבית רימון.

יצר הרע משחק טוב בבני נוער.....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;571817:
ממש לא, אם מחברים מודם סלולרי של סלקום, אורנג' או פלאפון זה פרוץ לחלוטין, (אם כי שמעתי שלסלקום יש רימון, ולאתרוג יש תוכנה שיושבת על המחשב מעין התוכנה של נתיב).

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא נכון!!!!
אני משתמש בתוכנת רימון כבכר שנתיים.
תוכנת רימון נותנת לך חייגן על המחשב בדיוק בישביל זה. גם אם מחברים אינטרנט חיצוני, כל עוד לא חייגת לרימון וזה היתחבר לרימון, אין גלישה!!! גם אם רשום לך שזה גולש תיכנס לדפדפן ואין לך כלום!!!
זה כל המטרה של תוכנת רימון!!! חסימה של גלישה מצד נוסף

• הוסף לסימניות
ציטוט מאתר רימון

"
תוכנת רימון מוודאת כי כל גלישה שתבוצע מהמחשב עליו היא מותקנת, באמצעות כל רשת אפשרית, (הערתי - לפי בדיקה שלי, גם בכרטיסים סלולריים) תבוצע רק על פי הגדרות המסלול באינטרנט רימון.

למי זה טוב?

לבעלי מחשבים ניידים הגולשים ממקומות רבים, ומרשתות אלחוטיות שונות, המעוניינים בגלישה בטוחה גם כשהם משתמשים ברשתות אלו.
לעובדים במקומות בהם ספק האינטרנט אינו אינטרנט רימון ומעוניינים לגלוש בביטחה.
למעוניינים לשמור על המחשב הביתי גם כשהוא גולש באמצעות רשתות אלחוטיות אחרות מלבד הרשת הביתית.
איך זה עובד?

על הלקוח להחזיק בבעלותו שם משתמש וסיסמה רגילים של אינטרנט רימון (יוזר רגיל), ובנוסף לרכוש את תוכנת רימון בעלות של 9.90 ₪.
את התוכנה יש להוריד באמצעות הקישורים בתחתית עמוד זה, ולהתקינה בתהליך קצר ופשוט על המחשב עליו מעוניינים להגן.
במהלך התקנת התוכנה יש להכניס את שם המשתמש והסיסמה שלך באינטרנט רימון. מעתה תוודא התוכנה כי כל גלישה שתבוצע במחשב זה, דרך כל רשת אפשרית, תהיה על-פי ההגדרות שהוגדרו למספר לקוח ספציפי (מסלול הגלישה, הקו האדום וכו').
"

שיהיה בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;571763:
הייתי מצפה מרימון לזכות את לקוחותיה בפיצוי, שבו רימון תזדהה עם העוגמת נפש והתסכול שחוו לקחותיה.

למי שעוד לא מעודכן רימון נותנים 25% הנחה בחשבונית הקרובה ללקוחותיה (בתקווה שזה לא רק למי שחיכה חצי שעה על הקו) שזה פשוט בדיחה אומללה אבל גם ההטבה של בזק היתה בערך ברמה הזאת עכ"פ לצרכן החרדי בעלי החבילות הגדולות לניידים

דרך אגב האם הם לא אמורים להודיע כשנגמרת תקופת ההתחייבות על סיום ושינוי במחיר כי פתאום אחרי שנגמר לי ההתחייבות אני רואה שגובים לי יותר כסף ואחרי שהתקשרתי אליהם והמתנתי חצי שעה על הקו הוא הודיע לי שכך הנהלים וכו' וכו' ונתן לי הנחה של שתי שקל לחודש לשנה שזה כמעט מכסה את הנזק בצירוף ל25% הנחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;571938:
למי שעוד לא מעודכן רימון נותנים 25% הנחה בחשבונית הקרובה ללקוחותיה (בתקווה שזה לא רק למי שחיכה חצי שעה על הקו) שזה פשוט בדיחה אומללה אבל גם ההטבה של בזק היתה בערך ברמה הזאת עכ"פ לצרכן החרדי בעלי החבילות הגדולות לניידים

דרך אגב האם הם לא אמורים להודיע כשנגמרת תקופת ההתחייבות על סיום ושינוי במחיר כי פתאום אחרי שנגמר לי ההתחייבות אני רואה שגובים לי יותר כסף ואחרי שהתקשרתי אליהם והמתנתי חצי שעה על הקו הוא הודיע לי שכך הנהלים וכו' וכו' ונתן לי הנחה של שתי שקל לחודש לשנה שזה כמעט מכסה את הנזק

רימון מודיעים בהרשמה שבתום תקופת ההתחייבות המחיר נהיה כמו מחיר ללא התחייבות, והם לא מודיעים על זה אלא צריך לזכור לבד להתחייב מחדש. כך אמרו לי מפורש כשהתחייבתי.

• הוסף לסימניות
כל החברות לא מודיעים כשנגמר תקופת ההתחיבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;571974:
כל החברות לא מודיעים כשנגמר תקופת ההתחיבות.

ממש לא נכון.

בבזק למשל, החשבוניות החודשיות כוללות מידע באופן קבוע, אודות המסלולים שבהתחייבות וזמן סיומם.

יתכן שזה גם מחויב מהחוק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי נושא האשכול עצמו, יתכן כי מבחינה משפטית, מי שחווה תקלות וניתוקים, באופן בלתי רגיל ומקובל, יכול לעזוב את המסלולים שבהתחייבות, תוך דרישה מהחברה, שלא לחייב בקנסות יציאה, לאחר שלא עמדו בתנאי החוזה.

(נכון שבדרך כלל בחוזים עם חברות התקשורת יש אותיות קטנות וכו', לפיהן החברה לא אחראית לתקלות, ולבעיות, ולא מתחייבת לגלישה, ולא למחשב, ולא מתחייבת שיש התחייבות כל שהיא, ולא מתחייבת שקוראים לה רימון... וכו' וכו', אבל יש סבירות שבבית המשפט, תקלות בלתי סבירות כאלו, לא יתקבלו כעומדות בתנאי החוזה).

מסתבר, שהחברה בכ"ז תחייב בקנסות היציאה. אז ניתן לשקול (תוך בירור ההלכה), פנייה לבית משפט לתביעות קטנות.

• הוסף לסימניות
הנציג שדיברתי אתו אמר לי שגם הם היום כבר כן שולחים הודעה על שינוי המחיר ולפני חודשיים כנראה עדיין לא שלחו הודעות ואמר לי שאולי זה מחויייב בחוק מעכשיו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוציאלאור;571980:
ממש לא נכון.

בבזק למשל, החשבוניות החודשיות כוללות מידע באופן קבוע, אודות המסלולים שבהתחייבות וזמן סיומם.

יתכן שזה גם מחויב מהחוק.

אם זה החוק זה צריך להיות כך גם ברימון, ואם זה לא החוק זה שירות ללקוחות מבזק,
בכל אופן לי לא הודיעו מבזק שנגמר לי לפני 4 חודשים תקופת ההתחייבות, ורק ששמתי לב שאני משלם מחיר מופרז, התקשרתי אליהם, ואמרו לי שהם לא צריכים להודיע,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;570870:
גם אני מרוצה בהחלט מהשרות של נתיב, אם כי הם סוגרים גם הרבה אתרים "תמימים". ערכים, הדברות, שופר וכו' - כל אלו סגורים. למה? לא נראה לי שיש סיבה מיוחדת.
ברעיון נראה לי שאתההבדל ניתן להגדיר כך: בנתיב הכל סגור חוץ ממה שלא, וברימון הכל פתוח חוץ ממה שלא.

כל האתרים שהזכרת פתוחים אצלי בנתיב, בלי לבקש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;571164:
אותי הכי מענין בכל הסיפור הזה, מה ההבדל בין האשכול שאני פתחתי לפני כמה חודשים (ובו פרקתי את תסכולי מהגניבה לאור יום של החברה הזו,) לבין האשכול הזה: למה אז ראו לנכון המנהלים להסיר אותו לגמרי בטענה שפרוג מיועד לדיונים מקצועיים נטו ולא לשפיכת קיטור, ואילו הפעם הם מעלימים עין? (או שמא המנהלים חוגגים במירון עכשיו?)

מטאור אני חייב לומר לך שהיה לי צד גדול לעבור לרימון וכמעט עשיתי את זה, והאשכול שלך הוא זה שגרם לי לרדת מזה לחלוטין. כך שבשביל הסיפוק והנקמה - הנה בגלל מה שהם עשו לך הם הפסידו לפחות לקוח אחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;572032:
מטאור אני חייב לומר לך שהיה לי צד גדול לעבור לרימון וכמעט עשיתי את זה, והאשכול שלך הוא זה שגרם לי לרדת מזה לחלוטין. כך שבשביל הסיפוק והנקמה - הנה בגלל מה שהם עשו לך הם הפסידו לפחות לקוח אחד!
אני לא חושב שיפה לכתוב מילים כגון "סיפוק נקמה" אנחנו בתור יהודים לא משתמשים בזה.
אתה יכול לומר שעקב מה שהבנת החלטת לא לעשות את הצד הזה.
אבל אל תנסה לנחם בדבר לא ראוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;571828:
'אמורה' לא מספק אותי,אני רוצה לדעת בוודאות אם זה אפשרי...
אני שואלת מסיבות 'חנוכיות'.
הרבה הורים היום עושים עפ"י דרישת ביה"ס חסימה למחשב שבבית,רק שהם משתמשים ברימון,ואח"כ לא ברור איך הילד הצליח להכנס לאינטרנט פתוח בכ"ז...
אז אני רוצה לבדוק אם מודם אלחוטי גם נחסם ברגע שיש בבית רימון.

יצר הרע משחק טוב בבני נוער.....;)

דרך השכנים. אי אפשר בנתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;572035:
דרך השכנים. אי אפשר בנתיב.

כבר הידגשתי. אם יש תוכנת רימון. הבעיה הזאת פתורה!

ניתקתי מהחשמל והחזרתי וחזר לרוץ סוף סוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת