כללי מה קורה לרימון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;571164:
אותי הכי מענין בכל הסיפור הזה, מה ההבדל בין האשכול שאני פתחתי לפני כמה חודשים (ובו פרקתי את תסכולי מהגניבה לאור יום של החברה הזו,) לבין האשכול הזה: למה אז ראו לנכון המנהלים להסיר אותו לגמרי בטענה שפרוג מיועד לדיונים מקצועיים נטו ולא לשפיכת קיטור, ואילו הפעם הם מעלימים עין? (או שמא המנהלים חוגגים במירון עכשיו?)
שיקולים מקצועים;););)

• הוסף לסימניות
שלחתי לכיכר השבת לינק של האשכול הזה מקווה שזה יעזור.

• הוסף לסימניות
מטאור, לקחת קשה ;)
את טורחת להזכיר את המקרה בכל הזדמנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;571169:
מטאור, לקחת קשה ;)
את טורחת להזכיר את המקרה בכל הזדמנות...
בעברית קוראים לזה תסכול.:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכירה את נתיב,
אבל אתרוג חוסמים מצוין,
לא רקוב ולא מתליע - ואין אפשרות 'לנדוד' בין מסלולים.
התקלה היתה מרגיזה מאד,
אבל במחילה - היא היתה בהוט, לא?
התקשרתי להוט (התשתית) והתקליט שם ענה -
1. שיש תקלה באזור תל אביב והסביבה מתנצלים וכו' וכו',
2. יש תקלה בקשר שלהם עם ספק 'רימון' - מתנצלים, וכו' וכו'...
סה"כ על 2 החברות התלוננו פה כבר כמה וכמה פעמים.
הדבר המרגיז ביותר שמצאתי הוא זמן ההמתנה הממושך,
אבל זה לא כך בכל מקום?
חוץ מזה הכל די בסדר,
לא כ"כ הרבה תקלות כמו שתואר כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;571196:
לא מכירה את נתיב,
אבל אתרוג חוסמים מצוין,
לא רקוב ולא מתליע - ואין אפשרות 'לנדוד' בין מסלולים.
התקלה היתה מרגיזה מאד,
אבל במחילה - היא היתה בהוט, לא?
התקשרתי להוט (התשתית) והתקליט שם ענה -
1. שיש תקלה באזור תל אביב והסביבה מתנצלים וכו' וכו',
2. יש תקלה בקשר שלהם עם ספק 'רימון' - מתנצלים, וכו' וכו'...
סה"כ על 2 החברות התלוננו פה כבר כמה וכמה פעמים.
הדבר המרגיז ביותר שמצאתי הוא זמן ההמתנה הממושך,
אבל זה לא כך בכל מקום?
חוץ מזה הכל די בסדר,
לא כ"כ הרבה תקלות כמו שתואר כאן.
סוף סוף יש מי שיודע להסתכל על חצי הכוס המלאה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;571165:
ההבדל הוא, שכאן מדובר בתופעה גורפת, אלפי לקוחות היום נתקעו ללא מייל, אינטרנט, ולעתים גם ללא קוי טלפון.
לא מדובר במקרה נקודתי של לקוח זה או אחר שמתלונן על התנהלות החברה כלפיו.

בתקוה להבנה.
חיים

ואם זו תופעה גורפת זה כן הופך את זה לדיון מקצועי?
לא הבנתי, אבל בכיף.
אל תדאגו, יש דברים אחרים שמטרידים אותי ביום יום, וגם מצאתי דרך ל"הסתדר" עם החברה הזו, אבל בכל פעם שנפתח כאן אשכול תלונות בסגנון הזה, ובמיוחד כלפי החברה הזו, זה משעשע ומרגיז אותי כאחד...

• הוסף לסימניות
קדימה לחפש את המפתח עוד רגע והאשכול ננעל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;571226:
לא הבנתי, אבל בכיף.
אל תדאגו, יש דברים אחרים שמטרידים אותי ביום יום, וגם מצאתי דרך ל"הסתדר" עם החברה הזו, אבל בכל פעם שנפתח כאן אשכול תלונות בסגנון הזה, ובמיוחד כלפי החברה הזו, זה משעשע ומרגיז אותי כאחד...
אני לא רואה סיבה להתרגז.
זכותו של בעל הבית לעשות ככל העולה על רוחו.

• הוסף לסימניות
נסחפתם מעט.

למרות שגם אני הפסדתי היום עבודה של גלופה שהייתי חייב לבצע היום, ועוד אקבל על הראש מהלקוח שעדיין לא יודע מזה, בכל זאת אני לא חושב שמגיע לרימון ביקורת כזו קיצונית כמו שנשמע כאן. בל נהיה כפויי טובה, יתכן מאד שבלי רימון לא היינו יכולים להשתמש כלל בכלי הזה הנקרא אינטרנט. אמנם יש את נתיב שעושים עבודה נפלאה, אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו רמת סינון כה מגבילה. לרימון יש מגבלה של תוכנה שעובדת ברקע ועלולה לקרוס כמו כל טכנולוגיה מתקדמת אחרת. לנטוויזיון אין מגבלה כזו, ולכן זו לא חכמה מצידם להשוות בין מספר הנפילות שלהם לבין רימון, כמו שהם הציגו לי אישית לפני כשבוע. אמנם אם יקרה עוד כמה מקרים כאלו אולי אני אהיה חייב לחפש אלטרנטיבה אחרת, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה, סך הכל הם לומדים מטעויות ומשתפרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;571226:
לא הבנתי, אבל בכיף.

לא אמרתי שזה נהפך למקצועי, רק שבגדול רוב אנשי המקצוע העוסקים באחד מהתחומים המקצועיים הקיימים במחשב הינם גרפיקאים/צלמים/אנימטורים/מאיירים/פרסומאים/מעמדים/מתכנתים/מעצבי פנים/מפיקים וכו', וכאן זה המקום לדווח ולדבר על כל בעיה שיש לאחת מהקהילות המקצועיות הנ"ל הנזקקים לשרותי הנט המסונן לצרכי פרנסתם וסביבתם המקצועית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;571165:
ההבדל הוא, שכאן מדובר בתופעה גורפת, אלפי לקוחות היום נתקעו ללא מייל, אינטרנט, ולעתים גם ללא קוי טלפון.
לא מדובר במקרה נקודתי של לקוח זה או אחר שמתלונן על התנהלות החברה כלפיו.

בתקוה להבנה.
חיים
רבי חיים היקר,
מה לעשות והתקלות הנקודתיות של רימון הפכו לתקלה אחת גדולה גורפת הנמשכת על פני זמן רב.
אני משתמש גם בנתיב, וגם ברימון, רימון קווי, וגם בתוכנת רימון (אויש, ליזכר בזה)!
רימון מאטה את הגלישה בהגזמה, מתערבת במקרים לא לה, המענה הטלפוני זוועתי, שירות שאגד יכולה להתגאות לעומתם....
'נתיב' לעומת זאת, יושבת לה חבויה בצד המחשב, קטלנית וחכמה. לא מתערבת כלל, אפס בעיות (המקום היחידי שלעיתים בעייתית זה בגוגל דוקס, אבל גם רימון אותו סיפור..) לא שומעים אותה בכללללל רק כשלוחצים בטעות על לינק 'לא לעניין'....

• הוסף לסימניות
סליחה שאני יוצא מההעדר.
אני מנוי בשירותי אינטרנט אתרוג מבית רימון כבר כמה שנים. ונכון שהשירות שלהם לא מספר 1 בארץ, אבל על המוצר המיוחד שהם נותנים + השירות הסביר ועפ"י רוב מעבר לכך הם ראויים להוקרה גדולה מאד.
גם בימים שאני נתקל בקשיי גלישה אני מנסה להבין שסינון באינטרנט הוא דבר מורכב מאד, ולמרות העגמ"נ הגדולה הנגרמת לפעמים, עדיין, בהיותם היחידים בשוק המשווקים אינטרנט מסונן ברמת הספק, במחיר של אינטרנט רגיל ללא תוספות, הרי שלצאת נגדם במסעות חירוף וגידוף ברחבי הרשת -ללא הצעת תחליף טובה יותר- הוא כריתת העץ עליו אנו יושבים.
והאמינו לי שיותר מפעם אחת נתקעתי במצבים לא נעימים, ואני אומר את דברי למרות זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;571285:
רבי חיים היקר,
מה לעשות והתקלות הנקודתיות של רימון הפכו לתקלה אחת גדולה גורפת הנמשכת על פני זמן רב.
אני משתמש גם בנתיב, וגם ברימון, רימון קווי, וגם בתוכנת רימון (אויש, ליזכר בזה)!
רימון מאטה את הגלישה בהגזמה, מתערבת במקרים לא לה, המענה הטלפוני זוועתי, שירות שאגד יכולה להתגאות לעומתם....
'נתיב' לעומת זאת, יושבת לה חבויה בצד המחשב, קטלנית וחכמה. לא מתערבת כלל, אפס בעיות (המקום היחידי שלעיתים בעייתית זה בגוגל דוקס, אבל גם רימון אותו סיפור..) לא שומעים אותה בכללללל רק כשלוחצים בטעות על לינק 'לא לעניין'....

איזה בעיה יש לרימון עם גוגל דוקס?
אני עם רימון, עובדת עם גוגל דוקס ברמה יומיומית מול לקוחות שלי ומעולם לא נתקלתי בבעיות כלשהן.

• הוסף לסימניות
מילא תקלה, אבל שירות לקוחות-זוועה. 3/4 המתנה אתמול, סופסוף נציג, לא ידע לענות פשוט ניתק את השיחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;571330:
איזה בעיה יש לרימון עם גוגל דוקס?
אני עם רימון, עובדת עם גוגל דוקס ברמה יומיומית מול לקוחות שלי ומעולם לא נתקלתי בבעיות כלשהן.

סליחה על חוסר הקשר בשרשור.. אבל מה הוא בכלל גוגל דוקס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;571359:
סליחה על חוסר הקשר בשרשור.. אבל מה הוא בכלל גוגל דוקס?

GOOGLE DOCS הוא כלי נפלא מבית גוגל, שמאפשר ניהול מסמכים, צפיה ועבודה עליהם און-ליין ע"י מספר משתמשים (שלכולם חייב להיות ג'ימייל, או לפחות חשבון גוגל).

לדוגמה כאשר עבדתי תקופה כפרילנסרית על עיצוב מגזין שבועי, היה לי וללקוח קובץ אקסל שמשותף בגוגל דוקס, ובו כל אחד מאיתנו עידכן און-ליין שינויים והערות לגבי כל מפרסם במגזין.
זה מאוד מייעל את העבודה.

• הוסף לסימניות
איך משתמשים בכלי הזה ואיפה הוא נמצא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;571374:
איך משתמשים בכלי הזה ואיפה הוא נמצא?

בסרגל הכלים של גוגל, למעלה מצד ימין, מופיעה האופציה DOCS.
תלחצי עליה.
מופיעות לך משמאל 2 אפשרויות - לעשות UPLOAD (=העלאה) למסמך קיים, או CREATE NEW (=יצירת מסמך חדש), כלומר ליצור את המסמך מאפס בתוך המערכת של גוגל דוקס.

אחרי שיוצרים את המסמך, מופיעה בצד ימין האופציה SHARE (=שתף).
לוחצים עליה ומכניסים את כתובות המייל של האנשים שאת מעוניינת לשתף איתם את המסמך.
אותם אנשים יקבלו למייל שלהם הודעה שהם שותפו במסמך גוגל דוקס, עם לינק למסמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת