orli_dimri
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אצלי הסתדר כרגע
אבל זה היה סיוט בלי אינטרנט.
אבל זה היה סיוט בלי אינטרנט.
באתרים הללו יש תמונות ונושאים שלא יופיעו בעתונות החרדית.נכתב ע"י מי;570870:גם אני מרוצה בהחלט מהשרות של נתיב, אם כי הם סוגרים גם הרבה אתרים "תמימים". ערכים, הדברות, שופר וכו' - כל אלו סגורים. למה? לא נראה לי שיש סיבה מיוחדת.
ברעיון נראה לי שאתההבדל ניתן להגדיר כך: בנתיב הכל סגור חוץ ממה שלא, וברימון הכל פתוח חוץ ממה שלא.
נכתב ע"י מרק;570905:באתרים הללו יש תמונות ונושאים שלא יופיעו בעתונות החרדית.
מי שבכל זאת מעונין יכול לבקש לפתוח לו את פרופיל "תשובה".
נכתב ע"י ליפשיץ;570914:רבותיי!
לפני שהאשכול נסגר, תתארגנו קבוצה ותעברו לחברה אחרת, גם תשלמו יותר זול וגם שירות כמו שצריך.
מי מוכן לקחת ע"ע את הפרוייקט?
מעניין. אני קיבלתי רשימה מדוייקת ממשרדי אחד מארגוני התשובה, והרשימה כללה לפחות 15 אתרי קרוב ושיעורי יהדות שונים.נכתב ע"י שמח לעזור;570916:כל אלו פתוחים לי, ונדמה לי שחוץ משופר לא ביקשתי פתיחה לאף אחד מאלו.
אני כמבן לא בפרופיל תשובה.
נכתב ע"י פתוש;570847:דווקא בלילה היה אינטרנט עד 2:20 אפילו.
רק בבוקר היתה תקלה
נכתב ע"י היוצרת81;571147:תודה על הקישור. מקווה שזה אכן יזיז משהו. נקווה שמחר יהי יום עבודה פורה ואפשרי..
ואף על פי כן יש למישהו הצעה מה אנחנו כולנו יחד יכולים לעשות?
<!-- / message -->
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים