כללי מה קורה לרימון???

• הוסף לסימניות
אצלי הסתדר כרגע
אבל זה היה סיוט בלי אינטרנט.

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב, יש להם שירות מדהים מדהים
כל בעיה הכי קטנה אתה שולח מייל, או שיש להם תוכנת שליטה על המחשב, אתה מבקש עזרה, ואחרי כמה דקות חוזרים אליך, זה פשוט מדהים,
תקלות=0 ,הגלישה מהירה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;570870:
גם אני מרוצה בהחלט מהשרות של נתיב, אם כי הם סוגרים גם הרבה אתרים "תמימים". ערכים, הדברות, שופר וכו' - כל אלו סגורים. למה? לא נראה לי שיש סיבה מיוחדת.
ברעיון נראה לי שאתההבדל ניתן להגדיר כך: בנתיב הכל סגור חוץ ממה שלא, וברימון הכל פתוח חוץ ממה שלא.
באתרים הללו יש תמונות ונושאים שלא יופיעו בעתונות החרדית.
מי שבכל זאת מעונין יכול לבקש לפתוח לו את פרופיל "תשובה".

• הוסף לסימניות
בשעה האחרונה מתחיל העסק להתאושש אך עדיין פועל בצורה ממש איטית
בא נאמר ש"מפרופיל שקט" זה עבר למצב "רטט"

זה ממש מתסכל הרימון הזה...:eek:

• הוסף לסימניות
רבותיי!
לפני שהאשכול נסגר, תתארגנו קבוצה ותעברו לחברה אחרת, גם תשלמו יותר זול וגם שירות כמו שצריך.

מי מוכן לקחת ע"ע את הפרוייקט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;570905:
באתרים הללו יש תמונות ונושאים שלא יופיעו בעתונות החרדית.
מי שבכל זאת מעונין יכול לבקש לפתוח לו את פרופיל "תשובה".

כל אלו פתוחים לי, ונדמה לי שחוץ משופר לא ביקשתי פתיחה לאף אחד מאלו.
אני כמבן לא בפרופיל תשובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליפשיץ;570914:
רבותיי!
לפני שהאשכול נסגר, תתארגנו קבוצה ותעברו לחברה אחרת, גם תשלמו יותר זול וגם שירות כמו שצריך.

מי מוכן לקחת ע"ע את הפרוייקט?

הבעיה הטמונה כאן, שלעבור לנתיב זאת לא אופציה טובה להרבה חברה מהפורום כאן.
(נתיב חוסמת הרבה מאד אתרים טובים וחשובים -אתרי רוח ואתרי גרפיקה טובים)
ואינטרנט ללא חסימה כלל...לא עשינו כלום!

אינטרנט רימון מהווה בצורה לא רעה בכלל את האיזון בין השניים, אך מה יהיה עם התקלות החוזרות ונשנות האלה..!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;570916:
כל אלו פתוחים לי, ונדמה לי שחוץ משופר לא ביקשתי פתיחה לאף אחד מאלו.
אני כמבן לא בפרופיל תשובה.
מעניין. אני קיבלתי רשימה מדוייקת ממשרדי אחד מארגוני התשובה, והרשימה כללה לפחות 15 אתרי קרוב ושיעורי יהדות שונים.
ניסיתי אותם אחד אחד, וכולם, ללא יוצא מן הכלל היו חסומים.

• הוסף לסימניות
אצלי ב"ה הסתדר לגמרי.

• הוסף לסימניות
הבעיה המרכזית היא שאין שום אלטרנטיבה.
בבוקר היה לי מייל דחוף לשלוח ללקוח.
עשיתי טלפונים לכל השכונה בניסיון לברר מהמחשב של מי אני יכולה לשלוח, ולכולם יש רימון...

• הוסף לסימניות
נגיד ואני רוצה לעזוב אותם.. :confused:אין קנס?

• הוסף לסימניות
כולי רחמים על כולכם.
אז מה יהיה???? מה תעשו?
אולי הפגנה....
כמו שחברה אמרה לי:
"הגיע הזמן לעשות הפגנה כל הגרפיקאיות שעובדות על 20.7 הם עושים צחוק??"
מה אני? אפילו מנקה עולה יותר, בלי ללמוד ובלי להחכים...
אז נראה מה תעשו.
ה' יהיה איתכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;570847:
דווקא בלילה היה אינטרנט עד 2:20 אפילו.

רק בבוקר היתה תקלה

אחלה...

נתחיל לעבוד בלילה

• הוסף לסימניות
תשמעו בואו נפתור את הסיפור המעצבן הזה אחת ולתמיד. אני חושבת שלפורומים כאן יש כח.אולי נסביר להם במילים יפות שאם המחדלים המעצבנים האלו ימשכו נפרסם את התקלות בכל מקום אפשרי. פשוט נראה לי שאין פתרון אחר. חייבים להתאגד יחד בנושא הזה. אני אישית סובלת מהם מאז שהתחברתי אליהם השנה. מהירות גלישה איטית, אין מענה וכו'..נמאס!! יום עבודה שלם ירד לטמיון!! ולחלקכם אף יותר.. מה יהיה מחר? גם עכשיו שהאינטרנט חזר לעבוד הוא כל כך איטיייי!! הבו עצה, בואו נתארגן!

• הוסף לסימניות
כבר התלוננו עליהם כאן. מי יתן וזה יועיל...
תודה על הקישור. מקווה שזה אכן יזיז משהו. נקווה שמחר יהי יום עבודה פורה ואפשרי..
ואף על פי כן יש למישהו הצעה מה אנחנו כולנו יחד יכולים לעשות?
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;571147:
תודה על הקישור. מקווה שזה אכן יזיז משהו. נקווה שמחר יהי יום עבודה פורה ואפשרי..
ואף על פי כן יש למישהו הצעה מה אנחנו כולנו יחד יכולים לעשות?
<!-- / message -->

יש להם עשרות אלפי לקוחות, שנשארים איתם מחוסר ברירה.
לא נראה לי שפרוג זה מה שיזיז להם.

• הוסף לסימניות
אותי הכי מענין בכל הסיפור הזה, מה ההבדל בין האשכול שאני פתחתי לפני כמה חודשים (ובו פרקתי את תסכולי מהגניבה לאור יום של החברה הזו,) לבין האשכול הזה: למה אז ראו לנכון המנהלים להסיר אותו לגמרי בטענה שפרוג מיועד לדיונים מקצועיים נטו ולא לשפיכת קיטור, ואילו הפעם הם מעלימים עין? (או שמא המנהלים חוגגים במירון עכשיו?)

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא, שכאן מדובר בתופעה גורפת, אלפי לקוחות היום נתקעו ללא מייל, אינטרנט, ולעתים גם ללא קוי טלפון.
לא מדובר במקרה נקודתי של לקוח זה או אחר שמתלונן על התנהלות החברה כלפיו.

בתקוה להבנה.
חיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת