מה קרה לאינטרנט שלי?

• פותח הנושא ANNA!
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מאתמול האינטרנט לא מגיב,לדוג'- אני מנסה לפתוח את המייל- והוא טוען שעות ולא נפתח..
מה אפשר לעשות?
אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מחשב נייח. ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
חיבור סלולרי? אולי חרגתם ממכסת הגלישה

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי על סים של פרטנר _של סים כשר)
ולא נראה לי שחרגתי ממכסת הגלישה- כי זה מה שמופיע לי בשימוש בנתונים: (ויש לי חבילת גלישה של 50 ג'יגה)
upload_2019-2-8_11-33-12.png

• הוסף לסימניות
למי זה יכול להיות קשור? לספק, לסינון, למחשב?

• הוסף לסימניות
חיבור סלולרי? אולי חרגתם ממכסת הגלישה
לא נראה לי שזה קשור למכסה כי כשנגמר החבילה הם עדיין נותנים שירות אבל גובים מחיר גבוה,
מאתמול האינטרנט לא מגיב,לדוג'- אני מנסה לפתוח את המייל- והוא טוען שעות ולא נפתח..
זה רק במייל או כל אתר?
השבוע הייתה בעיה כזאת לנטפרי ו- 019

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעשו בדיקת מהירות
http://speedtest.net/run

תעלו לכאן את התוצאה,
כמו"כ תעלו צילום מסך של תפריט (ממשק) הראשי של הנטסטיק.

• הוסף לסימניות
כנס להיסטוריה ויש לך שם 'נקה נתוני גלישה'
רק עכשיו הצלחתי להיכנס לאתר....
הכל איטי ולא זז.. ועדיין לא פותח לי כלום..
ככה זה אחרי שמנקים את כל נתוני הגלישה?

• הוסף לסימניות
בדפדפן אחר ז גם ככה?
כן.
רק שפתאום בנתוני במחשב- מופיע שגלשתי- 26 ג'יגה. (מתוך 50)
הנתונים במחשב לא מדויקים אולי?
ואם באמת נגמרה חבילת הגלישה, לא אמורים לקבל התראה לפני כן?
תודה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מקבלים התראה אחרי שאתה מגיע ל75% מסך הגלישה שלך.
באמת הסיבה הייתה כיוון שניצלתי את חבילת הגלישה- 100%.
אבל לא קיבלתי ע"כ שום התראה

• הוסף לסימניות
איך אמורים לקבל התראה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה