לי נמחקו שרשורים שנפתחו ביום ראשוןמוזר לי לא נמחק...
נמחקה לי הודעה פרטית שכתבתי אתמול.לי נמחקו שרשורים שנפתחו ביום ראשון
אולי לפרימיום לא נמחק?
אל תגזים אם כבר מכתבי תודה מעוצבים אז לצוותי הרפואה והאחיות שבמשמרות סביב השעון בעומס בלתי נתפס בשבועות האחרונים במחלקות הקורונה. אי שם ביקום מקביל...וואו ! כמה השקעה יש מאחורי הקלעים !
תודה רבה !
אני מציע אתגר לכל הגרפיקאים - מכתבי תודה מעוצבים לפרוג
א. אני לא מגזים. מגיע לאכסניה כזו חשובה כאלה מכתבי תודהאל תגזים אם כבר מכתבי תודה מעוצבים אז לצוותי הרפואה והאחיות שבמשמרות סביב השעון בעומס בלתי נתפס בשבועות האחרונים במחלקות הקורונה. אי שם ביקום מקביל...
לכאורה אתה יכול לראות את זה בתיבת המייל שלךתודה רבה רבה!
יש דרך לשחזר הודעות פרטיות??
כל ההודעות שנכתבו מיום ראשון ואילך נמחקו.
לכאורה אתה יכול לראות את זה בתיבת המייל שלך
שם אתה מקבל התראה על כל ההודעות
צודק!וואו ! כמה השקעה יש מאחורי הקלעים !
תודה רבה !
אני מציע אתגר לכל הגרפיקאים - מכתבי תודה מעוצבים לפרוג
עם זה אני קצת לא מסכים...כל בוני האתרים - אתר חדש לפרוג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים