מידע שימושי מה קרה לאתר?

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ייאומן כמה השקעה יש כל הזמן מאחורי הקלעים!

רק כשקורה פאשלות הדבר מתברר לעיני כל!
כל הכבוד! תחזקנה ידיכם

• הוסף לסימניות
וואו ! כמה השקעה יש מאחורי הקלעים !
תודה רבה !
אני מציע אתגר לכל הגרפיקאים - מכתבי תודה מעוצבים לפרוג

• הוסף לסימניות
תודה רבה !
אל תגזים אם כבר מכתבי תודה מעוצבים אז לצוותי הרפואה והאחיות שבמשמרות סביב השעון בעומס בלתי נתפס בשבועות האחרונים במחלקות הקורונה. אי שם ביקום מקביל...

• הוסף לסימניות
אל תגזים אם כבר מכתבי תודה מעוצבים אז לצוותי הרפואה והאחיות שבמשמרות סביב השעון בעומס בלתי נתפס בשבועות האחרונים במחלקות הקורונה. אי שם ביקום מקביל...
א. אני לא מגזים. מגיע לאכסניה כזו חשובה כאלה מכתבי תודה
ב. זה לא סותר שגם לצוותי הרפואה מגיע

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
יש דרך לשחזר הודעות פרטיות??
כל ההודעות שנכתבו מיום ראשון ואילך נמחקו.
לכאורה אתה יכול לראות את זה בתיבת המייל שלך
שם אתה מקבל התראה על כל ההודעות

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על מחיקת דברים ישנים.
יש כל מיני דפים ישנים שמעלים וזה כותב העמוד "שחיפשת לא נמצא" או הורדת קבצים מסוימים זה לא נותן בהודעות ישנות
יש למישהו מושג על זה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה !
צודק!
וכל המנגנים - ינגנו שיר חדש לפרוג!
כל האדריכלים - בית חדש לפרוג
כל בוני האתרים - אתר חדש לפרוג
כל המעמדים ועורכי הלשון - תנקדו את פרוג!
כל הבשלניות (והבשלנים..) - יאללה ארוחה מפנקת לפרוג..

וכן הלאה.. :)

פרוג הוא לא רק למעצבים גרפיים - פרוג הוא בית!

תודה!

• הוסף לסימניות
כל בוני האתרים - אתר חדש לפרוג
עם זה אני קצת לא מסכים...
האתר פה הוא סופר משוכלל אולי יש כמה דברים שהיה טוב עם היו, אבל... בגדול הוא אתר טוב
כך שבוני אתרים - אתם לא צריכים להילחץ, אתם לא נדרשים לבנות אתר לפרוג :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה