אתרוג?איך משנים את גוגל לגוגל הרגיל שהיה לי עד עכשיו?
זה מה שיש לי עכשיו וזה מעצבן!
צפה בקובץ המצורף 998769
בגלל הבעיות שהיו לאחרונה. נראה שרימון/אתרוג החליטו להעביר את מנוע החיפוש מגוגל לבינג' של מייקרוסופטרימון
זה ממש מעצבןבגלל הבעיות שהיו לאחרונה. נראה שרימון/אתרוג החליטו להעביר את מנוע החיפוש מגוגל לבינג' של מייקרוסופט
איך משנים את גוגל לגוגל הרגיל שהיה לי עד עכשיו?
זה מה שיש לי עכשיו וזה מעצבן!
צפה בקובץ המצורף 998769
www.prog.co.il
הבעיה שכמה שלוחצים על רמזורים ומכוניות וברזי כיבוי ומעברי חציה ואוטובוסים וכו' וכו' זה לא עוזר ומבקש עוד ועוד אימותים חדשים.הוא מסרב לתת לי לחפש בגוגל, גם אחרי כל העצות כאן.
החיפוש של מייקרוסופט רחוק מאד תוכנית וטכנית משל גוגל.
עדיף לי את גוגל עם ה'אני לא רובוט'.
מה עושים?
אז לפחות שיתנו לי בחירה.הבעיה שכמה שלוחצים על רמזורים ומכוניות וברזי כיבוי ומעברי חציה ואוטובוסים וכו' וכו' זה לא עוזר ומבקש עוד ועוד אימותים חדשים.
גם אם את כותבת בשורת החיפוש google.co.il ?אז לפחות שיתנו לי בחירה.
לא אכפת לי שתהיה המלצה לעבור לחיפוש של מייקרוסופט.
כרגע אין לי שום אופציה לחזור לחיפוש של גוגל.
כן. גם אם אני כותבת google.comגם אם את כותבת בשורת החיפוש google.co.il ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים