עזרה מה קרה לגוגל?

• הוסף לסימניות
איך משנים את גוגל לגוגל הרגיל שהיה לי עד עכשיו?
זה מה שיש לי עכשיו וזה מעצבן!
1636216399114.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגלל הבעיות שהיו לאחרונה. נראה שרימון/אתרוג החליטו להעביר את מנוע החיפוש מגוגל לבינג' של מייקרוסופט
זה ממש מעצבן

ככה זה נראה
1636216848094.png

נגיד ואני רוצה תמונה
אז אח שלי אמר ללחוץ על חדשות..
ואז על תמונות
ורק אז זה חוזר למצב הרגיל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם שלחו מייל השבוע שבגלל עניין האימות של " אני לא רובוט" הם עשו הפניה אוטומטית למנוע חיפוש אחר, עד שיפתרו מול גוגל את הבעיה.
אם בכל אופן רוצים את הדפדפן הרגיל של כרום צריך לכתוב את זה בשורת החיפוש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך משנים את גוגל לגוגל הרגיל שהיה לי עד עכשיו?
זה מה שיש לי עכשיו וזה מעצבן!
צפה בקובץ המצורף 998769

• הוסף לסימניות
הוא מסרב לתת לי לחפש בגוגל, גם אחרי כל העצות כאן.
החיפוש של מייקרוסופט רחוק מאד תוכנית וטכנית משל גוגל.
עדיף לי את גוגל עם ה'אני לא רובוט'.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
הוא מסרב לתת לי לחפש בגוגל, גם אחרי כל העצות כאן.
החיפוש של מייקרוסופט רחוק מאד תוכנית וטכנית משל גוגל.
עדיף לי את גוגל עם ה'אני לא רובוט'.
מה עושים?
הבעיה שכמה שלוחצים על רמזורים ומכוניות וברזי כיבוי ומעברי חציה ואוטובוסים וכו' וכו' זה לא עוזר ומבקש עוד ועוד אימותים חדשים.

• הוסף לסימניות
הבעיה שכמה שלוחצים על רמזורים ומכוניות וברזי כיבוי ומעברי חציה ואוטובוסים וכו' וכו' זה לא עוזר ומבקש עוד ועוד אימותים חדשים.
אז לפחות שיתנו לי בחירה.
לא אכפת לי שתהיה המלצה לעבור לחיפוש של מייקרוסופט.
כרגע אין לי שום אופציה לחזור לחיפוש של גוגל.

• הוסף לסימניות
אז לפחות שיתנו לי בחירה.
לא אכפת לי שתהיה המלצה לעבור לחיפוש של מייקרוסופט.
כרגע אין לי שום אופציה לחזור לחיפוש של גוגל.
גם אם את כותבת בשורת החיפוש google.co.il ?

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ על זה
יואוווווווווווווו
זה עובדדדדד
שהחיינוווווו
סוף סוףףף
מושלםםם
ברוך ה'

אה ולגבי ה-"אני לא רובוט"
התקנתי בהמלצת אחד הניקים פה באשכול אחר את זה
ועכשיו הוא אומר לבד שאני לא רובוט וישר נפתח לי הגוגל הרגיל בלי שאני יגיד שאני לא רובוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה