כמעט כל התמונות בעמוד הזה פתוחות, וגם כאן לא כל התמונות כוללות שמים בלבד...
אצלי לא רואים כלל תמונות:כמעט כל התמונות בעמוד הזה פתוחות, וגם כאן לא כל התמונות כוללות שמים בלבד...
יתכן בגלל הגדרות סינון מותאמות אישית או חסימה של הקהילה. אצלי העמוד מלא בתמונות שנבדקו ונפתחו, למעט התמונות הממוזערות בשורה הקטנה למעלהאצלי לא רואים כלל תמונות:
צפה בקובץ המצורף 2078682
יישר כוח! פטנט נפלא!מי שלא מוגדר לו שיבדקו לו גם התמונות שהוא מקבל במיילים פרטיים, לא נבדקות לו תמונות בצ'אט באופן אוטומטי.
מה שצריך לעשות זה ללחוץ 'שתף את השיחה', להעתיק את הקישור, לפתוח את השיחה בכרטיסיה חדשה והופ - כל התמונות נשלחות לנטפרי לבדיקה (רובן גם חוזרות...).
שבחים רבים קיבלתי על פרסום הפטנט הזה. שתפו גם את חביריכם. הקרדיט ל @מנוי פרימיום .
גם לי כתבו אותו דבר היה לי את הבעיה הזאת השבוע במשך יומיים שום תמונה שיצרתי לא נפתחהנראה שיש כעת בעיה בבדיקת התמונות.
אנו בודקים את העניין
אכן, לא ניתן משום מה לפתוח חשבון חדש בסורה.למה כתוב לי לי שסורה לא זמין בישראל??
זה פתח לך את התמונות הישנות או רק תמונות חדשות שיצרת עכשיו? כי אלה שיצרתי לפני כמה ימים לא פותח גם בשיטה הזוגם לי כתבו אותו דבר היה לי את הבעיה הזאת השבוע במשך יומיים שום תמונה שיצרתי לא נפתחה
אבל ב"ה עכשיו זה בסדר
מה שעשיתי אז זה מה שכתוב פה לההעתיק את הקישור ולהדביק בכרטיסיה חדשה וזה עזר
פתח. גם ישנות.זה פתח לך את התמונות הישנות או רק תמונות חדשות שיצרת עכשיו? כי אלה שיצרתי לפני כמה ימים לא פותח גם בשיטה הזו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים