דרוש מידע מה קרה לנטפרי? תמונה בג'יפיטי נשלח לבדיקה כבר 4 ימים!!!

• הוסף לסימניות
כמה דברים
אם יש סימון של חסימה זה אומר שזה תמונה לא כשרה
יש שכתוב לא נשלח בגלל בעיה טכנית שזה קורה בגימיני (מישהו פיתח לזה משהו בתשלום שכן ישלח לנטפרי)
ויש נשלח לבדיקה
בעיקרון אם ממש לא חוזר יכול להיות שאפשר בצד בשלוש נקודות לדווח על תמונה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמעט כל התמונות בעמוד הזה פתוחות, וגם כאן לא כל התמונות כוללות שמים בלבד...
אצלי לא רואים כלל תמונות:
1760618510794.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות שניסיתי ליצור אתמול בGPT עד עכשיו לא חזרו מבדיקה. היום בבוקר ניסיתי ליצור מחדש ושוב, לא חוזר מבדיקה.

זה מה שהם ענו בשיחה איתם:

נראה שיש כעת בעיה בבדיקת התמונות.
אנו בודקים את העניין

• הוסף לסימניות
תמונות שניסיתי ליצור אתמול בGPT עד עכשיו לא חזרו מבדיקה.
אני הסתדרתי כשביקשתי מג'יפיטי שיצור לי פרומפט מדוייק והעתקתי אותו לסורה (מחולל התמונות של אופן-AI) והוא יצר לי ממש לטעמי, ונפתח כרגיל!
התמונה המקורית עדיין "נשלח"...

• הוסף לסימניות
מי שלא מוגדר לו שיבדקו לו גם התמונות שהוא מקבל במיילים פרטיים, לא נבדקות לו תמונות בצ'אט באופן אוטומטי.
מה שצריך לעשות זה ללחוץ 'שתף את השיחה', להעתיק את הקישור, לפתוח את השיחה בכרטיסיה חדשה והופ - כל התמונות נשלחות לנטפרי לבדיקה (רובן גם חוזרות...).

שבחים רבים קיבלתי על פרסום הפטנט הזה. שתפו גם את חביריכם. הקרדיט ל @מנוי פרימיום .
יישר כוח! פטנט נפלא!
תודה לכל מי שהביא אותנו לזה!

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותו סיפור, ונטפרי כתבו לי שזה הבעיה אצלם וכרגע האופציה היחידה היא ליצור שוב.
מה שכמובן לא עוזר.
ממש מעצבן.

• הוסף לסימניות
למה כתוב לי לי שסורה לא זמין בישראל??

• הוסף לסימניות
נראה שיש כעת בעיה בבדיקת התמונות.
אנו בודקים את העניין
גם לי כתבו אותו דבר היה לי את הבעיה הזאת השבוע במשך יומיים שום תמונה שיצרתי לא נפתחה
אבל ב"ה עכשיו זה בסדר
מה שעשיתי אז זה מה שכתוב פה לההעתיק את הקישור ולהדביק בכרטיסיה חדשה וזה עזר

• הוסף לסימניות
גם לי כתבו אותו דבר היה לי את הבעיה הזאת השבוע במשך יומיים שום תמונה שיצרתי לא נפתחה
אבל ב"ה עכשיו זה בסדר
מה שעשיתי אז זה מה שכתוב פה לההעתיק את הקישור ולהדביק בכרטיסיה חדשה וזה עזר
זה פתח לך את התמונות הישנות או רק תמונות חדשות שיצרת עכשיו? כי אלה שיצרתי לפני כמה ימים לא פותח גם בשיטה הזו :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה