מה שבאמת חשוב לי בשטיפה- ניקיון רובע

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי עם אנטי קאלק, אבל עברתי עם ספוג הפלא... עבודת נמלים, יצא מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שישיה;2501918:
לרסס אנטי קאלק של סנו על הרובע/רובה-מה שתבחרו, להמתין 10-15 דקות ולשטוף.
הרובע חוזרת לימי נעוריה. לא ניסיתי על פורצלן, אבל לקרמיקה רגילה לא קרה כלום.

אני רק רוצה להבין
עברת על הרובה רק של הפנלים או גם מרצפת מרצפת?

• הוסף לסימניות
אני עושה בכל פעם בחדר אחר עם ספוג הפלא ופיירי - אבל מחזיקה אותו על הצד, כך ש'הזוית' שלו נוגעת ברובה בלבד ולא במרצפת (מפחדת שיאכל שכבה מהגרניט)

מישהי ניסתה עם חומרים חזקים כמו אנטי קאלק על גרניט פורצלן?

• הוסף לסימניות
ואיך משחירים רובה שחורה ?
יש לי באמבטיה רובה שחורה, והקבלן החמור, שפשף את הרובה המיותרת מהקירות, על הרובה הטריה, ומאז מנומרת.
איך משחירים אותה בחזרה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;2502000:
אני רק רוצה להבין
עברת על הרובה רק של הפנלים או גם מרצפת מרצפת?

מסביב למרצפות. פנלים אני עושה את כל הפנל לא רק את הרובע.
שנה אחת ניסיתי לשפוך על כל הרצפה נוזל של אנטי קאלק שמגיע בבקבוק של 2 ליטר ולשפשף במטאטא קשה, זה הוריד קצת את הברק של הרצפה ולקח כמה שטיפות עד שהרצפה "חזרה לעצמה", מאז אני עוברת עם התרסיס מסביב.

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל
אני מנקה את זה עם אנטי קאלק, מקרצפת חזק עם מטאטא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורחת לרגע;2502125:
ואיך משחירים רובה שחורה ?
יש לי באמבטיה רובה שחורה, והקבלן החמור, שפשף את הרובה המיותרת מהקירות, על הרובה הטריה, ומאז מנומרת.
איך משחירים אותה בחזרה ?

אם הוא רק חמור המצב טוב אני מכירה אחד חמור בן חמור
אפשר לנסות עם לורד ארטליין אולי יועיל

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה להמליץ לך איך לנקות
אבל כן יכולה לומר מה מונע מהרובה להתכהות
בכל שטיפה אני נדיבה מאדדדד במים ואני שוטפת הרבה
10 שנים בדירה והרובה לבנה לחלוטין

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו קראתי ב"מרוה לצמא" וכתוב שם רובע...

• הוסף לסימניות
על הקופסא של החומר כתוב רובה...

• הוסף לסימניות
שמים את הרובה/רובע לפני שמרצפים או אחרי?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, מה זה רובע-רובה?

• הוסף לסימניות
עשיתן לי חלישות הדעת....
אתן זוחלות כל שבוע על הרצפה ומנקות את הרצפות?????
או שזה רק לכבוד פסח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;2504970:
סליחה על הבורות, מה זה רובע-רובה?

המילוי בין הריצוף או הקרמיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עריכה נהדרת;2503351:
בדיוק עכשיו קראתי ב"מרוה לצמא" וכתוב שם רובע...

כי הם חסידים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשי;2501925:
ובלטות של פעם?

האנטי קאלק אוכל את האבן של הבלטה. ככל שהחומר שוהה יותר על הרצפה הברק יורד יותר ואח"כ באותו מקום מצטברת אבנית והמקום משחיר ללא תקנה.
אולי תנסי בפינה נסתרת, תשתדלי להסיר מהר ומקסימום אם הברק ירד רק מעט תמרחי אח"כ פוליש (אם עוד אפשר להשיג איפשהו)

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול, אני מנקה עם 00 לאסלות, שופכת על הרובה ומשפשפת עם סקוטש לא שריט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה