מה שבאמת חשוב לי בשטיפה- ניקיון רובע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלוש;2505081:
האנטי קאלק אוכל את האבן של הבלטה. ככל שהחומר שוהה יותר על הרצפה הברק יורד יותר ואח"כ באותו מקום מצטברת אבנית והמקום משחיר ללא תקנה.
אולי תנסי בפינה נסתרת, תשתדלי להסיר מהר ומקסימום אם הברק ירד רק מעט תמרחי אח"כ פוליש (אם עוד אפשר להשיג איפשהו)

אצלי אכן נהיה שחור מהאנטי קאלק, אבל אחרי שקירצפתי כמה פעמים עם אקנומיקה זה ירד.
ולאט לאט עם הזמן חזר גם הברק.
לא אשתמש שוב באנטי קאלק לרצפות, אבל יש תקנה.

למה אין להשיג פוליש?

• הוסף לסימניות
אני שפכתי 00 על הרובע ומיד הופך לבן אפילו בלי שפשוף. הבעיה שזה מתפזר למרצפת עצמה ואז רואים הבדל בברק .
מה אתם ממליצים?איך להכניס את החומר רק למסביב המרצפת
עוד שאלה בענין המליצו לי בגלל כתמים בגרניט פורצלן לשפשףעם 00 ואכן הכתמים יורדים בשפשוף חזק בספוג פלא ,הבעיה שוב שמשנה את הצבע \ הברק ואז אני חייבת לעבור על כל המרצפת. מה עושים באמת? ואם לעבור על הכל אז יש שיטה יותר מהירה מלכרוע על הרצפה ולשפשף בחתיכת ספוג פלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה