- הוסף לסימניות
פעם בחצי שעהמהמסוף ופעם ב45 דק'
פעם בחצי שעהמהמסוף ופעם ב45 דק'
תלוי בשעהפעם בחצי שעה
חצי מהאוטובוסים למודיעין יוצאים כמעט ריקיםתלוי בשעה
אתם יודעים מה? אני חייבת לספר לכם מה קרה לי!
הייתי במסוף אוטובוסים, הקו שאני צריכה עומד לצאת, אני רוצה לעלות והוא טוען שהוא לא יוצא.
הוא סוגר את הדלת ונוסע...
היו אמורים לצאת עוד כמה אוטובוסים (של הקו הזה), אבל אף אחד לא יוצא!
והמסוף מלא!
הזוי ומעצבן!!!
לכאורה זה מיועד למי שעובד בגב"ש!!!יש קו ממודיעין עילית 304, שנוסע ישירות לגשר המיתרים, ומסיים במסוף הר נוף, הוא יעיל מאוד בתקופת החתונות שיש שמחות בכל האזור של בית הדפוס וכנפי נשרים,
הבעיה היא שהאוטובוס האחרון הוא ב15:00.
מטומטם!
הקו עושה סיבוב בכל הר נוף בתחילת המסלול ובסופו.
למה זה טוב?
או שפשוט מגיעים בזמן....אז צריכים לחכות נצח...
היי,תקשיבו טוב
יש להפריד בין קווים עירוניים -שלזה לא אתייחס
לבין קווים בין עירוניים
הציבור החרדי צריך להבין שאין ברירה והאוטובוס לשבת להורים או לעבודה לא יכול ולא צריך לעבור מתחת לבית שלו ושל כהן פוקס ויעקובזון -זה לא מונית
חייבים לעבור למתכונת של הציבור הכללי -תחנה מרכזית -כמה פשוט?
אין שום סיבה שכל הקווים בין עירוניים יעברו בכככככככככככל בני ברק ובכככככל ירושלים וכן הלאה
אנחנו סובלים כי אנחנו צריכים לשנות את הרגלי הצריכה שלנו
זה תלוי בזמני הרכבת.או שפשוט מגיעים בזמן....
יש גבול!!!ועוד משהו -
אני גרה בחור, אבל הוא קרוב לתחנת רכבת.
יש כמה אוטובוסים שמניידים מכאן לשם, הבעיה היא שכולם באים בהפרשים של דקה ואז צריכים לחכות נצח...
מתנצל........זה תלוי בזמני הרכבת.
בגדול התכוונתי לחזור מהרכבת הביתה.
אם היית מכיר את האזור, היית מבין שאני* צודקת.יש גבול!!!
א"א לחשבן שכל האוטובוסים העירוניים יגיעו לכל השכונות בהפרשים של כמה דקות...![]()
אולי זה נכון.תקשיבו טוב
יש להפריד בין קווים עירוניים -שלזה לא אתייחס
לבין קווים בין עירוניים
הציבור החרדי צריך להבין שאין ברירה והאוטובוס לשבת להורים או לעבודה לא יכול ולא צריך לעבור מתחת לבית שלו ושל כהן פוקס ויעקובזון -זה לא מונית
חייבים לעבור למתכונת של הציבור הכללי -תחנה מרכזית -כמה פשוט?
אין שום סיבה שכל הקווים בין עירוניים יעברו בכככככככככככל בני ברק ובכככככל ירושלים וכן הלאה
אנחנו סובלים כי אנחנו צריכים לשנות את הרגלי הצריכה שלנו
עוד חודש יהיה.עוד קטע מעצבן- אין בירושלים חופשי לילדים, זה מחיר של מבוגר.
בעיקר זה!!תרבות של כל הקודם עולה קודם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים