מידע שימושי מה שהזוי בתחבורה הציבורית

• הוסף לסימניות
אתם יודעים מה? אני חייבת לספר לכם מה קרה לי!
הייתי במסוף אוטובוסים, הקו שאני צריכה עומד לצאת, אני רוצה לעלות והוא טוען שהוא לא יוצא.
הוא סוגר את הדלת ונוסע...
היו אמורים לצאת עוד כמה אוטובוסים (של הקו הזה), אבל אף אחד לא יוצא!
והמסוף מלא!
הזוי ומעצבן!!!

• הוסף לסימניות
בלתק
שהאוטובוסים ממודיעין עילית לירושלים יעברו גם בכניסה לעיר - ירושלים.
(חוץ מקו 304 שעושה סיבוב בתוך מודיעין עילית, התדירות שלו היא פעם בשעה והאוטובוס האחרון בשעות הצהריים-אחה"צ)
זה אחד המקומות הנצרכים ע"מ להגיע לשאר שכונות י-ם, והרבה ערים בארץ.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אתם יודעים מה? אני חייבת לספר לכם מה קרה לי!
הייתי במסוף אוטובוסים, הקו שאני צריכה עומד לצאת, אני רוצה לעלות והוא טוען שהוא לא יוצא.
הוא סוגר את הדלת ונוסע...
היו אמורים לצאת עוד כמה אוטובוסים (של הקו הזה), אבל אף אחד לא יוצא!
והמסוף מלא!
הזוי ומעצבן!!!
:eek::eek:

• הוסף לסימניות
יש זמנים שיש תדירות יותר גבוהה ויש פחות, וזה הגיוני בהתחשב בשעות הלימודים/עבודה וכו' רק מה, לפעמים הזמנים נקבעו לפני שנים רבות ואחר כך כשמשרד התחבורה עושה סקר ובודק מתי אנשים נוסעים הוא ממשיך הלאה לקבוע לפי אותם זמנים.
לדוגמה בלבד נגיד שעם תחילת ההתיישבות בעין לבן, אנשים היו רגילים לנסוע לעיר בשעות הבוקר ולחזור לשכונה לעת ערב, עברו שנים ולאט לאט נוספו עוד ועוד נסיעות אבל עדיין בין 2-3.5 בצהריים נחשבת שעה מתה כי אנשים יודעים שאז אין אוטובוס וכך האוטובוסים לפני 2 מפוצצים בנוסעים וכן האוטבוסים אח"כ וביניהם אפשר להתייבש בשמש הקופחת.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו -
אני גרה בחור, אבל הוא קרוב לתחנת רכבת.
יש כמה אוטובוסים שמניידים מכאן לשם, הבעיה היא שכולם באים בהפרשים של דקה ואז צריכים לחכות נצח...

• הוסף לסימניות
יש קו ממודיעין עילית 304, שנוסע ישירות לגשר המיתרים, ומסיים במסוף הר נוף, הוא יעיל מאוד בתקופת החתונות שיש שמחות בכל האזור של בית הדפוס וכנפי נשרים,
הבעיה היא שהאוטובוס האחרון הוא ב15:00.
מטומטם!
הקו עושה סיבוב בכל הר נוף בתחילת המסלול ובסופו.
למה זה טוב?
לכאורה זה מיועד למי שעובד בגב"ש!!!

• הוסף לסימניות
תקשיבו טוב
יש להפריד בין קווים עירוניים -שלזה לא אתייחס
לבין קווים בין עירוניים
הציבור החרדי צריך להבין שאין ברירה והאוטובוס לשבת להורים או לעבודה לא יכול ולא צריך לעבור מתחת לבית שלו ושל כהן פוקס ויעקובזון -זה לא מונית
חייבים לעבור למתכונת של הציבור הכללי -תחנה מרכזית -כמה פשוט?
אין שום סיבה שכל הקווים בין עירוניים יעברו בכככככככככככל בני ברק ובכככככל ירושלים וכן הלאה
אנחנו סובלים כי אנחנו צריכים לשנות את הרגלי הצריכה שלנו
היי,
אם עושים תחנה מרכזית חייבים אוטובוסים עירוניים בפיזור טוב כדי שיוכלו להגיע לתחנה המרכזית....

• הוסף לסימניות
ועוד משהו -
אני גרה בחור, אבל הוא קרוב לתחנת רכבת.
יש כמה אוטובוסים שמניידים מכאן לשם, הבעיה היא שכולם באים בהפרשים של דקה ואז צריכים לחכות נצח...
יש גבול!!!
א"א לחשבן שכל האוטובוסים העירוניים יגיעו לכל השכונות בהפרשים של כמה דקות...:confused::confused:

• הוסף לסימניות
יש גבול!!!
א"א לחשבן שכל האוטובוסים העירוניים יגיעו לכל השכונות בהפרשים של כמה דקות...:confused::confused:
אם היית מכיר את האזור, היית מבין שאני* צודקת.

*אנחנו. כל האומללים** שמחכים בשמש הקופחת.

** בעיקר אומללות שלומדות במרכז וחוזרות עם הרכבת (כי אין אוטובוס בזמנים תקופים, אבל בשונה לנ"ל זה בצדק).

• הוסף לסימניות
תקשיבו טוב
יש להפריד בין קווים עירוניים -שלזה לא אתייחס
לבין קווים בין עירוניים
הציבור החרדי צריך להבין שאין ברירה והאוטובוס לשבת להורים או לעבודה לא יכול ולא צריך לעבור מתחת לבית שלו ושל כהן פוקס ויעקובזון -זה לא מונית
חייבים לעבור למתכונת של הציבור הכללי -תחנה מרכזית -כמה פשוט?
אין שום סיבה שכל הקווים בין עירוניים יעברו בכככככככככככל בני ברק ובכככככל ירושלים וכן הלאה
אנחנו סובלים כי אנחנו צריכים לשנות את הרגלי הצריכה שלנו
אולי זה נכון.
אבלללללללללללללל
יצטרכו כמויות של אוטובוסים עירוניים לפזר את האנשים + המזוודות +העגלות (הפתוחות)
מה שמכיל תא מטען של אוטובוס בינעירוני + האנשים שעליו
לא יוכל אוטובוס אחד עירוני להכיל. (במיוחד עם הקטע של העגלות)
ואז הכל יהיה פקוק ממיליון אוטובוסים עירוניים
אז מה התועלת?

• הוסף לסימניות
מה שהזוי הוא שרוב מוחלט של שרשרת התפעול של התח"צ רגיל לנסוע ברכבים פרטיים ואין לו מושג מה זה להתנייד אך ורק בתח"צ.

לא רק לעבודה, לא רק לרווקים.
אלא פשוט תלות בתח"צ.

כשיצא חוק שכל עובד ממשלתי, וכל עובד במשרד התחבורה וכל עובד במגזר הציבורי חייב להתנייד לפחות יומיים בשבוע רק בתח"צ. פתאום הרבה דברים הזויים יעלמו.

וגם חסרונם של מסופים (תחנות מרכזיות בלע"ז) חסר מאד. עם קירוי, ונוחיות, וספסלים, ותרבות של כל הקודם עולה קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה