מה שווה לי במשכנתא שליש בקבוע צמוד או לא צמוד

• הוסף לסימניות
אני נמצא לפני חתימת משכנתא על דירה אני מסתפק מאד העם לקחת הכל לא צמוד ואז המחיר יהיה בפער של איזה 400 שקל ממשכנתא עם שליש צמוד הרווח בזה שגם אם המדד יעלה אני לא יעלה איתו או לקחת שליש צמוד והמחיר הראשוני יהיה לחודש זול בפער של איזה 400 שקל והסיכון לעליה יותר גבוהה בהמשך הרווח זה הפירעון מה הייתם עושים

• הוסף לסימניות
אני נמצא לפני חתימת משכנתא על דירה אני מסתפק מאד העם לקחת הכל לא צמוד ואז המחיר יהיה בפער של איזה 400 שקל ממשכנתא עם שליש צמוד הרווח בזה שגם אם המדד יעלה אני לא יעלה איתו או לקחת שליש צמוד והמחיר הראשוני יהיה לחודש זול בפער של איזה 400 שקל והסיכון לעליה יותר גבוהה בהמשך הרווח זה הפירעון מה הייתם עושים
לענ"ד עם משכנתא שליש צמוד שהקרן תקוע 5 שנים בכללי ובגדול ללא הפרטים קבוע עדיף

• הוסף לסימניות
ברור שכדאי לקחת לא צמוד על אף עליה בהחזר החודשי .
כמובן שתמהיל נבנה בצורה אישית ולא על ידי נציג הבנק

• הוסף לסימניות
כשבונים תמהיל דבר ראשון בודקים מה ההחזר הנח והגיוני לי.
אחרי זה מתקדמים לאיזה תמהיל כדאי לגשת.
לא להפך.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לייעץ לי האם המשכנתא שלקחתי 1080000 על דירה ששווה היום 3000000 בתמהיל המצורף הוא עדיין טוב או אפשר לייעל אותו.

קבצים מצורפים

• משכנתא.pdf
    KB 426.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מצ'ב התמהיל

קבצים מצורפים

• משכנתא.pdf
    KB 426.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא ראיתי איפה כתוב 2020 אבל אם כן. למהר להזדרז למחזר גם את זה. ועל הדרך גם את הפריים.

תעלה את הדוח המלא בכל מקרה. ותמחק נתונים אישיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה שלי עם אני מקטין את השליש לא צמוד ל25 שנה יש סיכו לקרן לרדת כמו 30 שנה בצמוד ומה עדיף מבחינת תשלומים חודשים תודה לעונים

• הוסף לסימניות
השאלה שלי עם אני מקטין את השליש לא צמוד ל25 שנה יש סיכו לקרן לרדת כמו 30 שנה בצמוד
לא צמוד יורד יותר מהיר מצמוד גם אם שניהם 30 שנה, ק"ו 25...
ומה עדיף מבחינת תשלומים חודשים תודה לעונים
התשלומים הראשונים בצמוד נמוכים יותר אך בהמשך גבוהים בהרבה.

בקיצור - לך על לא צמוד, תנסה מה שיותר נמוך גם תחסוך גם ריבית חודשית ובעיקר לחסוך ככל האפשר עמלות היוון עתידי - אם יש אופציה לזכאות להוציא גם סכום כלשהו.

• הוסף לסימניות
מל"צ ל20 שנה בריבית 4.7 לסכום של 264000
בינוני, טוב, או גרוע?
(מדובר על מיחזור, השאר נשאר בקל"צ ב3.4)

• הוסף לסימניות
אני ידייק את עצמי יותר,
מדובר במשכנתא שהייתה ל20 שנה והציעו לכווץ אותה ל19 שנה ב 5 אחוז
אני עשיתי חישוב שבתשלום הכולל זה יוצא כמו 4.7 אחוז לעשרים שנה
אנא תקן אותי אם טעיתי, ואשמח לדעת אם כעת זה עדיין משתלם,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני ידייק את עצמי יותר,
מדובר במשכנתא שהייתה ל20 שנה והציעו לכווץ אותה ל19 שנה ב 5 אחוז
אני עשיתי חישוב שבתשלום הכולל זה יוצא כמו 4.7 אחוז לעשרים שנה
אנא תקן אותי אם טעיתי, ואשמח לדעת אם כעת זה עדיין משתלם,
תודה רבה.
19 שנה לא מתחלק לשום מס' שנים שקיים באיזה בנק מל"צ...

• הוסף לסימניות
שורהתחתונה
הורדה ל19 שנים וריבית 5 אחוז זה שווה?
הוא ענה לך מקודם..
לא כזה מצוי מלצ ל19 שנה
אלא אם מדובר במשתנה כל שנה בבילאומי או במקמ בלאומי וירושלים
אם זה לא זה ולא זה תבדוק שוב את ההצעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה