באמת שכחתי להוסיף- מדובר על השלמת תעודת הוראה, דרך השתלמויות, בטווח של 6 שנים מסיום הלימודים שאז עדיין זה יכול להתווסף לדיפלומה שיש מהלימודים (או משהו כזה.. אני לא הצלחתי להבין בדיוק את הפרטים)לי תעודת הוראה חסכה שנת מכינה או לסיים בגרויות.
חושבת ששווה ממש אם בכל אופן נשארים בסמינר.
בעו''ס- במבחר חוסך מכינה מסתבר שגם בשאר המקצועות זה עוזר לא יודעת כמה ואיך...
השאלה אם זה משתלם לעומת מכינה? כמה קשה זה מכינה?לי תעודת הוראה חסכה שנת מכינה או לסיים בגרויות.
חושבת ששווה ממש אם בכל אופן נשארים בסמינר.
בעו''ס- במבחר חוסך מכינה מסתבר שגם בשאר המקצועות זה עוזר לא יודעת כמה ואיך...
וואו זה משמעותי, יודעת איזה מכללה?בתואר ראשון בחינוך תעודת הוראה מאפשרת השלמה לתואר בשנה אחת במקום 4
זה לא נכון.וואו זה משמעותי, יודעת איזה מכללה?
אגב תואר ראשון בחינוך גם חוסך לתארים אחרים אח"כ?
מה כוונה מסלולי ההסבה?זה לא נכון.
לא תעודת הוראה אלא בכיר, שזה תוספת שנה לימודים אחרי תעודת הוראה.
חוסך כשנה וחצי מתוך 3.
רק לba בחינוך
והעלות של מסלולי ההסבה בשנה וחצי גבוהה, כך שלא מרוויחים הרבה.
המסלולים שמתחשבים בתעודת בכיר כדי להפוך אותה לתואר אקדמי. זה לא בכל מכללה ורק לתואר בחינוך.מה כוונה מסלולי ההסבה?
תעודת הוראה תחסוך לכל תואר.שלום,
מה שווה תעודת הוראה למחזיקה בה מלבד האפשרות להיות מורה?
זה חוסך בלימודי תואר כלשהם? אשמח למידע מהימן בתחום. בעיקר בתארים הקשורים לעולמות הייעוץ/טיפול/עו"ס
תודה
באו"פ תעודת הנדסאי+תעודת הוראה שווה לרבע תואר (30 נקודות מתוך 120)קופצת על האשכול - -
אני עושה עכשיו תעודת הוראה ולומדת גם הנדסת תוכנה
בעתיד בעז"ה אני מתכננת להשלים לתואר אקדמי.
תעודת ההוראה תחסוך לי משהו?
כמה שנים נדרשות להשלמה לתואר?
ba אקווילנטי גם עובר?נכון ,סליחה
התכוונתי תעודת הוראה + ba
וזה תלוי כמה זמן עבר מזמן הלימודים של הבכיר ועד התואר
אם עברו פחות מחמש שנים ההשלמה לתואר היא של שנה
ואם עברו יותר מחמש שנים
שנה+סמסטר
ומכינה/סמסטרים מסתבר קשים יותר מאשר תעודת הוראה?תעודת הוראה תחסוך לכל תואר.
מה וכמה זה משתנה בין מסלולים ומוסדות.
אבל היא תחסוך מכינה/חלק מהסמסטרים/תהיה שוות ערך לנקודות זכות וכו'.
אני חושבת שכן.השאלה אם זה משתלם לעומת מכינה? כמה קשה זה מכינה?
כבר כתבתי, זה לא בסמינר אלא אחרי סיום הסמינר, השלמה בהשתלמויותאני חושבת שכן.
בעיקר אם בכל מקרה את נשארת בסמינר
אם זה השיקול היחיד שלך או לעזוב ביב' אז לא יודעת.
תואר עתידי- מדובר על אקדמימדובר על תואר אקדמי או אקוויוולנטי?
עם תעודת הוראה (ללא תואר)
ניתן לעשות בכיר
ואז במשך שנה אחת להשלים לתואר BA אקדמי (ידוע לי על מכללה ירושלים ונוות ישראל. יתכן שגם במבחר)
אם תואר אקדמי בהוראה,
ניתן להתקדם הלאה למגוון תחומים כמו MA בפסיכודרמה / תרפיה במוזיקה או אומנות,
או לעשות הסבה מתואר לתואר ולחסוך מכינה / פסיכומטרי / בגרויות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים