מה שחסר לכם במחשב - השלימו בלחיצת כפתור!

• הוסף לסימניות
לגבי סעיף ג. בדיקת מהירות אינטרנט
הוא בעצם מבצע בדיקה בכל רגע מול שרת מסויים?
אם כן בחיבורים איטיים הוא עלול להאט עוד יותר את החיבור, הלא כן?
לא בדיוק, נכון שיש בזה משהו אך לא כ"כ מורגש, חשבתי ע"ז בעת הבניה וניסיתי לראות כמה זה משמעותי, והיה נראה לי שזה לא כ"כ מורגש, או כלל לא מורגש, ובכל מקרה זה שווה את זה.

• הוסף לסימניות
נהנתי לראות שב''ה יש לי 28 זכרון ראם... רק יש לו בעיה קטנה בריענון התצוגה (Win11) רק אחרי כ20 שניות התצוגה חוזרת להיות חדה
לא הבנתי מה זה אומר תצוגה חדה, אם כוונתך שאתה צריך להפעיל את הגדרת 'טופס רקע' אז תנסה זאת.
בכל אופן, התצוגה לא אמורה להשתנות כלל בריענון, הגדרות הריענון אמורות להשאר אותו הדבר כל הזמן בעה"י - גם לאחר הפעלה מחדש של המערכת, הריענון אמור בעה"י להועיל לבעיות ססטוס שהשתבשו משום מה.
טיפ: אתה יכול להגדיר 'טופס רקע' עם אטימות נמוכה, וכך זה לא יפריע לך לראות מה שיש מתחת, ומאידך זה יהיה כתב ברור.

• הוסף לסימניות
הכנסו להסטוריית ההגנה של האנטי וירוס והחריגו את הקובץ, וכן ניתן להתקין עם כיבוי האנטי וירוס אך יתכן ויצריך הורדה מחודשת.
לא מצאתי שם אפשרות החרגה של הקובץ, איך אפשר להשבית את האנטי וירוס (ולהפעילו שוב אח"כ)?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי שם אפשרות החרגה של הקובץ, איך אפשר להשבית את האנטי וירוס (ולהפעילו שוב אח"כ)?
כל אנטי וירוס עובד בצורה שונה אבל הרעיון אותו רעיון כמעט בכולם, תנסה לבדוק איפה בהגדרת או משהו, תיעזר באנשים, אלו דברים ידועים.

• הוסף לסימניות
על אף היות התוכנה ניתנת לשינוי התצוגה בפנים רבות,
תודה רבה על התוכנה.
לא ראיתי אפשרות לשינוי תצוגה חוץ מבהירות והסתרה של דברים?

עריכה#
כמו"כ מעלה רעיון לצמצם את הסמלים ברגע שמסתירים חלק מהם שיהיו אחד ליד השני ולא עם רווחים.
עוד רעיון, אפשרות להשאיר רק את התאריך העברי, כיוון שתאריך לועזי ושעה כבר יש במייקרוסופט.

• הוסף לסימניות
האם יש לך גפנים שמשתמשים בהם בספרים להוסיף לוורד?

• הוסף לסימניות
היכן אפשר להוריד
הגופנים של גוטמן מצויינים ובעיקר חוקיים, צריך גם פרנקרול, עדיפות להחזיק גם עזרא-סיל ותהלה, מלבד זאת יש עוד כמה בונוסים.
אך זה מפרט בסיסי.
היכן אפשר להוריד גפנים?
אך הפונטים הללו:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היכן אפשר להוריד

היכן אפשר להוריד גפנים?
אך הגפנים הללו:
רוב מה שהזכרתי נמצא במערכת הפעלה בדר"כ, השאר פחות חשוב וניתן לחפשו בגוגל אחד אחד.

• הוסף לסימניות
רבותיי!
לכל מי שחיכה לעדכון גירסה, תוכלו להוריד בקישור המקורי למעלה למעה בתחילת הנושא.
באגים שטופלו:
- למי שהיה לו בעיה בסטטוס הגלישה שזה עושה המון אפסים, כעת - אם לא עובד הסטטוס אז זה פשוט 0 אחד.
- למי שלפעמים התוכנה עברה לאחורי הפריטים האחרים אע"פ שהוא הגדיר שהיא תהיה לפעמים - אמור להיות ג"כ מתוקן בעה"י.
בהצלחה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
רבותיי!
לכל מי שחיכה לעדכון גירסה, תוכלו להוריד בקישור המקורי למעלה למעה בתחילת הנושא.
באגים שטופלו:
- למי שהיה לו בעיה בסטטוס הגלישה שזה עושה המון אפסים, כעת - אם לא עובד הסטטוס אז זה פשוט 0 אחד.
- למי שלפעמים התוכנה עברה לאחורי הפריטים האחרים אע"פ שהוא הגדיר שהיא תהיה לפעמים - אמור להיות ג"כ מתוקן בעה"י.
בהצלחה רבה רבה!
תודה רבה!!!! יש משהו אחד שאני אשמח אולי אם תוכל לתקן... כשלוחצים על הסמל כדי לשנות את האפשרות, תוך כמה שניות הרשימה נעלמת לי ואני לא מספיקה ללחוץ על כלום... הבעיה הזו רק אצלי?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!! יש משהו אחד שאני אשמח אולי אם תוכל לתקן... כשלוחצים על הסמל כדי לשנות את האפשרות, תוך כמה שניות הרשימה נעלמת לי ואני לא מספיקה ללחוץ על כלום... הבעיה הזו רק אצלי?
מוזר ביותר...
האם זה בכל תפריטי ההקשר?
נסי לחיצה ימנית ושמאלית ותגידי אם בשניהם זה כך או רק באחד מהם (יש הבדל ביניהם בשורת הקוד).

• הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד
איך אפשר להוריד את הסטטוסון מהמחשב?
למרות שמחקתי אותו הוא עדיין מרחף
זה סימן שחילצת אותו והפעלת אותו ממקום לא נכון.
אתה צריך לצאת מהתוכנה, למחוק את כל החילוצים, להפעיל מחדש, ואז כנראה תהיה הודעת שגיאה חד פעמית שהקובץ לא נמצא.
וזהו!

• הוסף לסימניות
זה סימן שחילצת אותו והפעלת אותו ממקום לא נכון.
אתה צריך לצאת מהתוכנה, למחוק את כל החילוצים, להפעיל מחדש, ואז כנראה תהיה הודעת שגיאה חד פעמית שהקובץ לא נמצא
מה זאת אומרת לצאת מהתוכנה?
איך מוחקים את כל החילוצים?
אני כבר מחקתי את התוכנה מהמחשב, רק נשאר הקובץ ZIP המקורי

• הוסף לסימניות
מוזר ביותר...
האם זה בכל תפריטי ההקשר?
נסי לחיצה ימנית ושמאלית ותגידי אם בשניהם זה כך או רק באחד מהם (יש הבדל ביניהם בשורת הקוד).
זה בשניהם כך... וכל פעם זה מהירות אחרת... (של כמה שניות בכל פעם, אבל פעם אני לא מספיקה בכלל לראות מה כתוב, ופעם עד שאני מזיזה את העכבר זה נעלם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה