קורונה מודיעין עילית גם אנחנו!!! למה?? ככה!!

• פותח הנושא Excel
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכון להיום, ברוב המדינות בעולם (ברוב מדינות אירופה, ובארצות הברית), משרד הבריאות המקומי מורה שרק אלו שנמצאו מאומתים צריכים להיכנס לבידוד. החומרה של משרד הבריאות בארץ נעשתה על פי קו מסויים של בעלי דעה בנושא, למרות שיש חילוקי דיעות בזה. בכל מקרה זה ברור שכל אלו שנפגשו איתו, נפגשו עם עוד אנשים, ואין לדבר סוף.

השאלה איפה צריך לשים את הגבול, ולדעתי הגבול נמצא איפה שהדבר משבש את מערכת החיים הרגילה, בדומה לזהירות מכל מחלה או מכל פגע - שהזהירות מגיעה עד גבול שיבוש המערכת הסדירה של החיים - ברגע שמדברים על סגר - כשיש רמה גבוהה של נדבקים - כל אלו שיודעים בוודאות שהם נדבקו - אין שום טעם שיבדקו!
אני לא רוצה להיות זה שבגללי מישהו ימות.
לא מעניין אותי בכלל מה עושים באירופה ובארצות הברית
מה איתך? מה אתה רוצה?

• הוסף לסימניות
איך? בגלל המסכה? יש לה חומר מדביק?

זו לא בדיחה,
יש הנחיות רפואיות איך ללבוש מסיכה, כמה זמן מותר לה להיות בשימוש רצוף אחרת היא עצמה מדגרה..

לענייננו, אני חיה בסביבה מגוונת, יש בסביבתי שנזהרים מאוד, ויש שמזלזלים ,
(ללא קשר לעובדה שהם הולכים להיבדק- מה הקשר? לא מדברת על אלו שמזלזלים מעיקרון)
אישית עוד לא ראיתי חלוקה ברורה בתוצאות, ואשמח לשמוע אחרת,
אבל לא מהגיון, כי את קולו של ההגיון (הבריא? :( )אנחנו שומעים כבר חמישה חודשים (כשעוד לא היו מספיק חולים בשביל להסיק מסקנות) וזה מספיק זמן כדי שייערמו מחקרים ותוצאות גרפיות, הלא כן?

• הוסף לסימניות
זה נכון שגם מי שלובש מסיכה נדבק אבל מה עם השתדלות??????????
זה לא אפשרי להישאר עכשיו חצי שנה בבית ולא לצאת בגלל הקורונה לא זה מה שנדרש מאיתנו
אדם צריך להקפיד לעשות את ההשתדלות שהוא יכול
צודקת
נכון
אבל אם כשהולכים שמאלה לא רואים את המכולת אז כנראה היא לא שם וצריך לנסות בימינה...
(אפשר גם להמשיך שמאלה.. בהצלחה)

• הוסף לסימניות
מסכה היא יותר להגן על אחרים. אם אדם חולה ולובש מסכה יש סיכוי גבוה שהוא לא ידביק אחרים.
1599473211390.png

מימין עם מסכה משמאל בלי מסכה
כאן עם מדידת מרחק מימין ללא מסכה משמאל ללא מסכה - רק שיעול
1599473313622.png

1599473410230.png

• הוסף לסימניות
אתם יודעים שבערים האדומות (אל דאגה, ממופה ביסודיות - אך ורק חרדים וערבים) יש 30% חולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צריך לסגור. הרמטי. דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומה עם כל 70% הנותרים? ממשיכים להסתובב - הם ירוקים.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להיות זה שבגללי מישהו ימות.
לא מעניין אותי בכלל מה עושים באירופה ובארצות הברית
מה איתך? מה אתה רוצה?
אני מעדיף לא לגרום לאנשים נזק וודאי - לסגור עסק/חתונה/בית ספר, מאשר ספק נזק - הידבקות בנגיף...

• הוסף לסימניות
תיכף ישלחו למלוניות דוקא את השליליים
ויתנו לכל החיוביים להסתובב חפשי

• הוסף לסימניות
אבל אם הם ימותו - גם העסק שלהם יסגר :mad:
גם שנה שעברה הם יכלו למות מתאונת דרכים/שפעת/המחלה וכו'
וממתי ההחלטות בנושאים האלו ירדו מידי שמיים והופקדו בידינו (המנוסות!!!!)

• הוסף לסימניות
בואו נקים גרעין חרדי בערים חילוניות רחוקות.

• הוסף לסימניות
בואו נקים גרעין חרדי בערים חילוניות רחוקות.
יש לי חידוש בשבילך - כבר קיימים כאלו. כמה וכמה.
הנה למשל - טבריה, נתיבות, אופקים - ערים אדומות או כתומות.

• הוסף לסימניות
אני מעדיף לא לגרום לאנשים נזק וודאי - לסגור עסק/חתונה/בית ספר, מאשר ספק נזק - הידבקות בנגיף...
הנגיף החל אי שם בסין ומשם הוא מתפשט ומתפשט בכל העולם. זה מישהו שנדבק ממישהו ומדביק עוד מישהוים וכו'. על זה אין חולק. ניתן לראות איך בישיבות שהיה בהם חולה/חולים בודדים ובתוך כמה שבועות כבר מדובר בעשרות ומאות.
הענין הוא שבדרך הנגיף מדביק קשישים/חולים בקבוצות סיכון והורג אותם.
אז כדאי לחשוב מחדש על ה'ספק נזק', מקוה בשבילך שזה לא אתה אבל זה הרבה 'מישהוים' שהעבירו ומעבירים את הנגיף. אז התעלמות נראית כאופציה הכי פחות רצינית.
האם מסכות/ריחוק/בידוד זאת הדרך למיגור הקורונה? יתכן שלא, אבל זה המינימום ההכרחי שבידינו לעשות כדי שהקורונה תהיה דבר נסבל (עד כמה שקשה להגיד את זה) כמו תאונות דרכים/שפעת/שאר מרעין בישין. ואם זה לא מצליח, אז כנראה צריך דברים נוספים. אבל התעלמות אינה פתרון.

• הוסף לסימניות
אנשים צעירים בדרך כלל עוברים בקלות את הקורונה (בלי מחלות רקע)
אבל גם זה לא כולם ושמענו כבר על צעירים במצב קשה או שנפטרו לא עלינו בלי שום מחלות רקע
איך אנשים צעירים ובריאים מרשים לעצמם להסתובב בלי מסיכה ויש להם יותר סיכוי להידבק ואח"כ נמצאים בקרבת אנשים בעלי סיכון
מי יכול לקחת על המצפון שלו שאדם נפטר מקורונה לאחר שנדבק ממנו????????????

• הוסף לסימניות
מי יכול לקחת על המצפון שלו שאדם נפטר מקורונה לאחר שנדבק ממנו????????????
צריך לזכור ש"נדבק ממנו" לא חייב להיות ישירות. יכול להיות שהוא נשא בלי סימפטומים שהעביר לנשא שגם לו לא היו סימפטומים וכן הלאה וכן הלאה עד שזה עלול להגיע למישהו שנפטר חלילה.
תזכרו שהכל התחיל לפני כמה חודשים מסיני אחד שנשנש עטלף, ומאז הכל הסטוריה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה