קורונה מודיעין עילית גם אנחנו!!! למה?? ככה!!

• פותח הנושא Excel
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
לפי המחקר הביתי שלנו. כל המשפחה נדבקה בנגיף. מאז שנדבק הראשון זה היה לפני כשבועיים ועדיין לא הגענו לסוף. כל שבוע מגלים עוד שתיים. ועד הסוף של כולם זה יוצא שהאחרון יגמור בערך חודש וחצי מהראשון.
ויש מלא מדביקים בלי תסמינים בכלל שממשיכים להפיץ בלי ידיעתם.
אני מאוד שמחה שיש לכם מחקר אמפירי. אני מציעה שתלכי איתו למומחי משרד הבריאות וארגון הבריאות העולמי. (משפחה שחלתה צריכה להיות מבודדת או במלונית כך שזה לא סותר את ההגיון בסגר)
ומי אמר לך שהאנשים האלו לא היו בקבוצות סיכון? (לא כולם, חלקם)
חוצמיזה שהרבה בארה"ב נפטרו מקריסה של המערכת בשל ניהול כושל. אם מתארגנים מראש כמו שצריך לא אמורה להיות קריסה שכזו. (וגם אם לא מתארגנים מראש אבל בשעת משעה מישהו אחראי מנהל את מערת הבי"ח זה גם לא אמור להגיע לכזה מצב הזוי)
עם כל זה, עדיין מספרים מאוד גבוהים של צעירים ללא מחלות קטע שמתו בשיא חייהם.
קריסה של המערכות... לא בשביל זה רצינו להביא לתחלואה מתונה? יש גבול למצבת כוח האדם של בתי החולים, מיטות וציוד עם כל הארגון והניהול הכי מסודר שיש.

אני מאוד שמחה שיש לכם מחקר אמפירי. אני מציעה שתלכי איתו למומחי משרד הבריאות וארגון הבריאות העולמי. (משפחה שחלתה צריכה להיות מבודדת או במלונית כך שזה לא סותר את ההגיון בסגר)
לא, אם פחות מחצי חולים עדין לא מפנים ועד שנדבקים רובם לוקח (אצלנו בכולופן) בערך שלושה ארבעה שבועות. (משפחה של 10 נפשות)

קריסה של המערכות... לא בשביל זה רצינו להביא לתחלואה מתונה? יש גבול למצבת כוח האדם של בתי החולים, מיטות וציוד עם כל הארגון והניהול הכי מסודר שיש.
בדיוק זו המטרה.
וכשזו המטרה לא נבהלים שיש אנשים צעירים שנדבקים, כל עוד זה בגבולות העומס על בתי החולים.

כדי ש@חחח וחבריה יוכלו להמשיך לחגוג ולהתפרע.
ד', איזה דור...
אוף. עזבתי את הדיון. נמאס.
את יורדת לפסים אישיים ומסיקה מסקנות מוטעות.
אולי באמת כדי לעצור כאן את הדיון.

כדי ש@חחח וחבריה יוכלו להמשיך לחגוג ולהתפרע.
ד', איזה דור...
אוף. עזבתי את הדיון. נמאס.
איזה דור.
אמר לי את זה הבוס שלי בן 73.
ואמר לי את זה קרוב משפחה חולה לב.
והסכימו איתי עוד הרבה אנשים בקבוצות סיכון שאמרו שזה שמורחים את זה כ"כ הרבה זמן רק מעצבן אותם וגורם להם לחיות בחרדות.
מעדיפים שיגמרו עם זה בבום וזהו.

את יורדת לפסים אישיים ומסיקה מסקנות מוטעות.
אולי באמת כדי לעצור כאן את הדיון.
זה פשוט כל כך קשה לי לראות אטימות כזאת כלפי אנשים שנראים בדיוק כמונו ובקבוצות סיכון (מכירה אישית כמה מהם)
וגם מדאגה כנה לציבור
לידיעת כל הצעירים היפים והבריאים שמסתובבים בפורום
בשפעת הספרדית שהיתה בדיוק לפני מאה שנה והרגה 50 מליון איש
היו ארבעה גלים
בגל השלישי הקורבנות היו בעיקר צעירים.
אז כשאתם מעוניינים לקחת את כל הזקנים ולנעול אותם באיזה מבצר ולזרוק את המפתח בים
תזכרו שיתכן והנגיף עובר מוטציות.
ולכן צריך להזהר בכל מקרה, חוץ משמירה על הזקנים לשמור גם על עצמינו.
ונתפלל מד' לרפואה שלמה ולאורך ימים.
רק בריאות!

אולי זה הבעיה של המדינה שהיא לא לומדת את סוגיית הקורונה כמו שלומדים ומנתחים את זה בפרוג....
כי אם היו לומדים את הסוגיא ברצינות גם החלטותיהם היו רציניות.

ממש לא מספרים חריגים של תמותה!
וזה שהמערכת לא תקרוס אומר פרופסור אמיר שחר, פרופסור יהונתן לוי ועוד. שניהם עומדים בחזית המלחמה בקורונה.

זה פשוט כל כך קשה לי לראות אטימות כזאת כלפי אנשים שנראים בדיוק כמונו ובקבוצות סיכון (מכירה אישית כמה מהם)
וגם מדאגה כנה לציבור
למה אטימות???
אטימות זה לכלוא אותם שנתיים בבית.
עדיף חצי שנה וזהו.
ועדיף שהממשלה תשקיע את משאביה בלמצוא להם פתרונות במקום בלנסות לעצור מגיפה שהם פשוט לא מצליחים ומבזבזים זמן, כוח ומשאבים לפח.

למה אטימות???
אטימות זה לכלוא אותם שנתיים בבית.
עדיף חצי שנה וזהו.
ועדיף שהממשלה תשקיע את משאביה בלמצוא להם פתרונות במקום בלנסות לעצור מגיפה שהם פשוט לא מצליחים ומבזבזים זמן, כוח ומשאבים לפח.
קצת נמאס לי לחזור על עצמי במעגלים
מוזמנת להתחיל לקרוא מכאן

ממש לא מספרים חריגים של תמותה!
וזה שהמערכת לא תקרוס אומר פרופסור אמיר שחר, פרופסור יהונתן לוי ועוד. שניהם עומדים בחזית המלחמה בקורונה.
ולא כך סוברים מרבית גדולי ישראל.
אכפת להם ולנו מעם ישראל קצת יותר מאשר פרופסורים גלויי ראש.
די עם העלאת דעות מיעוט בתוך עולם שלם שסופר מתים ונאבק עד כלות הנשימה (תרתי משמע) בקורונה.

קצת נמאס לי לחזור על עצמי במעגלים
מוזמנת להתחיל לקרוא מכאן
אני קוראת ורואה שרשמת כל מיני בעיות שבגלל זה הם לא יוכלו להכנס לבידוד. עליהם בידוק אני מדברת, על הבעיות האלה. שהממשלה תמצא פתרונות איך הם כן יוכלו לקבל טיפולים רפואיים דחופים, איך הם יתפרנסו, איך הם קינו אוכל.
בדיוק מה שאני אומרת. תשקיעו את כל המשאבים בהם, עדיף להם מהמצב עכשיו שגם יש מגיפה יותר מחצי שנה שאת סופה לא רואים וגם הם סגורים בבית בלי שום יחס מצד המדינה.

די עם העלאת דעות מיעוט בתוך עולם שלם שסופר מתים ונאבק עד כלות הנשימה (תרתי משמע) בקורונה.
כבר כתבתי כאן.

גברת ,ממש במקרה אני מגיעה מחסידות שמקפידים על כל הכללים עד הסוף.
זה לא סותר את זה שבמקום לעשות סגרים מיותרים עדיף שישקיעו את כל המשאבים בלדאוג לאוכלוסיות בסיכון.

הטיעון של "מאיתנו דורשים יותר", "אכפת לנו יותר", "אנחנו מהדרים בונשמרתם", צריך לצאת מהלכסיקון.
הוא מציג את הציבור החרדי באור של ציבור שלא שומר מספיק, וזה פשוט לא נכון.

גברת ,ממש במקרה אני מגיעה מחסידות שמקפידים על כל הכללים עד הסוף.
זה לא סותר את זה שבמקום לעשות סגרים מיותרים עדיף שישקיעו את כל המשאבים בלדאוג לאוכלוסיות בסיכון.
אם כך התמיהה היא כפולה ומכופלת....
עכשיו אני גם נזכרת שכתבת שאצלכם ההוראות היו ונשארו חזקות עד הסוף...
אז למה להעלות דעות שמסתבר שהאדמו"ר שלך שולל מכל וכל???
האדמו"ר שלכם לא יודע את כל הנתונים האלו?
אמיר שחר ולס מבינים יותר טוב מהאדמו"ר שלך?

אם כך התמיהה היא כפולה ומכופלת....
עכשיו אני גם נזכרת שכתבת שאצלכם ההוראות היו ונשארו חזקות עד הסוף...
אז למה להעלות דעות שמסתבר שהאדמו"ר שלך שולל מכל וכל???
האדמו"ר שלכם לא יודע את כל הנתונים האלו?
אמיר שחר ולס מבינים יותר טוב מהאדמו"ר שלך?
קראת את כל הדיון והבנת על מה הוא נסוב?
מישהו כאן ציטט את הדעות של לס?
הדיון השתדל להיות ענייני עד עכשיו וחבל להיגרר.

הטיעון של "מאיתנו דורשים יותר", "אכפת לנו יותר", "אנחנו מהדרים בונשמרתם", צריך לצאת מהלכסיקון.
הוא מציג את הציבור החרדי באור של ציבור שלא שומר מספיק, וזה פשוט לא נכון.
כתבתי שלנו אכפת יותר מאשר פרופסרים שטוענים שהקורונה היא לא בעיה.
באופן כללי ברור שמרבית הציבור שלנו שומר הרבה יותר, אין ספק בזה.
כי מרבית גדולי ישראל אומרים לשמור הרבה יותר...

וזה לא סותר שיש אצלינו קבוצות גדולות שלא שומרות כמעט בכלל, הם אומרים את זה בריש גלי.
מבחינתם הקורונה היא מלחמת שמד, מלחמת דת וכל עניין אחר.
יש גם כאלו שכותבים את זה פה במפורש.

אשמח אם תביאי תוכנית מפורטת. תודה.
אשמח שתתיחסי לאנשים שיש להם דיאליזה, עובדים טיפולים כימותרפים, חולי סכרת שצריכים בדיקות דם (אבל חוץ מזה יכולים לנהל חיים רגילים לחלוטין ולעבוד כמו כל אדם אחר), חולי אסתמה, אנשים בגיל 44-64 שמחתנים ילדים (או משלמים חובות על חתונות של ילדים בגילך אם אני משערת נכון את שכבת הגיל) וצריכים לעבוד לפרנסתם וכן הלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה