יהיה לי קשה לעשות כזה תרגיל. אני חושבת שאני יודעת מידי הרבה ונחשפתי ליותר מידי סבל בשביל לנהל דיון מנקודת מבט כזאת.יש לי רעיון קצת הזוי קצת מצחיק,
נניח ש @אשת_חבר תתחלף אם נניח @רפ וכל אחת תנסה להסביר ולסדר את "דעה" של השניה בסוף לשנייהם יהיה יותר ברור מה הם שני צידי המטבע.
לא כזה הזוי, זה רעיון מעולה שמשתמשים בו במקומות שבהם מתרגלים איך לטעון טיעונים בצורה טובה. למשל מה שמכונה 'דיבייט' והיה נקרא במאות הקודמות 'מועדוני ויכוחים'.
אף פעם לא מתרגלים את זה על נושאים שהם משחקי ילדים.יהיה לי קשה לעשות כזה תרגיל. אני חושבת שאני יודעת מידי הרבה ונחשפתי ליותר מידי סבל בשביל לנהל דיון מנקודת מבט כזאת.
זה לא משחק ילדים פה.
חיים של אנשים. לא נושא לדיון. לא אהיה מסוגלת להעלות על קצה דעתי חלק מהדברים האיומים שנכתבו פה.אף פעם לא מתרגלים את זה על נושאים שהם משחקי ילדים.
במה את דנה פה כל הזמן אם לא בחיים של אנשים?חיים של אנשים. לא נושא לדיון. לא אהיה מסוגלת להעלות על קצה דעתי חלק מהדברים האיומים שנכתבו פה.
רק מנסה להביא לתודעת הציבור את הקושי והמציאות של יותר ממליון אנשים בקבוצות סיכון.במה את דנה פה כל הזמן אם לא בחיים של אנשים?
אחרי הפרישה הרבה ממשיכים לעבוד כיועץ חיצוני.מענין מה שאתה אומר..
ציטטתי הודעה שלך מהיום ב-17:53.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים