כללי מודעה חנות מחשבים

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
מודעה לספר טלפונים,
מודפס בכרומו עבה
עמוד שלם

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 04112010 004524.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הרעיון הויזואלי מדהים.
המחשב בימין למעלה מושך לכיוונו תשומת לב שלילית... צריך למצוא דרך להראות אותו בלי לחרוג מהעיגולים.
בהצלחה1

את לא הולכת לישון?
כאילו שאני כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;474257:
הרעיון הויזואלי מדהים.
המחשב בימין למעלה מושך לכיוונו תשומת לב שלילית... צריך למצוא דרך להראות אותו בלי לחרוג מהעיגולים.
בהצלחה1

את לא הולכת לישון?
כאילו שאני כן.

את חושבת שזה בעייתי? הוא מפנה לתוך המודעה...כך שהעין ממשיכה הלאה למודעה..

לישון? הלכתי...בא לי רעיון,קמתי.
אחרת לא הייתי נרדמת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;474260:
את חושבת שזה בעייתי? הוא מפנה לתוך המודעה...כך שהעין ממשיכה הלאה למודעה..

בעייתי מאד. נראה ש"אנסת אותו" ממש להכנס לתוך העיגול והוא "לא הסכים".
אולי תנסי לעשות זום על המקלדת בלבד בשביל לתת תחושה של מחשב. כולם כבר רוויים מלראות מחשבים מול העיניים בדואר (ספייס) ובעיתונים. המודעה משדרת מחשבים, והחנות לא חדשה, אז מותר לך הפעם להשתמש ברמזים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד ויפה! דוקא המחשב שם נותן קצת תחושה של תלת מימד.

• הוסף לסימניות
דוקא המחשב נותן למודעה תחושה של שיווי משקל וזה מעולה.
מודעה מדהימה,מושכת תעין,והעיקר-עושה את העבודה!

• הוסף לסימניות
אני דוקא אהבתי את המחשב.
ואת המודעה כולה.

מודעה מקסימה!

אולי את החוט של העכבר להסתיר מתחת לעיגול.

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה ביופיה!
אני הייתי רק מכניסה סטריפ לבן למטה (קצוות עולים אולי) ועליו שמה את הכתובת והטלפונים בשחור/כתום
בכל מקרה זה משדר יוקרה ומקצועיות
ממש אהבתי

• הוסף לסימניות
אם זה עוד לא ירד לדפוס......
נראה לי שלקוחות יחפשו גם שעות פתיחה,
שלא ישתגעו מהטלפונים.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;475229:
אם זה עוד לא ירד לדפוס......
נראה לי שלקוחות יחפשו גם שעות פתיחה,
שלא ישתגעו מהטלפונים.......

שעות פתיחה בספר טלפונים?
החנות מפרסמת גם ככה כמעט כל שבוע בעלונים המקומיים עם שעות פתיחה...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד,
אולי תנסי לשים את העיגול עם האוזניות באותו שורה באמצע (במקום העיגול הכתום)ואת העיגול הכתום תעלי לשורה עליונה לקצה השמאלי ובמקום האוזניות (בשורה השניה בקצה השמאלי ) תשימי חישוק אפור.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדברי מטאור, (מקשיבה יפה בשיעור....;))
המודעה מעניינת אבל המחשב שם באמת לא מסתדר כ'כ בעיגול.
ולגבי השעות פתיחה, למרות שהוא מפרסם גם בעיתונים המקומיים המון בכ'ז בפרסום בספר טלפונים שהוא קבוע אני חושבת שכדאי לשים את מירב הפרטים הנחוצים.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;475418:
מצטרפת לדברי מטאור, (מקשיבה יפה בשיעור....;))
המודעה מעניינת אבל המחשב שם באמת לא מסתדר כ'כ בעיגול.
ולגבי השעות פתיחה, למרות שהוא מפרסם גם בעיתונים המקומיים המון בכ'ז בפרסום בספר טלפונים שהוא קבוע אני חושבת שכדאי לשים את מירב הפרטים הנחוצים.
בהצלחה רבה!

אני דווקא אהבתי אותו, לא רואה שהוא מושך שום תשומת לב שלילית, (מושך ממה? למה אמורים להמשך לפני שנמשכים אליו? ברגע שהוא מפנה את העין לתוך המודעה אין עם זה שום בעיה שהוא מוקד)
לאור דבריה שלחתי את המודעה למקצוענים בעניין...
מבחינה עיצובית אין איתו שום בעיה...להיפך,למי ששלחתי אמרו לי להשאיר ככה.

לגבי השאר זה כבר עניין של טעם וריח.

• הוסף לסימניות
אסתי,
המחשב מוביל את העין לכיוון המודעה,והמודעה ממש ממש לא שלילית!!!
שימשיכו החברה להקשיב לשיעורים הבאים,אחרי שנתיים ניפגש......

• הוסף לסימניות
המחשב התלת-מימדי נהדר, אלא שהוא צריך להיות ממוקם בעיגול השמאלי העליון (כמובן לאחר שתעשי לו FLIP), שזוהי הנקודה אליה העין נמשכת קודם כל.
היית שוקלת לנסות לא לקטום לו את הפינות, אלא ש"יברח" קצת מתוך העיגול. לא בטוח שזה יפריע.
כמו כן הייתי שוקלת לוותר על הצבע הכתום בעיגול המרכזי (הוא גונב את ההצגה מלוגו החנות) או אולי להשתמש בכתום בסטרוק בלבד, ולא במילוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;475510:
אסתי,
המחשב מוביל את העין לכיוון המודעה,והמודעה ממש ממש לא שלילית!!!
שימשיכו החברה להקשיב לשיעורים הבאים,אחרי שנתיים ניפגש......

לפי דבריך, היינו צריכות להפגש לפני 8 שנים. עיצוב גרפי סיימתי ללמוד לפני 10 שנים, יום לא פחות. (די. וי. די דיברה על קורס פרסום עם דפנה פרל.)
אסתי, אני עדין בדעתי עומדת - יש משהו פשוט לא נכון בעיגול הזה. גם המקלדת שנחתכת בצורה סימטרית וצפויה מידי משני הכיוונים שלה. אם כבר - אז כבר.
תישני על זה עוד כמה לילות
לפני שאת שולחת את זה לרחוב התאנה 3...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;475425:
אני דווקא אהבתי אותו, לא רואה שהוא מושך שום תשומת לב שלילית, (מושך ממה? למה אמורים להמשך לפני שנמשכים אליו? ברגע שהוא מפנה את העין לתוך המודעה אין עם זה שום בעיה שהוא מוקד)
לאור דבריה שלחתי את המודעה למקצוענים בעניין...
מבחינה עיצובית אין איתו שום בעיה...להיפך,למי ששלחתי אמרו לי להשאיר ככה.

לגבי השאר זה כבר עניין של טעם וריח.

לא אמרתי שיש בעיה עם זה שהוא מושך תשומת לב, חייב להיות הרי אלמנט אחד כזה. הבעיה היא שנראה שהוא לא מוצא את עצמו שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה