נכתב ע"י מטאור;474257:הרעיון הויזואלי מדהים.
המחשב בימין למעלה מושך לכיוונו תשומת לב שלילית... צריך למצוא דרך להראות אותו בלי לחרוג מהעיגולים.
בהצלחה1
את לא הולכת לישון?
כאילו שאני כן.
נכתב ע"י st28;474260:את חושבת שזה בעייתי? הוא מפנה לתוך המודעה...כך שהעין ממשיכה הלאה למודעה..
בעייתי מאד. נראה ש"אנסת אותו" ממש להכנס לתוך העיגול והוא "לא הסכים".
אולי תנסי לעשות זום על המקלדת בלבד בשביל לתת תחושה של מחשב. כולם כבר רוויים מלראות מחשבים מול העיניים בדואר (ספייס) ובעיתונים. המודעה משדרת מחשבים, והחנות לא חדשה, אז מותר לך הפעם להשתמש ברמזים.
בהצלחה!
מוכר, מוכר מידי...
נכתב ע"י צילומית;475229:אם זה עוד לא ירד לדפוס......
נראה לי שלקוחות יחפשו גם שעות פתיחה,
שלא ישתגעו מהטלפונים.......
נכתב ע"י studio dv.d;475418:מצטרפת לדברי מטאור, (מקשיבה יפה בשיעור....)
המודעה מעניינת אבל המחשב שם באמת לא מסתדר כ'כ בעיגול.
ולגבי השעות פתיחה, למרות שהוא מפרסם גם בעיתונים המקומיים המון בכ'ז בפרסום בספר טלפונים שהוא קבוע אני חושבת שכדאי לשים את מירב הפרטים הנחוצים.
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י צילומית;475510:אסתי,
המחשב מוביל את העין לכיוון המודעה,והמודעה ממש ממש לא שלילית!!!
שימשיכו החברה להקשיב לשיעורים הבאים,אחרי שנתיים ניפגש......
נכתב ע"י st28;475425:אני דווקא אהבתי אותו, לא רואה שהוא מושך שום תשומת לב שלילית, (מושך ממה? למה אמורים להמשך לפני שנמשכים אליו? ברגע שהוא מפנה את העין לתוך המודעה אין עם זה שום בעיה שהוא מוקד)
לאור דבריה שלחתי את המודעה למקצוענים בעניין...
מבחינה עיצובית אין איתו שום בעיה...להיפך,למי ששלחתי אמרו לי להשאיר ככה.
לגבי השאר זה כבר עניין של טעם וריח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים