כללי מודעה להרצאה בנושא נישואי תערובת

• הוסף לסימניות
לדעתי זה ממש מעולה, דווקא כן ראיתי כאן איזשהוא ריחוק מסוים,
זה בכל אופן לא תמונות החתונה האוהבות והרומנטיות של זוג חילוני/גוי, אלא משהו קצת אחר.
לא ראיתי פה שום אהבה בעיניים או איזשהיא תחושה של קרבה,
משדר מעולה את מה שצריך, ממש לא נראה לי שיש טעם לשים תהום..

והטיפוגרפיה מושלמת!!

• הוסף לסימניות
מודעה מהממת
צבעים טובים
טיפוגרפיה מנצחת

לגבי התמונה, הייתי מציע פשוט להרחיק אותם אחד מהשני, שהיא תשב בקצה הימני של הספסל
השאלה אם אתם יכולים לעשות את זה...

• הוסף לסימניות
מה עשית בסוף? משום מה התמונה הזו נשארה לי בראש והגעתי למסקנה שהמודעה מעולה! היא אמורה לדבר אל מי שלא רואה בעיה בזוגיות שלו, ולכן דווקא הפסטורליות תמשוך אותו- הנה, גם המרצים מבינים שהמצב כרגע פסטורלי, אולי גם על מצב כזה יש להם מה לאמר ולחדש?

נהדר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1720202:
מודעה מהממת
צבעים טובים
טיפוגרפיה מנצחת

לגבי התמונה, הייתי מציע פשוט להרחיק אותם אחד מהשני, שהיא תשב בקצה הימני של הספסל
השאלה אם אתם יכולים לעשות את זה...
המודעה מקסימה בעיני.
לא הייתי מרחיקה את הזוג יותר ממה שהם עכשיו.
להגזים במרחק, אני חושבת שיצור אנטי.. הקהל יעד הם זוגות שבטוחים שהם כן קרובים אחד לשני, לכן המרחק הקל שיש כאן, כבר מביע המון!! מביע את המרחק האמוני - שכמה שהבני זוג אכן יהיו קרובים אחד לשני עדיין יהיה ביניהם פער.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה