כללי מודעה לספר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוו"ד לגבי המודעה.
זהו ספר על טעויות ומשמעויות בלשון.
ספר מכובד.

קבצים מצורפים

• מודעה שפה ברורה.jpg
    מודעה שפה ברורה.jpg
    KB 453.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, הצלחת לשמור על היופי למרות כמות הטקסט הלא מעטה, שזה ראוי להערכה. בחירת צבעים נכונה, סה״כ עבודה יפה ומקצועית.

כמה הערות קטנות: המדבקה לא כל כך ״נדבקת״ במקום שהיא כרגע.

קצת הפריע לי הפונט של הכותרת- הוא נראה קצת מסכן בשביל כותרת, למרות התורניות שבו.

הפריע לי גם שהחלק העליון והתחתון אותו דבר, נסי אולי לשנות את המסגרת של התחתון, זה קצת ישבור את כל העסק.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה ומכובד, באמת.

שתי הארות קטנטנות, בכיף:
בהדמיה - לפני שעושים מוקאפ, להוריד את הנראות של שכבת הטקסט בצד הימני של הכריכה, כי אחרי שעושים את המוקאפ זה מפריע נורא בעין, יש הרבה טקסט.
הלמעלה והלמטה אותו דבר, אולי לא חייב לשנות, רק להוסיף טיפטיפה צל למשולש העליון כדי שיראו יותר כסוגרים על המודעה.

גם מצטרף להערת נפתלי בעניין הפונט בכותרת למעלה, רצוי לשנות למשהו יותר מושך.

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

עכשו הערות דקדוק (כל אחד מעיר בתחום שלו):
כהרף עין, ולא כהרך.
"ייחודי יחיד מסוגו" - אולי כדאי למחוק אחד מהם.
"מאן מלאכי" - בטח התכוונת לכתוב "מאן מלכי רבנן", זה הביטוי השגור שהוא שיבוש. "מלאכי" זה המקור (נדרים כ: ).
מלכת אסתר, ולא מלאכת אסתר.
טיפת חלב ואשכולית, אם לומר את האמת, לא מפיל אותי מצחוק. וגם לא נראה לי מוזר, אולי כי אני רגיל אליהם. זה לא כמו מלכת אסתר, שכל אחד שיחשוב כמה שניות מבין שאין כאן הגיון.
אם זה ספר בנושא שיבושים, הוא פחות מפתה כשיש שיבושים במודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;2415245:
יפה מאד, הצלחת לשמור על היופי למרות כמות הטקסט הלא מעטה, שזה ראוי להערכה. בחירת צבעים נכונה, סה״כ עבודה יפה ומקצועית.

כמה הערות קטנות: המדבקה לא כל כך ״נדבקת״ במקום שהיא כרגע.

קצת הפריע לי הפונט של הכותרת- הוא נראה קצת מסכן בשביל כותרת, למרות התורניות שבו.

הפריע לי גם שהחלק העליון והתחתון אותו דבר, נסי אולי לשנות את המסגרת של התחתון, זה קצת ישבור את כל העסק.

בהצלחה

לגבי המדבקה: מה לעשות כדי שהיא תיראה מודבקת?
לגבי הפונט: זהו הפונט שיש על הכריכה. לכן הלכתי עליו. אבל אנסה לשנות.
תודה!

• הוסף לסימניות
תא חזי:

אז להוסיף את כל הטקסט אח"כ באינדזיין שוב?
זה נראה מפוקסל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חגי פאהן;2415271:
בעזהי"ת

עכשו הערות דקדוק (כל אחד מעיר בתחום שלו):
כהרף עין, ולא כהרך.
"ייחודי יחיד מסוגו" - אולי כדאי למחוק אחד מהם.
"מאן מלאכי" - בטח התכוונת לכתוב "מאן מלכי רבנן", זה הביטוי השגור שהוא שיבוש. "מלאכי" זה המקור (נדרים כ: ).
מלכת אסתר, ולא מלאכת אסתר.
טיפת חלב ואשכולית, אם לומר את האמת, לא מפיל אותי מצחוק. וגם לא נראה לי מוזר, אולי כי אני רגיל אליהם. זה לא כמו מלכת אסתר, שכל אחד שיחשוב כמה שניות מבין שאין כאן הגיון.
אם זה ספר בנושא שיבושים, הוא פחות מפתה כשיש שיבושים במודעה.

לגבי כל הטעויות, אתה צודק בהחלט, לא שמתי לב עקב השעה המאוחרת......
אתקן בעז"ה.
ולגבי המלל עצמו - לא אני החלטתי מה לכתוב, אך אולי אעיר את תשומת ליבו של הלקוח.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאור;2415274:
לגבי המדבקה: מה לעשות כדי שהיא תיראה מודבקת?

בעיקר לשחק עם המיקום- שתשב על משטח אחד ולא תתפרש על שני אובייקטים.
אבל יותר קריטי בעיני זה החלק התחתון, צריך לאוורר אותו איכשהוא, משימה לא כל כך קלה. בהצלחה

• הוסף לסימניות
התמודדות יפה עם הטקסט.
הייתי מוסיפה צבע קונטרסט,
קצת מידי הרבה תכלת.

• הוסף לסימניות
הטקסט מסודור מש טוב,
כקודמי אצטרף שאת העניין של האשכולית וכו' כדאי להקטין,
לפי מה שקראתי זה אמור להיות זהה לקטע שלפני כן-לא? הרי שניהם אומרים מה מכיל הקונטרס
נראה לי יתקבל טוב לסדר אותם בשני טורים.

• הוסף לסימניות
אחרי ההערות שלכם.
כך זה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• מודעה שפה ברורה22.jpg
    KB 1,009.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יותר טוב, נסי אולי לוותר על הקשת למטה, תשאירי את זה נקי... כמובן לשחק עם צבעי הטקסט שיהיה קרי. אפשר גם להשאיר את זה לבן חלק, אולי יהיה הכי טוב...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה