נכתב ע"י נפתלי טל;2415245:יפה מאד, הצלחת לשמור על היופי למרות כמות הטקסט הלא מעטה, שזה ראוי להערכה. בחירת צבעים נכונה, סה״כ עבודה יפה ומקצועית.
כמה הערות קטנות: המדבקה לא כל כך ״נדבקת״ במקום שהיא כרגע.
קצת הפריע לי הפונט של הכותרת- הוא נראה קצת מסכן בשביל כותרת, למרות התורניות שבו.
הפריע לי גם שהחלק העליון והתחתון אותו דבר, נסי אולי לשנות את המסגרת של התחתון, זה קצת ישבור את כל העסק.
בהצלחה
נכתב ע"י חגי פאהן;2415271:בעזהי"ת
עכשו הערות דקדוק (כל אחד מעיר בתחום שלו):
כהרף עין, ולא כהרך.
"ייחודי יחיד מסוגו" - אולי כדאי למחוק אחד מהם.
"מאן מלאכי" - בטח התכוונת לכתוב "מאן מלכי רבנן", זה הביטוי השגור שהוא שיבוש. "מלאכי" זה המקור (נדרים כ: ).
מלכת אסתר, ולא מלאכת אסתר.
טיפת חלב ואשכולית, אם לומר את האמת, לא מפיל אותי מצחוק. וגם לא נראה לי מוזר, אולי כי אני רגיל אליהם. זה לא כמו מלכת אסתר, שכל אחד שיחשוב כמה שניות מבין שאין כאן הגיון.
אם זה ספר בנושא שיבושים, הוא פחות מפתה כשיש שיבושים במודעה.
נכתב ע"י לאור;2415274:לגבי המדבקה: מה לעשות כדי שהיא תיראה מודבקת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים