כללי מודעת פרסום עבור כתב עת מיוחד

• הוסף לסימניות
איך זה בתור פרסום עבור 'כמוך'?
המדובר בכתב עת בנושא חינוך מיוחד
מיועד להורים ולאנשי מקצוע.

יחולק מצורף לדוגמא של גיליון.
בתחתית העמוד יהיה מקום למילוי פרטים והרשמה.

• הוסף לסימניות
לא צרפתי את הדוגמא.
הנה היא.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 913.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ותודה לRCpro על התמונה.

אגב, מה זה פליקר? מותר להשתמש בתמונה בלי לשלם?

• הוסף לסימניות
עיצוב נהדר!

בקשר לסלוגן:

אולי: "אתה לא לבד" ? או "אתה לא לבד, יש עוד אנשים כמוך" ?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד..

אבל אם הייתי מסתכלת על זה לא הייתי מקשרת את זה לחינוך מיוחד

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
אולי במקום כבר לא חייבים...
יחד נגיע לפסגות...

• הוסף לסימניות
לפי תגובות של קוראים אנחנו מרגישים שעיקר התועלת מהגיליון היא שהוא נותן תשובה לתחושה שתמיד מלווה הורים לילדים מיוחדים - שהם צריכים להסתדר עם החיים הקשים מנשוא שלהם לבד, שאין אף אחד שמבין אותם, שכולם מסתכלים עליהם כעל שונים.
'כמוך' נותן להם תחושה של ביחד, יחד עם עוד אנשים - כמוהם...
לכן אף על פי שהמסר של יאיר יותר חיובי וגם מאד מתאים לתמונה, נראה לי שאני כן רוצה להדגיש גם את האנטיתזה ל'לבד', ולא רק הנושא של ה'ביחד'.

• הוסף לסימניות
גרף, אולי עוד אשפץ לפי הרעיון שלך. נחשוב על זה.

• הוסף לסימניות
מעיינות - לא צריך להבין לבד שזה בנושא חינוך מיוחד. זה מגיע יחד עם גיליון דוגמא, ושם כבר מבינים הכל. זה צריך להביע שהחיים קשים ואתה צריך להסתדר שם לבד... ועכשיו כבר לא!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם היה אפשר לבטל את הרקע שחור
ולהגדיל את התמונה על כל האזור
זה היה יוצא הרבה יותר מואר ויפה

• הוסף לסימניות
אולי,
הדרך לא קלה...
אבל אתה, ביחד עם עוד כמוך יכולים להגיע לפסגה.

• הוסף לסימניות
קרייזי גרף,
חשבתי שזה יתן הרגשה גם של כל הקשיים שאתה עדיין לא יודע ועדיין מחכים לך בהמשך החיים. חוץ מזה, זה היה תמונה גדולה והיה נראה לי שצריך למקד את העין אל המטפס. מובן שאשמח לשמוע עוד דעות בנושא.

• הוסף לסימניות
לפי הכוונה של קריזי גרף:
דוגמא בלי השחור
ודוגמא עם פחות שחור.
לדעתי זה עם הקצת שחור הוא יותר מוצלח באמת.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהתמונה מספיק ממחישה את הקושי,
וברגע שאת מוסיפה לה את הרקע השחור
זה נראה שהיה לך אזור בעיתי בתמונה שרצית לכסות

אבל כמובן זה דעת יחיד

• הוסף לסימניות
הדוגמאות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 650.2 · צפיות: 24
  • 83769.jpg
    KB 845 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הדוגמאות עדיין לא עלו, רק רוצה להוסיף, שאפשר לעשות "ספוט" של תאורה על המטפס וזה מאוד ידגיש אותו, נראה לי לא מספיק בולט (או שזה המסך שלי?)
או אולי את הטקסט למעלה - בצבע של החולצה שלו, כדי ליצור קשר ישיר.

עד ששלחתי כבר כן עלו...
לדעתי זה יותר טוב עכשיו (הראשון מבין שני אלה, האחרון בהיר מדי)

• הוסף לסימניות
אני בטוח שאחרי הדוגמאות גם קרייזי גרף תסכים שוודאי שהראשון הרבה יותר טוב ומושך:)

• הוסף לסימניות
RCpro,
האם אני צריכה לבקש רשות או לשלם עבור התמונה?
מה זה פליקר?

ובאופן כללי - תמונה שעברה שינויים ושיפוצים, האם יש לשלם עליה? (הורדתי אנשים, הלבשתי את המטפס)
ברור שרואים שזו אותה תמונה.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר הראשון עם יותר שחור, ותמיד אפשר להגדיל את התמונה ולהשאיר שחור בצד שמאל. הייתי מצמצם הרווח בין האותיות בכותרת. (אולי)

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את השחור, משדר עוצמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה