מוזיקה קלאסית

מצב
הנושא נעול.
כן לשתי השאלות....
לי יש תוים לעיבוד של יצחק פרלמן ולא הצלחתי להוריד מיוטיוב אז מי שיכול להעלות את זה לכאן- תודה מראש!

אין לי של יאשה חפץ אבל מצאתי בביצוע אחר
אגב תודה על הבקשה כך יצא לי לשמוע את הקונצרטו וכנראה אני ישמע את זה עוד כמה פעמים טובות...
אגב הקוד המזהה שלו הוא אופוס 61 של בטהובן
אני גם נהנה מאד בזכות זה...
אבל לחלק האמצעי לא התחברתי בכלל..., כמו לפרק 2 בסמפוניה 40 של מוצרט...
אגב, @cantor איזה סימפוניות דומות לסימפוניה 40 הנ"ל פרק ראשון?

יש לי משהו אבל אין לי עליו פרטים כמעט
זה חלק שני מתוך שלש של רביעיית קלרינת (קוורטט)
זה נראה מאיזה מלחין בן זמנינו
אני יחפש עוד בל"נ

קבצים מצורפים

• IMSLP423621-PMLP649299-Pacheco-_Clarinet_Quartet_Mvt._2_(mp3).mp3
    10.1 MB · צפיות: 248

קבצים מצורפים

• IMSLP108725-PMLP05843-Bach,_JS,_Die_Kunst_der_Fugue,_BWV_1080,_Cp1_HarmLahme.mp3
    6.3 MB · צפיות: 227
  • IMSLP121656-PMLP05843-Bach,_JS,_Die_Kunst_der_Fugue,_BWV_1080,_CP4,_HarmAlexLahme.mp3
    8.9 MB · צפיות: 199
https://musopen.org/
=לרווחת חובבי הקלאסית, אתר להורדת תווים והקלטות של מוזיקה. אם אתה לא משלם אז יש באפשרותך להוריד עד 5 הקלטות ביום. זה די מספיק... הפידיאפים של התווים קצת בעייתיים בנטפרי.

http://videownload.ml/
=לרווחת משתמשי נטפרי, אתר להורדת סרטונים שאושרו ע"י נטפרי. מעתיקים את קישור הסרטון לתוך האתר וההורדה מתבצעת בקלות.

תודה על הפורום הגאוני! ולכל מי שמעלה לכאן קטעי מוזיקה...

האם יש אשכול על מוזיקה די גייי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה