- הוסף לסימניות
של ג'ון ויליאמס?יש למישהו את "רשימת שינדלר" לכינור?
אשמח אם תעלו את זה . זה די דחוף!!!!!!!!!
אין מילים!
זה רק חלק של הסרט?
של ג'ון ויליאמס?יש למישהו את "רשימת שינדלר" לכינור?
אשמח אם תעלו את זה . זה די דחוף!!!!!!!!!
אין מילים!
עוד כמה דקות אני מנסה להורידכן לשתי השאלות....
לי יש תוים לעיבוד של יצחק פרלמן ולא הצלחתי להוריד מיוטיוב אז מי שיכול להעלות את זה לכאן- תודה מראש!
אני גם נהנה מאד בזכות זה...אין לי של יאשה חפץ אבל מצאתי בביצוע אחר
אגב תודה על הבקשה כך יצא לי לשמוע את הקונצרטו וכנראה אני ישמע את זה עוד כמה פעמים טובות...
אגב הקוד המזהה שלו הוא אופוס 61 של בטהובן
אני מתכוון לסגנון הזרימה של הסימפוניה, ולא לסולם.יש שתי סימפוניות של מוצרט הכתובות בסולם מינורי
40 ו 25
רביעיית קלרינט או קלרינט בתוך הרביעיה?יש למישהו ביצוע של קלרניט עם רבעיה?
רביעיית קלרניתרביעיית קלרינט או קלרינט בתוך הרביעיה?
בבקשהאיפה ניתן לשמוע קונטרפונקטים של באך?
אודה מאד לקבצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים