מוזמנים

• הוסף לסימניות
עד 75 דולר אין מע"מ ואין מיסים ועד 350 דולר אין מיסים אבל מע"מ יש (17%).
אני לא מכיר את האתר הזה ספציפית אבל אני מכיר כמה וכמה אתרים שאני רוכש בהם דרך קבע, והם בסדר גמור. מגיע עד הדואר הביתה ובמוצרים גדולים עד סניף הדואר הקרוב.
אם צריך יותר עזרה ניתן לפנות בפרטי.
(אגב, לאחרונה היו קצת בעיות הדואר ישראל).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;873866:
עד 75 דולר אין מע"מ ואין מיסים ועד 350 דולר אין מיסים אבל מע"מ יש (17%).
אני לא מכיר את האתר הזה ספציפית אבל אני מכיר כמה וכמה אתרים שאני רוכש בהם דרך קבע, והם בסדר גמור. מגיע עד הדואר הביתה ובמוצרים גדולים עד סניף הדואר הקרוב.
אם צריך יותר עזרה ניתן לפנות בפרטי.
(אגב, לאחרונה היו קצת בעיות הדואר ישראל).

תן יותר פרטים בבקשה.
אתה רוכש ביגוד או אלקטרוניקה?
אפשר לקבל קישור לאתרי המכירות האלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;873869:
תן יותר פרטים בבקשה.
אתה רוכש ביגוד או אלקטרוניקה?
אפשר לקבל קישור לאתרי המכירות האלה?
בעיקר אלקטרוניקה, אבל זה לא משנה.
אגב, ביגוד לא תמיד יותר זול שם, כמו בגדי ילדים, יש בערך את אותם מחירים כמו בפינת הזול בבני ברק ובזאר שטראוס ובזארים נוספים בירושלים.
כמו"כ, משחקי ילדים, גם בערך אותם מחירים.
באלקטרוניקה המחירים זולים בהרבה.
פנה באישי ל'יותר פרטים' כהגדרתך (לא יודע למה הכוונה), אני לא מעוניין להסיט את הנושא לדברים אחרים. [או שתפתח אשכול חדש].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;873896:
בעיקר אלקטרוניקה, אבל זה לא משנה.
אגב, ביגוד לא תמיד יותר זול שם, כמו בגדי ילדים, יש בערך את אותם מחירים כמו בפינת הזול בבני ברק ובזאר שטראוס ובזארים נוספים בירושלים.
כמו"כ, משחקי ילדים, גם בערך אותם מחירים.
באלקטרוניקה המחירים זולים בהרבה.
פנה באישי ל'יותר פרטים' כהגדרתך (לא יודע למה הכוונה), אני לא מעוניין להסיט את הנושא לדברים אחרים. [או שתפתח אשכול חדש].

נתתי אישור להסט[ת]ה;)
איזה הרגשת חשיבות לפותחת האשכול:):):):):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;873613:
תלוי איפה. במקרה שלי משלוח חינם היה גם במחיר הזה.
אגב, הזמנתי גם עגילים ב2 שקל והם הגיעו לי ללא עלות משלוח!!
חברה הזמינה פיאה יהודית שהובטח לה שזה משיער ברזילאי אמיתי, והיא לקחה לפאנית שאמרה לה שהשיער 100% לא קסטם.
הפאה עלתה 700 שקל והיא החליטה לקחת סיכון (עשתה חצי חצי עם אחותה).
חברה נוספת הזמינה עגילים שכתוב שהם מכסף אציתי והיא בטוחה שהם לא אמיתיות. עוד אחת הזמינה גרביים שאמרו שהם כותנה, והתברר שהם גרבי ניילון למרות שקשה להבחין לפי התמונה שהם ניילון.
אלו 3 מקרים שחשוב להביא לידיעת חובבות קניית דברים בזול..
לגבי הפרחים- הזמנתי אחרי שחברה הזמינה והחלטתי ששוה לי לסכן 20 שקל בשביל זה בעוד שבארץ אחד כזה עולה בסביבות 10 שקל. האכזבה היחידה שלי מהם היתה שהעדפתי גם צבע אפור כפי שנראה היה בתמונה, מה שבמציאות לא הגיע.
צריך לדעת שמדובר בסיכון של כסף, ורק אם שווה ובטוחים, ניתן להזמין.
הביגוד שם דווקא לא כזה מומלץ. בארץ בבזאר שטראוס ניתן לקנות עם מדידה בזול יותר.
וכמובן- זהו אתר סיני לכל דבר וזהו טיב המוצרים.

סליחה מראש על הקפצת האשכול......
הסיפורים לעיל, הם מהאתר ממנו הזמנת את הפרחים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;875008:
מה לגבי האתר http://www.amazon.com
מכירים?
מוכר ומצויין.העניין הוא שצריך ידיים פנויות מחו"ל שיכילו את כל הפריטים לארץ...
בימינו זו חתיכת בעיה.
יש אתרים של משלוח אבל מבירור שערכתי זה מסתכם בלוא מעט כסף[לשון המעטה] כך שזה יקר מידי למעמד הפועלים...;)

מישו מתנגד? שיקום!!!

• הוסף לסימניות
אם יש למשו מידע איך פועל האתר www.amazon.com
מבחינת תשלום באיזה ויזה?
ומבחינת משלוחים, באיזה מחיר? ותוך כמה זמן?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
תודה

• הוסף לסימניות
אמזון זה אתר מצוין ונח לרכישה, אפשר למצוא בו דברים ממש זולים
תמיד כדאי להשוות גם לאתר הבית
למשל כשקונים פליימוביל, כדאי להשוות לאתר של פלימוביל לראות יש פריטים שהם יותר יקרים משם, ורוב הדגמים באותו מחיר (וגם יותר זול) [אני אישית לא יכולה לקנות באתר של פלימוביל כי הם דורשים כרטיס אשראי של כתובת בארה"ב]
על כל פריט יש מחיר של המשלוח, ואם זה של אמזון עצמה - זה משלוח חינם (כתוב)
עקרון האתר שהוא שיתופי וכל מיני חברות (וגם אנשים פרטיים) מוכרים דרכו,
לכן אם תקני כמה פריטים וכל אחד מחברה אחרת - תחויבי על כל אחד משלוח נפרד. אם הם יהיו מאותו מוכר, זה יהיה משלוח אחיד. תמיד אפשר לקנות את שלהם ואז זה חינם.
הדברים מגיעים ממש מהר - שבוע פחות או יותר, צריך כתובת בארה"ב עד כמה שידוע לי.
קחו בחשבון שיש גם tax של כמה דולרים.
התשלום בכרטיס בין לאומי (אני קניתי תמיד בויזה, אני לא יודעת לגבי אחרים, אני חושבת שגם הולך)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;988821:
אמזון זה אתר מצוין ונח לרכישה, אפשר למצוא בו דברים ממש זולים
תמיד כדאי להשוות גם לאתר הבית
למשל כשקונים פליימוביל, כדאי להשוות לאתר של פלימוביל לראות יש פריטים שהם יותר יקרים משם, ורוב הדגמים באותו מחיר (וגם יותר זול) [אני אישית לא יכולה לקנות באתר של פלימוביל כי הם דורשים כרטיס אשראי של כתובת בארה"ב]
על כל פריט יש מחיר של המשלוח, ואם זה של אמזון עצמה - זה משלוח חינם (כתוב)
עקרון האתר שהוא שיתופי וכל מיני חברות (וגם אנשים פרטיים) מוכרים דרכו,
לכן אם תקני כמה פריטים וכל אחד מחברה אחרת - תחויבי על כל אחד משלוח נפרד. אם הם יהיו מאותו מוכר, זה יהיה משלוח אחיד. תמיד אפשר לקנות את שלהם ואז זה חינם.
הדברים מגיעים ממש מהר - שבוע פחות או יותר, צריך כתובת בארה"ב עד כמה שידוע לי.
קחו בחשבון שיש גם tax של כמה דולרים.
התשלום בכרטיס בין לאומי (אני קניתי תמיד בויזה, אני לא יודעת לגבי אחרים, אני חושבת שגם הולך)
בהצלחה

נראה לי שחידשת לי כמה דברים...
אשמח לפירוט באישי

• הוסף לסימניות
מצאתי באתר הזה בגדים / נעליים של:
CARTERS
ADDIDAS
ועוד.....
התבלבלתי פה כבר אשמח אם תביאי לי קישור לאתר שאת מדברת עליו

• הוסף לסימניות
אתר של נקסט

ערכתי הזמנה באתר של נקסט,
נשרמתי כלקוחה חדשה, ועלי למלא שדה:
Enter your special offer promotion code
מה זה בדיוק? מה שאני ממלאה לא מספק אותם.....
מה אמורים לרשום שם?

תודה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורדית;1006128:
ערכתי הזמנה באתר של נקסט,
נשרמתי כלקוחה חדשה, ועלי למלא שדה:
Enter your special offer promotion code
מה זה בדיוק? מה שאני ממלאה לא מספק אותם.....
מה אמורים לרשום שם?

תודה לכל העוזרים!

דלגי על זה,אל תמלאי. (שימי לב שאין שם כוכבית אדומה - מה שאומר שחייבים למלאות).
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה