בכל המקצועות!בכל המקצועות? יש מקצועות מסויימים שהיא כן לומדת?
שנה שעברה בתקופה כמו עכשיו נעלמה המטויבציה והמורה טענה שזה תקין לגיל.איך היתה בשנה שעברה?
נשמע לי משום מה כמו בעיה של המורה ושל הילדה...
היא ילדה מדהימה! בבית היא מפקדת כמו ילדה בכתה ה' לפחו. אחראית מסורה ומלאת רגש. לא אדישה בכלל.אלא אם כן היא כך מאז שאת מכירה אותה.
יש לך עצה?מה עושים!
כן.יש לך עצה?
זה קצת בעיה ההכללה הזו.מעצבנות המורות האלו
לא.אני רואה שהמשמעת שלה מתחילה לרדת גם בבית
למרות שאני חושבת שצריך להזהר ממיד להשאיר את המורה.אני ממש בכיתי כששמעתי שהילדה שהיא טובה מאוד, מקבלת גערות במנה יומיומית מוגברת.
אני טענתי שהגערות ריסקו את הביטחון העצמי שלה ואת שמחת החיים שלה. ועם קצת יותר להתנחמד אליה ולהחמיא היא תעלה על דרך המלך.
דיברתי איתה בטלפון.להיפגש עם המורה- בארבע עיניים ולהכין קודם מה את משוחחת איתה.
למורה יש בת בכורה 12 לא משהו מאוד צעיר.וואו.
איך מתחשק לי לדבר עם המורה של הבת שלך! נשמע שהיא צעירה ועסוקה מידי...
אבל מה שמוזר כאן שאין אף מורה שהצליחה להעלות לה חיוך על הפנים! אין אף מורה שהיא מחכה לשיעור שלה? אף מורה (לא מקצוע!) שהיא מרגישה בו שייכת, אהובה, מוערכת? זה מוזר.
מלא חופניים נחת!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים