מידע שימושי מוספי הסיפורים, פסח תשפ"ה - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אישית ב-5 שנים האחרונות הפסקתי לקנות עיתוני חג, חצי חומר שיווקי מוסתר או גלוי, והשאר לרוב לא מעניין, מתגלגל כל החג בבית, ואחרי החג כואב הלב לזרוק אותם כי זה הרי עלה יקר, וזה נשאר תקוע באיזה חור, עד ניקיון פסח הבא...

אמרתי לילדים שעדיף לקנות כמה ספרים איכותיים כל חג, במקום עיתונים, וגם נשמר לאורך ימים.

מעניין לציין שהמבשר והפלס בשנים הראשונות שלהם הצליחו להביא חומר מעניין, לדעתי זה תלוי בזה שהם היו חדשים ולא היו כבולים במוספים שכבר הוציאו, כמו כל עיתון שמסתבך שהמוספים לא יהיו דומים לרעיונות משנים עברו.

• הוסף לסימניות
@צפניהו מרגיש לי שיש לך קשר לעיתון משפחה, צודקת?

בכל מקרה, כל חג יש לי (לא אישית אבל בסוף מגיע אלי....) את המודיע, המבשר, יתד, משפחה ומרווה,
אוהבת הכי את של יתד!
מאוד מגוון ומעניין, רמה גבוהה ואיכות שלא רואים במוספים אחרים,
משפחה התאכזבתי בסוכות ופסח האחרונים,
כל השאר אפילו לא פותחת בשנים האחרונות.

• הוסף לסימניות
אישית ב-5 שנים האחרונות הפסקתי לקנות עיתוני חג, חצי חומר שיווקי מוסתר או גלוי, והשאר לרוב לא מעניין, מתגלגל כל החג בבית, ואחרי החג כואב הלב לזרוק אותם כי זה הרי עלה יקר, וזה נשאר תקוע באיזה חור, עד ניקיון פסח הבא...

אמרתי לילדים שעדיף לקנות כמה ספרים איכותיים כל חג, במקום עיתונים, וגם נשמר לאורך ימים.

מעניין לציין שהמבשר והפלס בשנים הראשונות שלהם הצליחו להביא חומר מעניין, לדעתי זה תלוי בזה שהם היו חדשים ולא היו כבולים במוספים שכבר הוציאו, כמו כל עיתון שמסתבך שהמוספים לא יהיו דומים לרעיונות משנים עברו.
בדר"כ הפירסום והשיווק המוגזם היה במשפחה שמה חצי עיתון ויותר היה פירסומת בצורה מעצבנת ממש כל השאר הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
@צפניהו מרגיש לי שיש לך קשר לעיתון משפחה, צודקת?
בינתיים לא. כתבתי שם רק פעם אחת במוסף הסיפורים.
יש לי יותר ניסיון במקומות אחרים... :)

• הוסף לסימניות
בדר"כ הפירסום והשיווק המוגזם היה במשפחה שמה חצי עיתון ויותר היה פירסומת בצורה מעצבנת ממש כל השאר הרבה יותר טוב
לא התכוונתי לשבועונים, אותם שנים לא קנינו... הם באמת תת רמה כמו שכתבו כאן.. כל חג הם שוברים שיא של עצמם, העיקר שיהיה כתוב 'מעל אלף עמודים מלאי תוכן'
איך אומר יוסי שווינגר שצריך לשכור פעלים זרים שיסחבו לו אותם מהחנות, ואחרי זה להשכיר עובדים זרים שיקראו אותם... :) האמת לא פלא שזה הרמה זה מותאם לעובדים זרים...

התכוונתי לכל היומיים, תסתכלו טוב חצי כתבות יח"צ, אנו מנוים להמודיע וזה נורא כל חג חצי עיתון יח"צ.

לא רלוונטי לכאן אבל חג אחרון קנינו המודיע באנגלית וממש נהנו.. שוב זה סגנון אחר וציבור אחר.

• הוסף לסימניות
נראה לי לא כל כך הוגן לפסול מוספי סיפורים לפני שאנשים הספיקו לקרוא.
זה מוציא את החשק מראש.
אולי נדחה את החוות דעת לאחרי פסח?
לגמרי נכון. בתקופה האחרונה התפתח ענף ספורט של ממש סביב זלזול במוספי סיפורים לחג.
זה לא שכל מוסף מושלם, וזה לא שאין מה לבקר, אבל לפסול מראש? מה הרעיון?
אני רק לא מבינה את המבקרים. אם הם כל כך סובלים מהסיפורים ומהרמה הירודה, למה הם טורחים בכלל להיכנס לאשכול כזה. זה לא אמור להיות אשכול למי שכן מתעניין ומחכה למוספי סיפורים?

זה נשמע כמו הסבר הגיוני
דעתי שמי שיש לו כבר דעה על הספורים משועמם לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה