חלבי מוצלחות המגנומים - לכאן

• הוסף לסימניות
איך מצפים שיצא יפה?

אשמח להדרכה מצולמת...

• הוסף לסימניות
המגנום צריך להיות קפוא,
את טובלת בציפוי, ישר אחרי הטבילה את את מחזיקה את המגנום ישר ולא הפוך בשביל שיהיה סיומת עליונה יפה וחלקה.

• הוסף לסימניות
אפשר עם שוקולד חלבי ואבקת קקאו או לא ילך?

• הוסף לסימניות
אבל השאלה שלי האם אפשרי גם עם שוקולד חלבי?????????
שוקולד חלבי לא מתקשה מהר
תמיסי שוקולד מריר עם 2 כפות שמן בכוס קרטון לטבול כל מגנום
להחזיק הפוך עד שלא מטפטף מהשוקולד ולהניח על ניר אפיה
הכנתי אתמול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שוקולד חלבי לא מתקשה מהר
תמיסי שוקולד מריר עם 2 כפות שמן בכוס קרטון לטבול כל מגנום
להחזיק הפוך עד שלא מטפטף מהשוקולד ולהניח על ניר אפיה
הכנתי אתמול
אני ציפיתי עם שוקולד חלבי והתקשה מהר כמובן שהמוצר היה קפוא היטב

• הוסף לסימניות
סליחה עם הבורות אבל מה זה ברס?
קונים את זה בחנות של מוצרי אפיה?

• הוסף לסימניות
שוקולד + חמאת קקאו
יוצר ציפוי דק, חלק ומתקשה מהר
@חנה חיה ממעקב קטן בפרוג אני ממש אוחזת ממך בעיניני המטבח ולכן שאלי קטנה בנוגע לנ"ל:
לציפי מגנום בשוקולד וחמאת קקאו
כמה גרם חמאת קקאו שמים על כל 200 ג' שוקולד?
והאם יש שינוי בין שוקולד לבן לחום?
יעזור מאד!!

• הוסף לסימניות
@חנה חיה ממעקב קטן בפרוג אני ממש אוחזת ממך בעיניני המטבח ולכן שאלי קטנה בנוגע לנ"ל:
לציפי מגנום בשוקולד וחמאת קקאו
כמה גרם חמאת קקאו שמים על כל 200 ג' שוקולד?
והאם יש שינוי בין שוקולד לבן לחום?
יעזור מאד!!
תודה...
על 150 גר שוקולד
אני שמה 30 גר חמאת קקאו
את מתכוונת לשוקולד חלבי או פרווה?

• הוסף לסימניות
תודה...
על 150 גר שוקולד
אני שמה 30 גר חמאת קקאו
את מתכוונת לשוקולד חלבי או פרווה?
תודה!

חלבי/פרווה? ת'אמת אין לי עדיפות מעדיפה את מה שמצתפה הכי טוב ואחרי שמתקשה יכול לשרוד זמן בחוץ

• הוסף לסימניות
תודה!

חלבי/פרווה? ת'אמת אין לי עדיפות מעדיפה את מה שמצתפה הכי טוב ואחרי שמתקשה יכול לשרוד זמן בחוץ
אני ממליצה על פרווה וזה בסדר גם שוקולד לבן. רק לא צמקאו תקני שוקולד לבן איכותי פרווה זה טעים יותר
אם את רוצה לשדרג שימי בפנים אבקת נוגט יוצא טעים ולא חובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה