חלבי מוצלחות המגנומים - לכאן

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על פרווה וזה בסדר גם שוקולד לבן. רק לא צמקאו תקני שוקולד לבן איכותי פרווה זה טעים יותר
אם את רוצה לשדרג שימי בפנים אבקת נוגט יוצא טעים ולא חובה
תודה רבה!!
באמת עזרת לי ממש

חמאת בוטנים הולך?

• הוסף לסימניות
אני אשמח אם מישהי יודעת כמה זמן המגנומים מחזיקים בחוץ
אם אני רוצה להביא את זה לשבת
הליכה בחום של בני ברק תגמור אותם?

• הוסף לסימניות
אני אשמח אם מישהי יודעת כמה זמן המגנומים מחזיקים בחוץ
אם אני רוצה להביא את זה לשבת
הליכה בחום של בני ברק תגמור אותם?
תלוי כמה זמן :) אם יש לך עגלה תכיני תבניות/ בקבוקים של מים קפואים ותשימי בין לבין....
גם נראה לי שבכל מקס סטוק יש מארזי קלקר מתאימים.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על פרווה וזה בסדר גם שוקולד לבן. רק לא צמקאו תקני שוקולד לבן איכותי פרווה זה טעים יותר
אם את רוצה לשדרג שימי בפנים אבקת נוגט יוצא טעים ולא חובה
ציפי פרווה על מגנום חלבי??

• הוסף לסימניות
זה אומר שהחלבי לא שורד נסיעות?
כי גם אני מחפשת לעביר מעיר לעיר וברור שמעדיפה חלבי
אם נוסעים ברכב אז אפשרי כי זו נסיעה קצרה יותר
כן לקחתי בעבר מהמרכז לירושלים מגנומים חלבים
שמתי בקופסא עם קרחונים מסביב שישמר הקור
הגיע בסדר גמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה