הן לומדות חמשה ימים בשבוע בבית התלמידה?הבנתי, אז אסיפת כתה פרועה מסייע בעניין. ברור...
זה לא היה בבית של מורה. זה היה בבית של תלמידה, שאמה - כמה נחמד - עזבה את השטח והשאירה לנו להתמודד עם הברדק (ולהציע לבעלי לדבר עם המורה שיהיה שקט).
אם זו היתה כתת בנים שלומדים- לא אמרתי כלום. לימוד תורה, הפסקות קצרות בין לבין - בהחלט אפשר לספוג.
אני מדברת על 3.5 שעות של אסיפת כתה, כשמתוכן למדו אולי 20 דקות. בשאר הזמן היה אוכל וצרחות של בנות. והיה גם גבר שנאלץ לצאת ולבקש שקט כדי שיוכל ללמוד/ לנוח. לא עזר..
אני מציינת שהאירוע הסתיים בכאב ראש מטורף, גם לי וגם לבעלי (פיזית, לא במטאפורה). ואנחנו אנשים שב"ה לא מכירים את המושג 'כאב ראש'
כתה אחת לומדת 5 ימים בבית התלמידה. שם הרעש נסבל, למעט בהפסקות.הן לומדות חמשה ימים בשבוע בבית התלמידה?
(חשבתי שאנשים פה נחרדים מהלשנות למשטרה ...)
רק אל תזמיני משטרה.
אף אחד לא דיבר על הלשנות, אלא הבהרה למורה שזה הצעד הבא שיעשה, אם הרעש לא יפסק.(איך הגעתם לרעיונות של משטרה?? בכנות, לא הבנתי)
אולי תתארגנו כל השכנים ביחד לדרישה אדיבה אך תקיפה שאתם מסכימים לעניין אך מתנים זאת בקיום ההפסקות מחוץ לבניין וברמת רעש סבירה באופן כללי.כתה אחת לומדת 5 ימים בבית התלמידה. שם הרעש נסבל, למעט בהפסקות.
אתמול זו היתה כתה נוספת שחגגה מפגש והקטסטרופה חגגה
קונגו א"א להשתיק...שבירת קירות, קונגו, הרבה יותר מצרחות של בחורות וגם יותר שעות),
אם זו הייתה כיתה של בנים - לא היית פותחת פוסט נזעם כזה ולא בגלל הסיבות שהזכרתאם זו היתה כתת בנים שלומדים- לא אמרתי כלום. לימוד תורה, הפסקות קצרות בין לבין - בהחלט אפשר לספוג.
ועדיין, מה, היא לא מבינה שזה מפריע??כתה אחת לומדת 5 ימים בבית התלמידה. שם הרעש נסבל, למעט בהפסקות.
אתמול זו היתה כתה נוספת שחגגה מפגש עם המורה (בבית תלמידה)והקטסטרופה חגגה
אף אחד לא דיבר על הלשנות, אלא הבהרה למורה שזה הצעד הבא שיעשה, אם הרעש לא יפסק.
אין לי בעיה שילמדו. יש לי בעיה שיצרחו. לא הלשנה על למידה, חלילה, אלא הרתעה מפני גורם רעש (נושא אחר לגמרי. לגמרי)
אולי תתארגנו כל השכנים ביחד לדרישה אדיבה אך תקיפה שאתם מסכימים לעניין אך מתנים זאת בקיום ההפסקות מחוץ לבניין וברמת רעש סבירה באופן כללי.
[/QUOזה היה צמוד לדלת שלנו. השכנה הנוספת בקומה פשוט יצאה לקניות, כדי לחסוך לעצמה את הבלאגן.
עם השכנה שיש שם לימודים סדירים- דיברתי עם האמא (זו שכנה שיש עם מי לדבר....) הבטיחה שיהיה מהיום שקט. הלוואי
אברך (לא בן 20. קרוב יותר ל-40...) יוצא שלוש פעמים מהבית שלו, מתחנן למורה שהוא לא יכול לנוח או ללמוד, שהרעש ממש בתוך הבית ומעיר את הקטנה. זה עוזר אולי לדקה, אולי פחות.ועדיין, מה, היא לא מבינה שזה מפריע??
למה להגיע למשטרה בסוף?
היא מורה כזו חסרת רגש שלא תבין אותך?
הזיהאברך יוצא שלוש פעמים מהבית שלו, מתחנן למורה שהוא לא יכול לנוח או ללמוד, שהרעש ממש בתוך הבית ומעיר את הקטנה. זה עוזר אולי לדקה, אולי פחות.
בעלת הבית מתנערת. מה עוד אפשר לעשות? אני שואלת ברצינות
בעלת הבית מתנערת. מה עוד אפשר לעשות? אני שואלת ברצינות
תגובה מקוממת!ואולי היא מונעת מצבים כאלה:
ובגללך היא תפסיק?קורונה - זהירות!
הלכתי לפני כמה ימים ברחובה של עיר ואם בישראל בלילה , קרוב לשעה שתיים עשרה - ואני רואה קבוצת בחורים מובטלים מדברים כאילו אין מחר . עוד כמה פסיעות קבוצה של נערות מובטלות כאילו אין מחר , וכך כל מה פסיעות ! הורים יקרים משמיים נתנו לכם פיקדון יקר שימרו עליו ! אל תתנו לנערות להתגודד בשעות מאוחרות...www.prog.co.il
מבינה שזה קשה. קשה לכולם.
אבל יש לי הרגשה שלא משנה מה יעשו תמיד יהיו תלונות..
יולדת בחל"ד יש לשמחתנו בכל בנין כמעט ולפעמים גם שתיים ויותריש כאן יולדת עם תינוקת, מצב שבכלל ראוי להתייחסות מיוחדת ולהבנת המצוקה היותר גדולה שלה.
צודקתגם אצלי בכל חופשת לידה יש מי שמשפץ - ממעל, משמאל, מימין, ברוך מרחיב גבול אלמנה.
כאן לא דברו על לפזר ולבטל, דברו על לבקש שישמרו מעט על השקט. גם בלי להרעיש ולצווח במיוחד התכנסות של הרבה אנשים בדירה פרטית יוצרת המולה כלשהי. את זה מן הסתם השכנים מסכימים לספוג, רק רעש קיצוני - לא.
אגב, איך אפשר לרתום אנשים למיזמים חשובים וחסדניים ככל שיהיו מבלי הסכמתם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים