מושב חרדי

יש חדש בנושא?
השתלטו על הקבוצה גורמים קיצוניים, והפכו אותה לבני ברק 2 עם סינון כל מי שלא מוצא חן בעיני ראשי הקבוצה,
לא ממולץ להצטרף למקום שפוגע ורומס כראות עיניו
ברגע שנכנס פוליטיקה לקבוצה היפה שלנו איבדנו הכל.
רק מי שרוצה לשמש תפאורה יפה יכול להצטרף

השתלטו על הקבוצה גורמים קיצוניים, והפכו אותה לבני ברק 2 עם סינון כל מי שלא מוצא חן בעיני ראשי הקבוצה,
כמה לא מפתיע

@כהנים

?

דווקא אותי מפתיע, מה אנשים שרוצים 'בני ברק 2' מחפשים במושב?
זה אנטי-תזה.
מבחינתם אנשים רוצים לשמור על הילדים שלהם והיות שמושב בדרך כלל מושך יותר ציבור פתוח לכן הם חייבים לשמור על רמה רצינית [חבר טוב זה אחד מהדברים הכי חשובים להצלחה בחינוך] בהצלחה לכולם בכל מקום

מבחינתם אנשים רוצים לשמור על הילדים שלהם והיות שמושב בדרך כלל מושך יותר ציבור פתוח לכן הם חייבים לשמור על רמה רצינית [חבר טוב זה אחד מהדברים הכי חשובים להצלחה בחינוך] בהצלחה לכולם בכל מקום
זה ברור!
אבל אם לשפוט לפי הנ"ל זה נראה יותר מכך,
כמובן חובה לשמור על רמה רצינית וחברה טובה ,אבל זה אמור להיות שונה מאיך שזה נעשה בעיר, אא"כ המטרה להקים שכונה רגילה במיקום אחר, אם רוצים מושב על כל המשתמע זה כולל סגנון אחר מהרגיל בשכונות.

מישהו יכול להסביר איך אפשר "להשתלט" על קבוצה שגובשה כאן פחות או יותר והיא משהו ערטילאי ולא מחייב
מה הבעיה פשוט להגיש בנפרד ממי שאינו חפץ, או בקיצור מי הבעלים על קבוצה פיקטיבית
@כהנים
@אליש8829
@קנפלמכר

זה ברור!
כמובן חובה לשמור על רמה רצינית וחברה טובה ,אבל זה אמור להיות שונה מאיך שזה נעשה בעיר, אא"כ המטרה להקים שכונה רגילה במיקום אחר, אם רוצים מושב על כל המשתמע זה כולל סגנון אחר מהרגיל בשכונות.
שיהיה ברור שגם מושב, אם רוצים לשמור על צביון חייבים לסנן [אני לא יודע מי המגיבים פה ומה מחפשים מתכנני המושב]וגם ביסודות וכדו' ברור לי שמסננים מאוד לא פחות משכונות בערים.

אני אנסה להבין מה קרה
בעצם
קמו משפחות
ידעו מה הן לא רוצות
רק לא...
לא היה ברור מה כן
בהתחלה כנראה היה מחסור במשפחות
אבל לאט לאט התרבו הרוצים
ואז צריך לסנן
את מי יסננו
את מי שהרק לא שלו שונה מהרק לא של מארגני הקבוצה

שיהיה ברור שגם מושב, אם רוצים לשמור על צביון חייבים לסנן [אני לא יודע מי המגיבים פה ומה מחפשים מתכנני המושב]וגם ביסודות וכדו' ברור לי שמסננים מאוד לא פחות משכונות בערים.
אכן חייבים לסנן, אבל סינון אחר, יותר עקרוני ופחות חיצוני, צא וראה כמה שונים המושבים מהשכונות החרדיות, לא מבחינת רמת היראת שמים אלא מבחינת הסגנון והגיוון, שלא לדבר על אורח החיים המאוד לא סטיגמתי השונה מאוד מהשכונות,
אני כמובן לא יודע במה מדובר במקרה דידן אני מדבר על הרעיון,

עד כמה שידוע לי זה לא כך...

מישהו יכול להסביר איך אפשר "להשתלט" על קבוצה שגובשה כאן פחות או יותר והיא משהו ערטילאי ולא מחייב
מה הבעיה פשוט להגיש בנפרד ממי שאינו חפץ, או בקיצור מי הבעלים על קבוצה פיקטיבית
@כהנים
@אליש8829
@קנפלמכר
אכן, באמת לא היתה שום השתלטות...
לא חייבים להאמין לכל מה שכתוב ...

כמה לא מפתיע
חבל על הפסימיות!
לא צריך להאמין לכל מילה כתובה ולמהר להסיק מסקנות!!!
דוקא אותי יפתיע מאוד אם מישהו פתאום יבוא וישתלט עלי...
גם מעניין אותי איך?????

זה ברור!
נכון, הערה ממש צודקת.
מחפשים משהו שונה מאיך שעובד בעיר.
אבל חס ושלום לא מחפשים להתרחק מההנהגות הטובות של הציבור החרדי.

אני אנסה להבין מה קרה
בעצם
קמו משפחות
ידעו מה הן לא רוצות
רק לא...
לא היה ברור מה כן
בהתחלה כנראה היה מחסור במשפחות
אבל לאט לאט התרבו הרוצים
ואז צריך לסנן
את מי יסננו
את מי שהרק לא שלו שונה מהרק לא של מארגני
קמה קבוצה של משפחות שידעה בדיוק מה היא רוצה.
הדגש היה ותמיד יהיה:
חרדיות מיינסטרים על פי גדולי ישראל ללא שינוי ולו הקטן ביותר מדרכם המסורה לנו מדור דור.
העקרון הזה הודגש פה פעם אחר פעם באשכול
וכן הודגש חזור והדגש לחברי הקבוצה.
הקבוצה התחילה להכיר אחת את משפחת השנייה.
קורה שבמהלך הדרך מגלים שחלק מהמשפחות קצת שונות מהדרך החרדית המוכרת, האהובה והחשובה לנו כל כך.

נכון, הערה ממש צודקת.
מחפשים משהו שונה מאיך שעובד בעיר.
אבל חס ושלום לא מחפשים להתרחק מההנהגות הטובות של הציבור החרדי.
שונה מבחינת מה?
אם זה רק קצת יותר שקט ונוף מה היתרון הגדול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה