אני הייתי שם לפני כמה שניםשל משפחת שלג.
נשמח לשמוע המלצות/דיס
מבחינת נקיון , תחזוקה - בחדרים וחדר האוכל...
תודה רבה!
תודה.אני הייתי שם לפני כמה שנים
אם בכלל רלוונטי
היה יחסית בסדר בשביל קבוצה של גברים
כמובן לא ברמה של מלון
אשמח להתיחסות לגבי נקיון/זבובים/קבלת המתחם וכו...היינו לפני עשר שנים בדיוק.
רלוונטי?
מי שמחפש סטנדרט נורמלי ולא משהו פארתודה.
לזוגות ומשפחות יכול להתאים ?
איך מבחינת הנקיון ?
בתמונות - החוץ נראה טוב... זה נכון? הבעיה זה החדרים ?
יש זבובים ?
בעיקר חשוב הנקיון והתחזוקה.מי שמחפש סטנדרט נורמלי ולא משהו פאר
בהחלט שיכול להתאים
ממה שזכור ליבעיקר חשוב הנקיון והתחזוקה.
איך ?
אם זה המתחם הגדול עם הג'ימבורי והבאגי אז הייתי שם לפני בערך חצי שנה.
היה מושלם!!!!! הילדים שלנו נהנו עד הגג מהמקום. יש שם שני טרמפולינות גדולות שמתאימות להרבה ילדים (על אחד אפשר לפתוח שפיצים של מים) יש שם 2 באגים גדולים ועוד שניים קטנים יותר. אנחנו היינו כשהיה קריר אז הבריכה היתה מחוממת, היא לא ענקית אבל התאימה לנו מאוד (היינו 25 איש) המתחם של הג'ימבורי זה המקום היחיד שלא היה מאוד נקי כי יש די הרבה יונים באזור אבל כשביקשנו הם באו וניקו שוב (לפני היה נקי )
הגודל של המטבח היה יפה ויש במקררים ומקפיא נוסף בחוץ.
יש שם גם מטבחון קטן לילדים בתוך המקום ומגנטים שאם בכול אופן איך שהוא משמעם לילדים (לנו לא קרה ב"ה)
זאת דירה שהסלון שלה כאילו מחוץ לבית סגור טוב אז ה"חדר אוכל " זה קצת בנפרד, לנו זה היה מעולה כי כשהילדים קמו מוקדם הם הלכו לאכול יחד וסגרו את הדלת והרעש לא נכנס לכל החדרים אז לא כל המבוגרים קמו איתם.
יש שם המון המון המון דשא ומקומות ישיבה ונדנדות.
לגבי תמונות אין לי תמונות מידי בלי שיש שם ילד או מישהו מהמשפחה לכן אני שמה תמונות שהם שלחו לנו
כאן שמתי בזמנו תמונות:
![]()
בשורה תחתונה אנחנו היינו חוזרים לשם..
עורכת: מצאתי תמונות בלי אנשים
וואי הם מפרסמים די הרבה, ואחותי ניהלה את העניינים אז אין לי טלפון כרגע. הבעלים של המקום חרדי זה אני זוכרת והמושב הוא מושב די דתי ככה שאפשר בשבתות לסמוך על תפילות.תודה גדולה גדולה !
זה לא המתחם עליו דברתי.
אבל מענין מה שאת אומרת על המתחם הזה.
יודעת שם? יש לך טלפון? לכמה אנשים מתאים ?
את יודעת לכמה אנשים מתאים ? כמה חדרים במתחם?וואי הם מפרסמים די הרבה, ואחותי ניהלה את העניינים אז אין לי טלפון כרגע. הבעלים של המקום חרדי זה אני זוכרת והמושב הוא מושב די דתי ככה שאפשר בשבתות לסמוך על תפילות.
תודה גדולה גדולה !
זה לא המתחם עליו דברתי.
אבל מענין מה שאת אומרת על המתחם הזה.
יודעת שם? יש לך טלפון? לכמה אנשים מתאים ?
פה ממוקמת המערה המדוברת?במושב עצמנו יש מתחם גדול של קברי צדיקים, מערה (הכי גדולה בארץ) וכמו שכתבו תרנגולות, פרות...
מניינים יש בכמה בתי כנסת.
סה"כ מיקום אטרקטיבי- ליציאה למסלולים בטבע ואזור צפת/ מירון...
רבי אלעזר בן ערךמי קבור שם? אי
פה ממוקמת המערה המדוברת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים