טיול ונופש מושב עלמה בצפון - מתחם נופש. משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
של משפחת שלג.
נשמח לשמוע המלצות/דיס
מבחינת נקיון , תחזוקה - בחדרים וחדר האוכל...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
של משפחת שלג.
נשמח לשמוע המלצות/דיס
מבחינת נקיון , תחזוקה - בחדרים וחדר האוכל...
תודה רבה!
אני הייתי שם לפני כמה שנים
אם בכלל רלוונטי
היה יחסית בסדר בשביל קבוצה של גברים
כמובן לא ברמה של מלון

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם לפני כמה שנים
אם בכלל רלוונטי
היה יחסית בסדר בשביל קבוצה של גברים
כמובן לא ברמה של מלון
תודה.
לזוגות ומשפחות יכול להתאים ?
איך מבחינת הנקיון ?
בתמונות - החוץ נראה טוב... זה נכון? הבעיה זה החדרים ?
יש זבובים ?

• הוסף לסימניות
היינו לפני עשר שנים בדיוק.
רלוונטי?

• הוסף לסימניות
אם זה המתחם הגדול עם הג'ימבורי והבאגי אז הייתי שם לפני בערך חצי שנה.
היה מושלם!!!!! הילדים שלנו נהנו עד הגג מהמקום. יש שם שני טרמפולינות גדולות שמתאימות להרבה ילדים (על אחד אפשר לפתוח שפיצים של מים) יש שם 2 באגים גדולים ועוד שניים קטנים יותר. אנחנו היינו כשהיה קריר אז הבריכה היתה מחוממת, היא לא ענקית אבל התאימה לנו מאוד (היינו 25 איש) המתחם של הג'ימבורי זה המקום היחיד שלא היה מאוד נקי כי יש די הרבה יונים באזור אבל כשביקשנו הם באו וניקו שוב (לפני היה נקי )
הגודל של המטבח היה יפה ויש במקררים ומקפיא נוסף בחוץ.
יש שם גם מטבחון קטן לילדים בתוך המקום ומגנטים שאם בכול אופן איך שהוא משמעם לילדים (לנו לא קרה ב"ה)
זאת דירה שהסלון שלה כאילו מחוץ לבית סגור טוב אז ה"חדר אוכל " זה קצת בנפרד, לנו זה היה מעולה כי כשהילדים קמו מוקדם הם הלכו לאכול יחד וסגרו את הדלת והרעש לא נכנס לכל החדרים אז לא כל המבוגרים קמו איתם.
יש שם המון המון המון דשא ומקומות ישיבה ונדנדות.
לגבי תמונות אין לי תמונות מידי בלי שיש שם ילד או מישהו מהמשפחה לכן אני שמה תמונות שהם שלחו לנו
כאן שמתי בזמנו תמונות:

בשורה תחתונה אנחנו היינו חוזרים לשם..
עורכת: מצאתי תמונות בלי אנשים

קבצים מצורפים

• IMG_20211022_103210.jpg
    IMG_20211022_103210.jpg
    2.3 MB · צפיות: 64
  • IMG_20211022_085505.jpg
    IMG_20211022_085505.jpg
    KB 677.9 · צפיות: 70
  • IMG_20211021_222703.jpg
    IMG_20211021_222703.jpg
    KB 276 · צפיות: 58
  • IMG_20211021_222654.jpg
    IMG_20211021_222654.jpg
    KB 227.5 · צפיות: 54
  • IMG_20211021_222555.jpg
    IMG_20211021_222555.jpg
    KB 257.9 · צפיות: 59
  • IMG_20211021_221748.jpg
    IMG_20211021_221748.jpg
    1.1 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אם זה המתחם הגדול עם הג'ימבורי והבאגי אז הייתי שם לפני בערך חצי שנה.
היה מושלם!!!!! הילדים שלנו נהנו עד הגג מהמקום. יש שם שני טרמפולינות גדולות שמתאימות להרבה ילדים (על אחד אפשר לפתוח שפיצים של מים) יש שם 2 באגים גדולים ועוד שניים קטנים יותר. אנחנו היינו כשהיה קריר אז הבריכה היתה מחוממת, היא לא ענקית אבל התאימה לנו מאוד (היינו 25 איש) המתחם של הג'ימבורי זה המקום היחיד שלא היה מאוד נקי כי יש די הרבה יונים באזור אבל כשביקשנו הם באו וניקו שוב (לפני היה נקי )
הגודל של המטבח היה יפה ויש במקררים ומקפיא נוסף בחוץ.
יש שם גם מטבחון קטן לילדים בתוך המקום ומגנטים שאם בכול אופן איך שהוא משמעם לילדים (לנו לא קרה ב"ה)
זאת דירה שהסלון שלה כאילו מחוץ לבית סגור טוב אז ה"חדר אוכל " זה קצת בנפרד, לנו זה היה מעולה כי כשהילדים קמו מוקדם הם הלכו לאכול יחד וסגרו את הדלת והרעש לא נכנס לכל החדרים אז לא כל המבוגרים קמו איתם.
יש שם המון המון המון דשא ומקומות ישיבה ונדנדות.
לגבי תמונות אין לי תמונות מידי בלי שיש שם ילד או מישהו מהמשפחה לכן אני שמה תמונות שהם שלחו לנו
כאן שמתי בזמנו תמונות:

בשורה תחתונה אנחנו היינו חוזרים לשם..
עורכת: מצאתי תמונות בלי אנשים

תודה גדולה גדולה !
זה לא המתחם עליו דברתי.
אבל מענין מה שאת אומרת על המתחם הזה.
יודעת שם? יש לך טלפון? לכמה אנשים מתאים ?

• הוסף לסימניות
תודה גדולה גדולה !
זה לא המתחם עליו דברתי.
וואי הם מפרסמים די הרבה, ואחותי ניהלה את העניינים אז אין לי טלפון כרגע. הבעלים של המקום חרדי זה אני זוכרת והמושב הוא מושב די דתי ככה שאפשר בשבתות לסמוך על תפילות.

• הוסף לסימניות
וואי הם מפרסמים די הרבה, ואחותי ניהלה את העניינים אז אין לי טלפון כרגע. הבעלים של המקום חרדי זה אני זוכרת והמושב הוא מושב די דתי ככה שאפשר בשבתות לסמוך על תפילות.
את יודעת לכמה אנשים מתאים ? כמה חדרים במתחם?

• הוסף לסימניות
תודה גדולה גדולה !
זה לא המתחם עליו דברתי.

למשהו יש את המספר שלהם?
ממש מעניין אותי

• הוסף לסימניות
האם יש מה לעשות במושב?
פארקים? אטרקציות? קברים? בריכה?
אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
אין במושב עצמו כל כך מה לעשות
(יש במושב תרנגולות ופרות)

• הוסף לסימניות
במושב עצמנו יש מתחם גדול של קברי צדיקים, מערה (הכי גדולה בארץ) וכמו שכתבו תרנגולות, פרות...
מניינים יש בכמה בתי כנסת.
סה"כ מיקום אטרקטיבי- ליציאה למסלולים בטבע ואזור צפת/ מירון...

• הוסף לסימניות
מי קבור שם? אי
במושב עצמנו יש מתחם גדול של קברי צדיקים, מערה (הכי גדולה בארץ) וכמו שכתבו תרנגולות, פרות...
מניינים יש בכמה בתי כנסת.
סה"כ מיקום אטרקטיבי- ליציאה למסלולים בטבע ואזור צפת/ מירון...
פה ממוקמת המערה המדוברת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה