מזגן מזגן נייד מ"אושר עד" המלצות?

• הוסף לסימניות
האם זה עובד עם שעון שבת בשקע?
עובד מצוין עם שעון שבת
אולי רק אם זה לחדר קטן ממש
קנינו לסוכה 16 מטר
ומרגישים רק אם נצמדים למזגן...
אנחנו קנינו את מזגן של מולר 2 כ"ס לחדר ענק בתוך גלריה של גג רעפים שבקיץ אם נמצאים שם בלי מזגן מרגישים בתוך סאונה
תוך כמה דקות המזגן משתלט על כל החדר - 25 מעלות

• הוסף לסימניות
איך עובד השעון שבת?
לנו יש מזגן מיש ושמנו על שעון שבת ולא נדלק שוב כי צריך ללחוץ על לחצן ההפעלה כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
מזגן של מולר שקניתי מאושר עד הפסיק לעבוד אחרי שבוע

ובמשך חודש וחצי אני מנסה להשיג את נותן האחריות ורק אחרי חודש וחצי שלחו לי טכנאי" שעכב אותי שלוש שעות עוד דקה אני אצלך וכו

ממש מזעזע המזגן של מולר ואין אם מי לדבר לא מומלץ לקנות המינסיון שלי

• הוסף לסימניות
ואז הגיע טכנאי שעבד במשך שעה ו ואז אמר שצריך לבוא עוד הפעם כי צריך חלקים ואת הפעם הבא צריך לתאם

וזה יכול לקחת עוד הרבה זמןןןן לא מומלץ מזגן ניייד של מולר ממש על הפנים ושרות מזעזע

• הוסף לסימניות
מצורף חוות דעת שמפורסמת על נותן השרות של מולר אליהו שיווק חשמל

מצורף

מצווה לפרסם

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מיש חברת BUSH לא BOCH ומחזיק כמה שנים
אבל רק לסוכות

• הוסף לסימניות
איך אני מזהה אם מה שמוכרים עכשיו זה הדגם שצריך להוסיף לו מים או תלא
מדובר על מזגן של מולר באוש עד שעולה כ800 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה