www.prog.co.il
אשמח לעזור, אבל סתם מעניין אותי, באשכול לעיל דובר רק על מזגני אושר עד למיטב ידיעתי.קראתי את כל האשכולות
אין מספיק מידע על מזגנים ספציפית
בטח לא מנסיון
הדבר היחיד שיוצא ברור ששאר המכשירי חשמל שלהם לא שווים
אבל על מזגנים חסר מידע
אשמח לתגובות מבעלי הנסיון
תודה מראש!
ראיתי שם גם מזגני אינוורטר ב999 ש"ח.קראתי את כל האשכולות
בטח לא מנסיון
אבל על מזגנים חסר מידע
תודה מראש!
כנראה שמזגן נייד זה מהמחלקה של שאר מוצרי החשמל שהושמצו שם כדבעי,בכל מקרה, אנחנו קנינו מהם מזגן נייד של 1 כ"ס ב 800 ש"ח, הוא דפוק ממש. לא מקרר אפילו חדר 17 מ"ר.
כמובן שגם כשיש הרבה תלונות, זה לא אומר שתמיד הם לא שווים.קראתי את כל האשכולות
בטח לא מנסיון
אבל על מזגנים חסר מידע
תודה מראש!
קרה גם לי 2 סיפורים מזגן אחד התקנתי ופשוט לא עבד לי ניסיתי לפתוח את המזגן וראיתי שהם במפעל לא חיברו את החוטים טוב .אלא הפוך שיניתי ועובד טוב מזגן שני פתאום לפני שבועים הפסיק לקרר מילאתי גז ואחרי יומים כבר שוב לא קרר בדקתי וראיתי שיש דליפת גז במזגן או במדחס(לא קשור להתקנה) פניתי אליהם ואמרו שישלחו לי טכנאי ושיתקשר אלי יום לפני .זה היה לפני שבוע וכמובן שאף אחד לא התקשר ...זועה של שירות בקיצור .תתקשרו למולר זה המספר שלהם 039510033קנינו מזגני אינוורטר באושר עד.
אחד תקול. אחד היה בשימוש
למי אמורים לפנות? נסינו להתקשר לסניף לא היה מענה
מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים