דרוש מידע מזגני מולר - אושר עד

• הוסף לסימניות
מחיפוש כאן בפרוג עולה שהמוצרי חשמל שלהם זוועה
אבל לגבי מזגנים אין מספיק מידע

מבירורים בינתיים כל מי שמצאתי דווקא נהנה
נשמח לשמוע תגובות מהציבור, מנסיון כמובן
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש אשכול בנושא, חפש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קראתי את כל האשכולות
אין מספיק מידע על מזגנים ספציפית
בטח לא מנסיון
הדבר היחיד שיוצא ברור ששאר המכשירי חשמל שלהם לא שווים
אבל על מזגנים חסר מידע
אשמח לתגובות מבעלי הנסיון
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קראתי את כל האשכולות
בטח לא מנסיון
אבל על מזגנים חסר מידע
תודה מראש!
אשמח לעזור, אבל סתם מעניין אותי, באשכול לעיל דובר רק על מזגני אושר עד למיטב ידיעתי.
בכל מקרה, אנחנו קנינו מהם מזגן נייד של 1 כ"ס ב 800 ש"ח, הוא דפוק ממש. לא מקרר אפילו חדר 17 מ"ר.
אבל היו גם המלצות, אפשר למצוא שם.

• הוסף לסימניות
קראתי את כל האשכולות
בטח לא מנסיון
אבל על מזגנים חסר מידע
תודה מראש!
ראיתי שם גם מזגני אינוורטר ב999 ש"ח.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אנחנו קנינו מהם מזגן נייד של 1 כ"ס ב 800 ש"ח, הוא דפוק ממש. לא מקרר אפילו חדר 17 מ"ר.
כנראה שמזגן נייד זה מהמחלקה של שאר מוצרי החשמל שהושמצו שם כדבעי,
בכל מקרה 17 מטר זה גדול מדי בשביל מזגן נייד לדעתי

נחכה לבעלי הניסיון!

• הוסף לסימניות
אני יודע דבר אחד
כשחנויות חשמל יתחילו למכור מלפפונים ועגבניות - אני אקנה מוצרי חשמל באושר עד

• הוסף לסימניות
אח שלי קנה 5 מזגנים באושר עד 2 מתוכם לא עבדו בכלל וגם לא היה שירות 3 אחרים עובדים לו מצוין כבר שנתיים זה על המזל עם נופנים על חתיכה טובה אבל זה ממש הימור
ואגב עם אתה צריך עכשיו מזגנים אז יש קבוצת רכישה של מוצרי חשמל גם מזגנים במחיר שווה ממש עם שירות מעולה אצל סוכן בשם
אליהו פריד. 0527101223
תגיד שאתה משערי בית שמש (כך קוראים לקבוצה)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קראתי את כל האשכולות
בטח לא מנסיון
אבל על מזגנים חסר מידע
תודה מראש!
כמובן שגם כשיש הרבה תלונות, זה לא אומר שתמיד הם לא שווים.
לפני כשנתיים קניתי מערכת סטריאו של 'מולר' בכמה עשרות שקלים, והיא משמשת אותנו היטב.

• הוסף לסימניות
קנינו מזגני אינוורטר באושר עד.
אחד תקול. אחד היה בשימוש
למי אמורים לפנות? נסינו להתקשר לסניף לא היה מענה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
קנינו מזגני אינוורטר באושר עד.
אחד תקול. אחד היה בשימוש
למי אמורים לפנות? נסינו להתקשר לסניף לא היה מענה
מה עושים?
קרה גם לי 2 סיפורים מזגן אחד התקנתי ופשוט לא עבד לי ניסיתי לפתוח את המזגן וראיתי שהם במפעל לא חיברו את החוטים טוב .אלא הפוך שיניתי ועובד טוב מזגן שני פתאום לפני שבועים הפסיק לקרר מילאתי גז ואחרי יומים כבר שוב לא קרר בדקתי וראיתי שיש דליפת גז במזגן או במדחס(לא קשור להתקנה) פניתי אליהם ואמרו שישלחו לי טכנאי ושיתקשר אלי יום לפני .זה היה לפני שבוע וכמובן שאף אחד לא התקשר ...זועה של שירות בקיצור .תתקשרו למולר זה המספר שלהם 039510033

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה