1. כן, לדבר איתם ולומר להם שאם לא מחזירים את הפטור מעמלות תעברו לבנק אחר שייתן לכם פטור (אם ישאלו דוגמאות תנו להם דיסקונט טאצ'ר).צפה בקובץ המצורף 1264103
בבנק לאומי-גובים עמלות שלא גבו פעם
1.האם יש דרך לבטל אותם?
2.האם הכנסת המשכורת תעזור לביטול העמלות?
3.והאם יש בנקים איכותייים(שירות טוב) שיתנו פטור מעמלות למצטרפים חדשים?
אשמח לעזרה
תודה על התשובה.1. כן, לדבר איתם ולומר להם שאם לא מחזירים את הפטור מעמלות תעברו לבנק אחר שייתן לכם פטור (אם ישאלו דוגמאות תנו להם דיסקונט טאצ'ר).
2. לא קשור.
3. לא מכיר בנק איכותי בארץ, ולא מכיר צורך בשירות, אתרי הבנקים השונים (חוץ מאולי ירושלים) מהווים שירות מספק ללא צורך לגשת לפקיד. ולפי מה שמתפרסם כולם נותנים הטבות בעמלות לכנה שנים ללקוחות חדשים.
יש בנקים שזה לתמיד כמו חשבון ירוק בבינלאומי-פאגי, וטאצ'ר בדיסקונט שזה חשבונות לשימוש רק באתר ובאוטומציה ואז זה ללא עמלות רגילות.
לסניף אני בטוח לא אגיע בשביל זהאם רוצים לתת יתנו בכל מקרה, ואם לא רוצים לא יתנו בכלל.
אולי הכי טוב זה פנים מול פנים בסניף.
בהצלחהלסניף אני בטוח לא אגיע בשביל זה
אני מבין ממך שאין בעיה לפנות באינטרנט
וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות עכשיו
עסקאות תשלומים אין צורך וגם אין איך להעביר,החברה החדשה פונה לכל החברות יש להם הו"ק בכרטיס הישן ואומרת להם שזה התחלף.
אכן לא כל החיובים מוגדרים בצורה שהחברה יכולה לפנות אליהם, ולא כל החברות שמות לב להודעות האלו, לכן אתם גם תצטרכו לעקוב שהכל עבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים