עם לא רשום טרולי אז זה לא כולל במחיר.בדחיפות,
הזמנתי כרטיס טיסה להונגריה למחר
ועכשיו אני שמה לב שלא ציון שזה כולל טרולי
האם מזוודת טרולי מובן מאליו שזה כלול במחיר?
כי כתוב רק כבודת יד
אשמח למענה בדחיפות ממש!
נותנים לך לאיטליה באביב ב50 דולרוואו.
יש מושג טיסה ללא טרולי ומזוודה בכלל?
ממש כך. אבל אתה יכול להביא תיק גב מלא ושקיות ביד. אנחנו עשינו את זה גם בהלוך וגם בחזור ולא אמרו לנו כלום. והיו עוד הרבה מאוד אנשים על הטיסה שעשו את זה.וואו.
יש מושג טיסה ללא טרולי ומזוודה בכלל?
לא לאיטליה, להונגריה.נותנים לך לאיטליה באביב ב50 דולר
מי צריך מזוודה .
אני אומר מנסיון להונגריה.לא לאיטליה, להונגריה.
נראה לי שזה מה שאני יעשה.ממש כך. אבל אתה יכול להביא תיק גב מלא ושקיות ביד. אנחנו עשינו את זה גם בהלוך וגם בחזור ולא אמרו לנו כלום. והיו עוד הרבה מאוד אנשים על הטיסה שעשו את זה
3 קילו??נראה לי שזה מה שאני יעשה.
הבעיה היא שהטיסה בחזור היא בחברת וויזייאר שמעתי שהם יותר מקפידים.
יש מצב שהם יעשו לי בעיות על תיק גב שחורג מ 3 ק"ג?
כתוב לי תיק נשיאה במשקל 3 ק"ג3 קילו??
הם נותנים 10 קילו !
ולרוב הביקורות שלהם על הגודל ולא על המשקל .
אכן יש טיסות של ישראיר ללא כבודה.כתוב לי תיק נשיאה במשקל 3 ק"ג
על מזוודת טרולי כתוב 10 ק"ג אבל זה לא כלול במחיר..
תמיד בחזור יותר מקפידיםנראה לי שזה מה שאני יעשה.
הבעיה היא שהטיסה בחזור היא בחברת וויזייאר שמעתי שהם יותר מקפידים.
יש מצב שהם יעשו לי בעיות על תיק גב שחורג מ 3 ק"ג?
חזרתי לפני כמה חודשים מסופיה עם וויזאייר, היה לי רק תיק גב גדול, הם מדדו לי את הגודלתמיד בחזור יותר מקפידים
ומעולם לא ראיתי ששקלו כבודת יד
הכי גרוע מדדו גודל
על מזוודה קטנה? או תיק גב שחורג בגודל?נכון ללפני חודש, וויזאר עשו לי בעיות נוראיות בטיסה להונגריה וחזור על מזוודה קטנטנה. שילמתי קנס של 300 ש"ח לצד, ולא הייתי היחידה בטיסה שנקנסתי.
בדיוק. תמיד בחזור ותמיד על גודל ולא משקל.חזרתי לפני כמה חודשים מסופיה עם וויזאייר, היה לי רק תיק גב גדול, הם מדדו לי את הגודל
זה חרג בקצת, והכריחו אותי לשלם על מזוודה 70 יורו!
מה שעשיתי לא עזרבדיוק. תמיד בחזור ותמיד על גודל ולא משקל.
לא יכולת להוציא בגדים וללבוש אותם? או להעביר דברים לנוסעים אחרים?
זה מה שראיתי שנוסעים אחרים עושים
נסעתי לפני חודש להונגריה אחת שעמדה לפני ביקשו ממנה לשלם קנס300 ש"ח על התיק גב כי זה חרג מהגודל היא השאירה את התיק בשדה. שיתפוצצו . למה לשלם להם 300 ש"ח עם כל התכולה של התיק שווה פחות מזה?.מה שעשיתי לא עזר
זה נשאר חורג מהגודל
ומיהרנו כי הגענו באיחור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //