דרוש מידע מזרון קפיצים-- כן או לא??

• הוסף לסימניות
מאוד נוח לי , השאלה מה בקשר לכאבי גב ....
ואם כבר, (אנחנו עוברים דירה) מכונת כביסה טובה.יש לכם המלצה חמה ?? (סתם מרגיש לי ש"בוש" זה הכי טוב???)
תודה.

• הוסף לסימניות
מאוד נוח לי , השאלה מה בקשר לכאבי גב ....
ואם כבר, (אנחנו עוברים דירה) מכונת כביסה טובה.יש לכם המלצה חמה ?? (סתם מרגיש לי ש"בוש" זה הכי טוב???)
תודה.
קפיצים לא הולך עם מי שסובל מכאבי גב.
בוש מכונה מעולה.
תוצרת פולין ולא סין.
ורק דרך יבואן רשמי, ולא יבוא מקביל.

• הוסף לסימניות
לאאאאאאא קפיצים..... הרבה חסרונות ..אני מגיע מהתחום אם את מעוניינת תוכלי ליצור קשר באישי במחירים זולים הרבה מהחנויות

• הוסף לסימניות
לאאאאאאא קפיצים..... הרבה חסרונות ..אני מגיע מהתחום אם את מעוניינת תוכלי ליצור קשר באישי במחירים זולים הרבה מהחנויות
אתה בטוח ??
אולי קצת תסביר לי כי טיפלה קשה לי לוותר על החלום...ובמחסן המזרונים הבטיח לי שאם זה מזרון טוב זה לא קשור לכאבי גב.....

• הוסף לסימניות
שלום וברכה מניסיוני מזרון יצוק ספוג הרבה יותר טוב מקפיצים... קשה לי קצת לפרט הדבר המשמעותי ביותר שקפיץ זה דבר מתכתי ודק ולא שומר עמידות לאורך זמן ובמיוחד פוגם בספוג אם תרצו להזמין אצלי יש אצלי את כל הסוגים כולל קפיצים במחירים מנצחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יש לי מכונת כביסה די חדשה, פחות מ 3 שנים של קונסטרוקטה,7 קילו
לפני תקופה נפלה הדלת מהמקום. עדיין היה אפשרי להמשיך לכבס, אבל כנראה היא נפלה על הרצפה ונהיה בה סדק
ופעם אחת תוך כדי תוכנית הרתחה הדלת התנפצה מבפנים
הטכנאי הקבוע שדרכו קנינו את המכונה היה לא זמין והייתי חייבת דחוף את המכונה,
מישהו המליץ לי על טכנאי חרדי משלנו,
הוא בא לבדוק ואמר שזה דגם חדש ולכן אי אפשר להשיג את הדלת בתור חלק חילוף
אבל הוא יכול לנסות להשיג את הזכוכית ואת הציר
הוסיף שזה יעלה יקר, לא יודע בדיוק כמה
אחרי זה התקשר ואמר שיעלה 700 שקל וזה מחיר ממש טוב
לא היה לי מושג מה המחירים והייתי צריכה את המכונה דחוף אז סגרתי איתו
איכשהו אחרי שהביא את הציר והזכוכית וחיבר פתאום אין לי ידית לפתיחה, כי חסרה איזו מסגרת פלסטיק לבנה שאמנם נפלה מזמן,
אבל לפני התיקון הייתה ידית ועכשיו אין.
אחר כך בדקתי מחירים במידרג וראיתי שהממוצע להחלפת דלת שלמה זה 450 והכי יקר 600 לדלת שלמה, לא לחלקי חילוף
ראיתי שאפשר גם להזמין ברשת דלת שלמה של מכונת קונסטרוקטה להתקנה עצמית ב 460 שקל,השאלה איך אפשר לדעת אם מתאים לדגם שיש לי
לסיכום השאלה שלי האם זה מחיר הגיוני לדרוש 700 שקל ולתת תוצאה לא יפה ולא נוחה
או שזה סתם ניצול המחיר מופקע, ונפלתי בזה רק כי סמכתי עליו שהוא מאנש, הוגן
בשעה טובה קנינו דירה (לא חדשה)
בתחילת השבוע המוכרים עברו לדירה שלהם סוף סוף.
היום בעלי הלך לראות את הדירה ולקחת את המפתחות מהשכנים ונחרד!!
תריסים שבורים, דלתות לא מחוברות, סירחון נורא ואיום, ארונות מטבח חצי שבורים
כשבאנו לראות את הדירה ידענו שהיא קצת ישנה, אבל היא לא היתה כך!!!
אנחנו הולכים להשכיר אותה משבוע הבא וזה אומר עבודה סיזיפית כי אנחנו לא נתנהג כחמורים להביא ככה לשוכרים!
מה שהכי תיסכל אות זו העובדה שמדובר באנשים נורמליים כביכול,
משפחת אברך מכובדת, הכי קלאסית בעולם!
נראה לכם הגיוני שמלפני שבועיים - שאז השוכרים שלנו באו לראות את הדירה, ועד עכשו - הם היו עסוקים בלשבור את הדירה?
לנו נראה שהיה כאן ניסיון קצת "לנקום" אחרי מסכת ארוכה שכבר עברנו איתו.
(לדוגמא ארון חדר שינה הם רצו למכור לנו במחיר יקר נורא ולא רצינו, ובעלי אומר לי - אין ארון בחדר אבל הברגים על הרצפה - מה שאומר שהארון בפח...)
מדגישה שוב - אברך מכובד ממש!
וגם אנחנו משפחה אברכית לגמרי, ממש כמוהם ועדיין בשוקקקק
עוד שמחנו שמצאנו מוכרים טובים שאפשר לסמוך עליהם...
אולי אנחנו קצת תמימים, אבל עדיין! בחיים לא הייתי משאירה ככה דירה אחרי!
שלום לכולם,
לאחרונה יוצא לי לשמוע המון על המושג "תודעת שפע".
זה נשמע מושג מאוד מבטיח, אבל ככל שאני מנסה להבין אותו לעומק עולות לי שאלות שמעסיקות אותי מאוד, ואשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם.

אני מנסה להבין את הקשר בין זה לבין האמונה והחינוך שקיבלנו.
רובנו גדלנו על מסרים של "השלמה עם המציאות" – הגישה שאומרת שמה שמגיע לנו - נקבל, ואם לא קיבלנו , כנראה שזה לא הזמן או שזה לא בשבילנו.
למרות שיש בזה המון אמת ואמונה, אני תוהה האם לפעמים המסרים הללו הופכים אצלנו ל"אמונות מגבילות"?
הרי אם אני אומרת לעצמי "זה מה שיש ועם זה נסתדר", האם אני לא חוסמת בטעות את היכולת שלי לבקש ולצפות ליותר מהקב"ה?
אם הכל ממנו והוא כל יכול, למה כל כך קשה לנו לשחרר את התפיסה המצמצמת הזו ולפתוח את הלב לשפע גדול יותר?
האם ההשלמה שלנו היא באמת אמונה וענווה, או שהוא סוג של חוסר אמונה ביכולת האינסופית של ה'?

וכמובן, השאלה המתבקשת-- אם זו אכן דרך התורה, מדוע רובינו חונכנו אחרת?? חוסר מודעות? איך יתכן?

אני מאוד רוצה לעשות שינוי בתחום הזה, אבל אני מתלבטת:
האם מספיק לקרוא ספרים ולשמוע הרצאות כדי שהתפיסה הזו תשתנה, או שזה מחייב תהליך אישי צמוד?

כאן אני צריכה את עזרתכם:
מי שכבר נמצא בדרך הזו או עבר שינוי בתודעה –
* האם זה באמת עובד?
* מה באמת עזר לכם ליישם את הגישה הזו בחיי היומיום?
* איך הופכים את הידע היבש על "שפע" להרגשה פנימית חיה?
* אם זה לא רק קריאה, מה היו הכלים המעשיים שעזרו לכם לשנות את המחשבה ביום-יום?

*** אשמח מאוד להמלצות על ספרים (בפרט ברוח יהודית), / שיתוף קבצים מעניינים שאפשר ללמוד מהם,
או כל פיסת מידע שתוכל לעזור לי להבין איך מתקדמים.

תודה רבה לכל המשיבים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה