- הוסף לסימניות
ראיתי על זה פרסומת בשבועות האחרונים (טומי הלפיגר) ואני לא יודעת באיזו חנות בב"ב משיגים את זה,
באיזו חנות ובאיזה רחוב?
תודה, זה דחוף!!!
באיזו חנות ובאיזה רחוב?
תודה, זה דחוף!!!
נכתב ע"י dem;1266406:בליטל פרינסס ברב שפע יש מחזיקים (חיקויים) של כל החברות המגונדרות... (גם טומי)
נכתב ע"י פרפר;1266383:את לא מאשדוד?
ראיתי את זה:
מה הרעיון לשים ציפוי זהב על מחזיק מוצץ?
אולי יש אמהות שככה ישמרו טוב יותר על התינוק שלהן...
עוד מעט יהיו מחזיקי מוצץ עם יהלומים
רק התינוקת שלי לא רוצה מוצץ ואני אנה אני באה... אין מחזיקי מוצץ, אין מותגים ואין זהב 24K!!! אולי לשים לה רק ליופי?[]
צחוק מכאיבבבבבבבבבבבבנכתב ע"י נ פלוס;1266452:אני דווקא כן חושבת שזה רעיון מצויין לשים זהב על מחזיק מומץ! והייתי ממליצה אפילו להוסיף יהלום אמיתי!
אולי ככה יהיה לנו פחות אסונות של שחכת תינוק באוטו, אני בטוחה שעל הזהב ויהלום אנשים ישמרו קצת יותר![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1266452:אני דווקא כן חושבת שזה רעיון מצויין לשים זהב על מחזיק מומץ! והייתי ממליצה אפילו להוסיף יהלום אמיתי!
אולי ככה יהיה לנו פחות אסונות של שחכת תינוק באוטו, אני בטוחה שעל הזהב ויהלום אנשים ישמרו קצת יותר![]()
נכתב ע"י פרפר;1266383:את לא מאשדוד?
ראיתי את זה:
מה הרעיון לשים ציפוי זהב על מחזיק מוצץ?
אולי יש אמהות שככה ישמרו טוב יותר על התינוק שלהן...
עוד מעט יהיו מחזיקי מוצץ עם יהלומים
רק התינוקת שלי לא רוצה מוצץ ואני אנה אני באה... אין מחזיקי מוצץ, אין מותגים ואין זהב 24K!!! אולי לשים לה רק ליופי?[]
נכתב ע"י ov;1266619:אם אתם שואלים על איכות, אז תדעו שזה לא שווה גרוש!
היה לי כזה לבן שלי, וזה נהרס תוך כמה שבועות... וזה לא סיפור זול (עלה בערך 35 ש"ח)
והאות מוטבע על העור, וזה מיד ירד...... והמחזיק ממש התפורר...
נכתב ע"י קקטוס;1266774:פעם לתינוק קראו "התכשיט שלי"
היום עוטפים אותו בתכשיטים..
מבחינת התינוק אין לו הבדל אם זה טומי מקורי או מזוייף
אפילו אם תתאמצו להסביר לו שזה "מותג", וזה "אין" לכבול את המוצץ הממותג במחזיק ממותג, הוא בסך הכל ינסה לתלוש את זה ולהכניס את זה לפה..
אז בשביל מה?
נכתב ע"י חן שיין;1266627:35??????
זה שיא הזול בתחום....
זה נע בסביבות ה50-100 ש"ח.
נכתב ע"י פרפר;1267058:מי אמר שזה בשביל התינוק?
יש אמהות שהתינוק בשבילן הוא בסה"כ עוד פרט בהופעה. יש להן תיק ממותג, ועגלת יוקרה, ותינוק ממותג, ו-אפשר לצאת, זזנו!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים