מחזיק למוצץ ממותג איפה משיגים?

• הוסף לסימניות
ראיתי על זה פרסומת בשבועות האחרונים (טומי הלפיגר) ואני לא יודעת באיזו חנות בב"ב משיגים את זה,
באיזו חנות ובאיזה רחוב?
תודה, זה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
יש בתכשיק
050-4109363
נחמיה פינת עזרא בני ברק

כדאי שתתקשרי קודם לראות שאכן יש

אני ראיתי השבוע בסניף בירושלים.

• הוסף לסימניות
את לא מאשדוד?
ראיתי את זה:
מה הרעיון לשים ציפוי זהב על מחזיק מוצץ?
אולי יש אמהות שככה ישמרו טוב יותר על התינוק שלהן...
עוד מעט יהיו מחזיקי מוצץ עם יהלומים:)
רק התינוקת שלי לא רוצה מוצץ ואני אנה אני באה... אין מחזיקי מוצץ, אין מותגים ואין זהב 24K!!! אולי לשים לה רק ליופי?:rolleyes:[]

קבצים מצורפים

• מחזיק מוצץ.png
    KB 245.6 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
מי שדווקא רוצה יש גם חיקויים של זה לא מזהב אבל נראה אותו דבר

• הוסף לסימניות
אני כבר ראיתי מוצץ עם יהלומים... יש כאלה שאין להם מה לעשות עם הכסף שלהם.. נעבעך....
אבל פטיט סוויט פרסמה.
ואתמול היתה מכירה בבית דוד שאול. לא יודעת של מי והיה שם.

• הוסף לסימניות
בליטל פרינסס ברב שפע יש מחזיקים (חיקויים) של כל החברות המגונדרות... (גם טומי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1266406:
בליטל פרינסס ברב שפע יש מחזיקים (חיקויים) של כל החברות המגונדרות... (גם טומי)

מה המחירים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1266383:
את לא מאשדוד?
ראיתי את זה:
רק התינוקת שלי לא רוצה מוצץ ואני אנה אני באה... אין מחזיקי מוצץ, אין מותגים ואין זהב 24K!!! אולי לשים לה רק ליופי?:rolleyes:[]

אני דווקא כן חושבת שזה רעיון מצויין לשים זהב על מחזיק מומץ! והייתי ממליצה אפילו להוסיף יהלום אמיתי!
אולי ככה יהיה לנו פחות אסונות של שחכת תינוק באוטו, אני בטוחה שעל הזהב ויהלום אנשים ישמרו קצת יותר ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1266452:
אני דווקא כן חושבת שזה רעיון מצויין לשים זהב על מחזיק מומץ! והייתי ממליצה אפילו להוסיף יהלום אמיתי!
אולי ככה יהיה לנו פחות אסונות של שחכת תינוק באוטו, אני בטוחה שעל הזהב ויהלום אנשים ישמרו קצת יותר ;)
צחוק מכאיבבבבבבבבבבבב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1266452:

היום ממליצים לשים את הסלולרי בסלקל של התינוק בזמן נסיעה. גם יהלום אפשר לשכוח, אבל פלאפון???:eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1266383:
את לא מאשדוד?
ראיתי את זה:

אם אתם שואלים על איכות, אז תדעו שזה לא שווה גרוש!
היה לי כזה לבן שלי, וזה נהרס תוך כמה שבועות... וזה לא סיפור זול (עלה בערך 35 ש"ח)
והאות מוטבע על העור, וזה מיד ירד...... והמחזיק ממש התפורר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1266619:
אם אתם שואלים על איכות, אז תדעו שזה לא שווה גרוש!
היה לי כזה לבן שלי, וזה נהרס תוך כמה שבועות... וזה לא סיפור זול (עלה בערך 35 ש"ח)
והאות מוטבע על העור, וזה מיד ירד...... והמחזיק ממש התפורר...

35??????
זה שיא הזול בתחום....

זה נע בסביבות ה50-100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
פעם לתינוק קראו "התכשיט שלי"
היום עוטפים אותו בתכשיטים..
מבחינת התינוק אין לו הבדל אם זה טומי מקורי או מזוייף
אפילו אם תתאמצו להסביר לו שזה "מותג", וזה "אין" לכבול את המוצץ הממותג במחזיק ממותג, הוא בסך הכל ינסה לתלוש את זה ולהכניס את זה לפה..
אז בשביל מה?

• הוסף לסימניות
לי גם יש כזה, עלה בערך 50₪ המחזיק עדיין חי וקיים אבל ההטבעה של האות נמחקה תוך חצי יום וזה היה מאד מעצבן

• הוסף לסימניות
תגידו?
ממש משעמם לאנשים עם הכסף? עד שאין להם כבר מה לקנות......
שעשעתם אותי!
מחזיק מזהב?? הזוי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1266774:
פעם לתינוק קראו "התכשיט שלי"
היום עוטפים אותו בתכשיטים..
מבחינת התינוק אין לו הבדל אם זה טומי מקורי או מזוייף
אפילו אם תתאמצו להסביר לו שזה "מותג", וזה "אין" לכבול את המוצץ הממותג במחזיק ממותג, הוא בסך הכל ינסה לתלוש את זה ולהכניס את זה לפה..
אז בשביל מה?

מי אמר שזה בשביל התינוק?
יש אמהות שהתינוק בשבילן הוא בסה"כ עוד פרט בהופעה. יש להן תיק ממותג, ועגלת יוקרה, ותינוק ממותג, ו-אפשר לצאת, זזנו!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1266627:
35??????
זה שיא הזול בתחום....

זה נע בסביבות ה50-100 ש"ח.

רק 100 ש"ח? ממש זול!!!
אולי אני אקנה גם אחד לי ואחד לבעלי...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1267058:
מי אמר שזה בשביל התינוק?
יש אמהות שהתינוק בשבילן הוא בסה"כ עוד פרט בהופעה. יש להן תיק ממותג, ועגלת יוקרה, ותינוק ממותג, ו-אפשר לצאת, זזנו!!

פרפר
שכחת את החלוק השבתי לבנים:p:p:p:p:p

• הוסף לסימניות
לא להאמין,
יושבים פה חברה שמתיימרים להיות חרדים (עידנתי,רציתי לכתוב יהודים)
ולועגים בכזה בוז למשהו שלא מוצא חן בעיניהם.
תורידו הילוך. לא צריך להוציא כל פנינה החוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה