- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;1267200:חבל על הכסף הכיתוב יורד מיד מהמחזיק עצמו וזה מאבד את כל היופי
אני אישית קניתי לתאומים שלי באשדוד במכירה ואני מאוכזבת כבר אמרתי ירד הצבע מהמחזיק עצמו מהפלסטיק אחרי כמה ימים
נכתב ע"י שירה בנט;1267200:חבל על הכסף הכיתוב יורד מיד מהמחזיק עצמו וזה מאבד את כל היופי
נכתב ע"י sarit_f;1268199:אני לא מבינה אתת אלה שנכנסים לכיס של אחרים.. עם כל הכבוד ל'הסתפקות במועט., וללחץ על לחם וחלב, שכחו שיש כאלה שב"ה קצת רווח להים יותר מאחרים, למרות שבימינו כולם באותה סירה.. אבל בכ"ז, יכול להיות שיש להם כסף מיותר (50₪! מי שישמע!) להשקיע על מוצץ ממותג או דברים אחרים, וזה עושה להם טוב, אז לבריאות! מי שם אותנו לחנך ו'לדאוג' לאחרים? שכל אחד יעשה את החשבונות שלו לעצמו, ואם יש לו שאלה שילך לרב שלו..
נכתב ע"י sem;1268693:כשומעים איך זה נשמע שאנשים שהיו אמורים להסתדר באים לבקש הלואה כדי לגלגל אותה להלוואה אחרת, וכל זה כדי לממן רמת חיים גבוהה מכפי יכולתם, פתאום מבינים למה נכנסים לכיס של השני ולמה זה מקומם
ורמת חיים גבוהה ויקרה נוצרת בדיוק מצירוף של 50+50+50 וכן הלאה.
נכתב ע"י sarit_f;1268698:כל עוד הבנאדם הנ"ל לא בא אליך וביקש הלוואה ולא החזיר בזמן, אין לך שום סיבה להיכנס לו לכיס, שכל אחד ידאג לעצמו בלי לחנך אחרים.
מצטערת,
אני פשוט לא יכולה לסבול שנכנסים לאחרים לכיס, זה מקומם אותי!
נכתב ע"י sarit_f;1268698:כל עוד הבנאדם הנ"ל לא בא אליך וביקש הלוואה ולא החזיר בזמן, אין לך שום סיבה להיכנס לו לכיס, שכל אחד ידאג לעצמו בלי לחנך אחרים.
מצטערת,
אני פשוט לא יכולה לסבול שנכנסים לאחרים לכיס, זה מקומם אותי!
נכתב ע"י ארבע;1269058:אגב מחזיקי מוצצים, ראיתי חמודים מאד בעשרה שקלים בחנות סוקסטור ברבי עקיבא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים