כללי מחירון הגרפיקאים

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;350122:
יום אחד לא נכנסתי לפרוג...

אוהו..
כאן בדיוק הבעיה שלך

יום שלם בלי פרוג?!.. :rolleyes:

• הוסף לסימניות
SHIA, אני מסכימה עם עדן שנקודת המוצא של כל תחומי העיצוב הוא עיצוב, אבל מה שכן כל תחום צריך התמחות ספציפית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;350158:
SHIA, אני מסכימה עם עדן שנקודת המוצא של כל תחומי העיצוב הוא עיצוב, אבל מה שכן כל תחום צריך התמחות ספציפית.

נקודת המוצא של כל הרופאים היא רפואה. אבל לא הייתי פונה לרופא שיניים כדי לטפל בבעיות עור. לא הייתי פונה לעו"ד העוסק בנדל"ן כדי לטפל בתיק פלילי.

אני כמעצב גרפי בן למעצבת פנים יודע כמה ידע חסר לי כדי לעצב סלון.
נכון. יש הרבה מן המשותף.
אבל למעצב גרפי אין את הידע והנסיון הנדרשים כדי ליצור עיצוב פנים נכון ואפקטיבי. אם אצטרך לעשות זאת, מן הסתם שאצליח במידה רבה יותר ממי שאינו מעצב, אבל בהחלט אין לי את הידע הנחוץ כדי לעצב בית.
מעצבת פנים מן הסתם לא תצלח לעיצוב שמלת ערב.
ומעצב אופנה לא יודע איך לעצב כרזה. הרי זה שייך לתחום של תקשורת חזותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;350170:
נקודת המוצא של כל הרופאים היא רפואה. אבל לא הייתי פונה לרופא שיניים כדי לטפל בבעיות עור. לא הייתי פונה לעו"ד העוסק בנדל"ן כדי לטפל בתיק פלילי.

אני כמעצב גרפי בן למעצבת פנים יודע כמה ידע חסר לי כדי לעצב סלון.
נכון. יש הרבה מן המשותף.
אבל למעצב גרפי אין את הידע והנסיון הנדרשים כדי ליצור עיצוב פנים נכון ואפקטיבי. אם אצטרך לעשות זאת, מן הסתם שאצליח במידה רבה יותר ממי שאינו מעצב, אבל בהחלט אין לי את הידע הנחוץ כדי לעצב בית.
מעצבת פנים מן הסתם לא תצלח לעיצוב שמלת ערב.
ומעצב אופנה לא יודע איך לעצב כרזה. הרי זה שייך לתחום של תקשורת חזותית.

כמובן:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;350170:

דימוי מעולה ואפשר להסביר איתו בדיוק את כוונתי.
כמו שרופא עור לא ינתח חולה לב, אך למרות זאת עיסוקו הוא רפואה, כך מעצב גרפי לא יעצב סלון למרות שעיסוקו הוא עיצוב.
העניין הוא מאיפה הגיעה נקודת המוצא: האם קודם רצית להיות מעצב ואז החלטת ללכת על תחום הגרפיקה (כמו רופא שמחליט להתמקצע בתחום רפואת העור) או קודם רצית להיות גרפיקאי ולהתמחות רק בגרפיקה (כמו קוסמטיקאית)?
שוב, לא בהכרח כלל שרמתו של זה פחותה מזה, אך ההבדל בשם הוא מהותי לדעתי.
אולי כדאי לשאול את האקדמיה ללשון / או באשכול הסמוך...

• הוסף לסימניות
דרך אגב, כדאי לבדוק את כל ענין המחירון מבחינה משפטית כדי לא להסתבך.

• הוסף לסימניות
לא להסתבך עם מי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;350155:
אוהו..
כאן בדיוק הבעיה שלך

יום שלם בלי פרוג?!.. :rolleyes:

אני מרגישה תלמידה נזופה...:eek: ולכן אשתדל לתרץ את עצמי...:)
הייתי בטיסה לארצינו הקדושה...

האם התירוץ התקבל??? :confused:
בד"כ פרוג פתוח על המסך ברקע כמעט כל היום וכל יום....:p:p:p

• הוסף לסימניות
איפה המחירון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה