- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;350122:יום אחד לא נכנסתי לפרוג...
אוהו..
כאן בדיוק הבעיה שלך
יום שלם בלי פרוג?!..
נכתב ע"י שיר770;350122:יום אחד לא נכנסתי לפרוג...
נכתב ע"י GRN;350158:SHIA, אני מסכימה עם עדן שנקודת המוצא של כל תחומי העיצוב הוא עיצוב, אבל מה שכן כל תחום צריך התמחות ספציפית.
נכתב ע"י Shia;350170:נקודת המוצא של כל הרופאים היא רפואה. אבל לא הייתי פונה לרופא שיניים כדי לטפל בבעיות עור. לא הייתי פונה לעו"ד העוסק בנדל"ן כדי לטפל בתיק פלילי.
אני כמעצב גרפי בן למעצבת פנים יודע כמה ידע חסר לי כדי לעצב סלון.
נכון. יש הרבה מן המשותף.
אבל למעצב גרפי אין את הידע והנסיון הנדרשים כדי ליצור עיצוב פנים נכון ואפקטיבי. אם אצטרך לעשות זאת, מן הסתם שאצליח במידה רבה יותר ממי שאינו מעצב, אבל בהחלט אין לי את הידע הנחוץ כדי לעצב בית.
מעצבת פנים מן הסתם לא תצלח לעיצוב שמלת ערב.
ומעצב אופנה לא יודע איך לעצב כרזה. הרי זה שייך לתחום של תקשורת חזותית.
נכתב ע"י Shia;350170:נקודת המוצא של כל הרופאים היא רפואה. אבל לא הייתי פונה לרופא שיניים כדי לטפל בבעיות עור. לא הייתי פונה לעו"ד העוסק בנדל"ן כדי לטפל בתיק פלילי.
נכתב ע"י מירי10;350155:אוהו..
כאן בדיוק הבעיה שלך
יום שלם בלי פרוג?!..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים