מה זה כולל?למבינים:
שכירות 3 חדרים בריבניץ 5000 ש"ח לחדש כדאי לקחת?
(אישרו לי)
קומה 2 חדרי שירותיםמה זה כולל?
כמה שנים?
כמה חדרי שירותים
קומה מחסן
נוף, וכו'
מה זא סגרו על שנה, אשרו לי?קומה 2 חדרי שירותים
סגרו על שנה אחת
אבל בעצם הפרויקט נבנה בשביל השכרה
כבר סגרתי אבל אני שואל האם עשיתי דבר נכוןמה זא סגרו על שנה, אשרו לי?
אתה שואל על ההצעה או שכבר שכרת את זה?
5000 נשמע לי הרבה לדירת 3 חדרים ברמת אברהם.כבר סגרתי אבל אני שואל האם עשיתי דבר נכון
למחסור הקיים כרגע בדירות זה מחיר סביר מאוד,שכירות 3 חדרים בריבניץ 5000 ש"ח לחדש כדאי לקחת?
זה מחיר כמו רמה ד', לא?למחסור הקיים כרגע בדירות זה מחיר סביר מאוד,
אבל ברגע שריבניץ יתאכלס יתפנו הרבה דירות
ואז ההשערה היא שהמחירים ירדו.
וכן כשהגורן יתאכלס..
יש ציבורים מאוד גדולים שמעדיפים את רמת אברהם.מה מחסור, למי שרוצה אולי דווקא רמת אברהם..
מה סוג האוכלוסיה שם?יש ציבורים מאוד גדולים שמעדיפים את רמת אברהם.
א.בגלל המיקום
ב. בגלל סגנון האוכלוסיה שונה מאוד מרמה ד'
יש לך עוד פרטים על הדירות שם? איך אפשר לשכור?בפרויקט הגיגים יש עשרות דירות של האחים גולובנציץ המיועדות להשכרה בלבד
אשמח למידע איך ניתן לשכור שם.למבינים:
שכירות 3 חדרים בריבניץ 5000 ש"ח לחדש כדאי לקחת?
(אישרו לי)
במספר הזהאשמח למידע איך ניתן לשכור שם.
תודה.
ממש לא המחיר ראיתי חוזה של 50 מטר + מלפני זמן קצר- ב3,500האם 4500 ש"ח ליחידת דיור קטנה כ40 ס"מ בלי מרפסת, מרוהטת. [כמובן ברמת אברהם במרכז השכונה]
זה מחיר סביר כעת, או מחיר מוגזם בלי שום פרופורציה?.
אני גם לא חושב שזה המחיר, אני פשוט עוזב את הדירה ומגיעים שוכרים לראות את הדירה,ממש לא המחיר ראיתי חוזה של 50 מטר + מלפני זמן קצר- ב3,500
יש מה לעשות [או יותר נכון האם מותר לעשות דברים ע"פ הלכה]? אני פשוט מרחם על האנשים האלה שהמתווך פשוט גוזל אותם. אני יודע מידיעה שהבעה"ב רצה להעלות "רק" ל4000. ואילו המתווך העלה את זה ל4500.אכן היה מתווך בשכונה שהיה תולש מודעות של 'דרוש להשכרה' ברחוב הרב איידלשטיין כל בוקר היה עובר על כל המודעות ותולש רק את המודעות האלו
תתייעץ עם רביש מה לעשות [או יותר נכון האם מותר לעשות דברים ע"פ הלכה]? אני פשוט מרחם על האנשים האלה שהמתווך פשוט גוזל אותם. אני יודע מידיעה שהבעה"ב רצה להעלות "רק" ל4000. ואילו המתווך העלה את זה ל4500.
כמה אפשר לקחת שכירות לדירה של 86 מ"ר קומה שלישית, מרפסת גדולה, נוף מטורף ,2 חדרי שינה, מטבח וסלון בנפרד, 2 שרותים.
ברמת אברהם?
rhon.co.il
oranim-baje.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים